De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232111 views

Go to page:  1  ... 188 189 190 191 192 193 194  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" abc_XC

Lucrarile din parcul Bordei sunt legate de amenajarea lacurilor Floreasca si Tei pentru agrement si plimbari cu vaporasul. Era un proiect cu fonduri europene dar s-a pierdut finantarea asa ca lucrarile se desfasoara in ritm de melc. Mai multe informatii in acest topic:https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=24&t=3526

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Mircea G

Ce-am vazut eu nu cred ca are legatura cu proiectul respectiv .
Eu am vazut ca se pregateste o sosea cam intre Nordului si Eliade ...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" GPS

Lixandru Dragos-Liviu wrote:
Salutărle mele, GPS  :) ! Din păcate, nu am nicio imagine referitoare la coşul ce aparţine CET Progresu. Şi eu sunt în căutare de imagini cu acesta şi cu ceva informaţii cu întreaga lui istorie, de la 1963 (anul construcţiei şi până astăzi).
GPS wrote:
Multumesc mult. Dar acum ca am văzut desenele dumneavoastră îmi dau seama ca mai este mult pana departe.

Cu multă perseverenţă vei ajunge, în mod cert, la performanţe foarte bune :)! Mult succes  :) !

Parca cel de la CET Sud Vitan a fost construit in 1963, cel de la Progresul stiu ca era mai recent!
P.S.: Multumesc pentru susținerea dumneavoastră.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

1. Vorbim de ce proiect vrea sa distruga primaria Firea. Nu e voie la libera exprimare? Nu avem voie pe acest forum sa criticam, sa ne spunem parerea?
2. Postarea mea era in topic, despre acest proiect din subiect.
3. AndreiG nu este laprima decizie de cenzura pe acest forum. Nu este bun ca moderator, este un om agresiv, cu judecata incorecta, partinitor si dictatorial. Doresc sa discut cu ownerul acestui site, daca se poate. Daca vrem un Bucuresti mai bun, cu metrou usor, cu sky-train, cu respect fata de cetateni si trafic, avem nevoie de moderatori responsabili pe un astfel de forum pro-imbunatatiri infrastructurale.
Moderator responsabil este un moderator care e balansat, echidistant, nu abuzeaza de putere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Daca crezi asta, reposteaza (ca ai pus-o si pe alt forum, nu s-a pierdut) postarea initiala, cea stearsa.

Vei vedea ca este plina de judecati politice, nu de judecati tehnice & economice.

Aici discutam despre lucruri concrete, reale - care este situatia si cum se poate imbunatati.

Dar nu facem procese de intentie politicienilor, si mai ales nu presupunem ca spagi au luat spagi pentru lucruri facute cu ani de zile inainte de a fi numiti in actuala functie...

Despre asta este vorba: ai un discurs politic, cand aici discutam despre lucruri concrete.
Nu Firea este de vina ca instanta a dat castig de cauza celorlalti, nu PMB.

Atentie!
Nu sunt : "fan Firea", si pe forumul asta cu siguranta nu vei gasi prea multi...
Dar daca este sa o acuz, atunci o acuz de prostie doar pe baza propriilor ei vorbe si fapte ca primar...
Nu pe baza presupunerilor mele ca a luat spaga de la unul sau altul, si inca pentru lucruri intmplate cu cateva mandate inainte de al ei... Pentru asta exista DNA.

Reposteaza te rog primul mesaj, cel care a fost sters, caci stii de unde sa il iei.

Si daca "publicul" crede ca a fost o postare care respecta REGULAMENTUL Forumului, atunci este OK...

LE
Tu ai scris ca:
Firea vrea sa protejeze autorizatii de constructie date ilegal pe spagi in ultimii ani. Oare ce spagi a primit Firea de la ilegalii din zona? Firea protejeaza ilegalii in detrimentul a sute de mii de soferi care pierd ore pe zi in Militari, pe bd. Iuliu Maniu.

Ceva dovezi ?...

Daca ai fi spus "Firea face o prostie (este o proasta) ca vrea sa ingusteze proiectul initial..." atunci nu ar fi fost nici o problema

