Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096513 