Una este sa acuzi pe cineva de prostie, alta de coruptie....
Lumea este plina de prosti, dar nu toti sunt corupti. Cei mai multi dintre ei sunt pur si simplu... prosti.
Unul dintre ei a fost presedinte al Romaniei de X ori...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Asta cu spagile la Firea este subreda rau, cladirile alea sunt acolo de multa vreme, nici nu se auzise de Firea pe vremea aia, daca a ajuns careva sa-i dea spaga lui Fiea inseama ca ala ii dadea spaga si lui Oprescu; si cum dadea?, anual?, la mandat?, pai la atata spaga mai bine isi muta troacele in alta parte, iar cei in cauza nu sunt decat vreo 20, si nu am vazut sa aiba vreunu X6 sau mai stiu ce fita, cata spaga sa scoti de la astia, argumentatia este copilareasca.
De acea postarea este mai mult un flame, o ventilare de frustrari, nu ca nu ar fi justificate, dar nu asta este scopul forumului, ca daca ne-am ventila toti frustrarile nu ar mai iesi nimic.
Daca tu crezi ca noi ne chinuim sa aducem o contributie ca sa fim agresati aiurea de un moderator violent, aia e, mai sunt si alte forumuri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mda...
Cel in cauza nu isi reposteaza postarea....
Cea intilala..
De aia am postat eu partea cea mai "off-topic"... Sa intelem de ce ce "moderatorul a fost agresiv"

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

architengi wrote:
3. AndreiG nu este laprima decizie de cenzura pe acest forum. Nu este bun ca moderator, este un om agresiv, cu judecata incorecta, partinitor si dictatorial. Doresc sa discut cu ownerul acestui site, daca se poate.

Nu avem nici un moderator AndreiG. Poate andrei11, dar sa stii ca numele lui nu e cu G. Si care are toata sustinerea echipei administrative.

Cu drag,
"Ownerul" acestui forum.
De-ar exista cuvantul in limba romana...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mcosmin

TibiV wrote:
Mda...
Cel in cauza nu isi reposteaza postarea....
Cea intilala..
De aia am postat eu partea cea mai "off-topic"... Sa intelem de ce ce "moderatorul a fost agresiv"

Haideti mai, nu mai fiti rai cu postacul, e campanie electorala, acum e sezonul lor, apoi se ofilesc  :mrgreen:

E si la inceput, nu a gasit inca forumurile bune pt asa ceva.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" punmeister

Ceva din Berlin.
Niste baieti care au pus 32 de camere video in 2 vagoane...
https://vimeo.com/193149896

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Nu este bun ca moderator, este un om agresiv, cu judecata incorecta, partinitor si dictatorial. :)))

Andrei e exact pe dos, foarte tare.

La multi ani pentru maine tuturor!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

In alta ordine de idei, ocolind "tribunalul" cu postaci pentru postaci... azi habem... 3 morti si 4 raniti intre Harsova si Constanta!  :P
Io am o sugestie, cand pleaca tancurile de la parada de 1 decembrie sa se duca cateva pe la CNADNR si pe la unitatile de permise de conducere sa faca niste gauri in cuiburile alea de teroristi.  :twisted: Nici scolile de soferi nu-s straine de activitati dubioase. Si cabinetele medicale cu specialitatea... mansarda.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

133 313 wrote:
Daca am inviat io te-ai gandit sa invii si matale. Este? Si tot cu tembelismele obisnuite... Ma gandesc sa mai iau un concediu ca nu-s pregatit de tampenii iar. Si chiar mi-a priit ultimul. Poate asa se rearanjeaza lucrurile pe fagasul normal si reusim sa tinem linia metroului cat de cat. Era vorba ca terminam cu taiat de ici ca sa punem colo si o lasam mai usor cu comisioanele politice inutile si ciordeala. Dar in continuare unii pistoneaza pentru un M6 care se va finaliza in 2070. Vor sa ia comision la o lucrare care sa se finalizeze dupa ce dau ei coltul. Seems the message has not sinked in. Inca o portie de austeritate-recesiune si ajungem cu parnaia paaana in anii 90 si in cap de lista idolul tau, Tembeliceanu, care vrea derogare UE de la deficitul pe care il gireaza. Dar de data asta pe bune cu recuperari de prejudicii si toate cele. Or else...  :twisted: Masina made in falswagen cu carburant made in gazprom in loc de metrou made in Romania cu energie electrica made in Romania. Si i-am saturat de comisioane.  :lol:
P.S. Hai cu M5 Opera-Universitate-Iancului, M4 Gara-Eroii Revolutiei si un racord din M7 Rahova-Cosbuc-Unirii sau le dau toti banii la petrolistii straini!  :twisted:  :twisted: Si RCA o sa mai pupati prin 2100!

Sa inviu de unde? Am fost viu tot timpul, mie nu-mi trebuie campanie electorala ca sa postez pe un forum (spre deosebire de altii) :lol: .
Oricum, asta este ultima data cand mai reactionez la prostiile postate de tine si la atacurile la persoana, bun venit pe lista de ignore. Stiu, o sa te simti singur si ignorat acolo, dar nu prea am ce sa-ti fac.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Pentru # shoppy personal.
Stie el de ce !
2.png (40.77 KB; downloaded 2643 times)

Go to page:  1  ... 188 189 190 191 192 193 194  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”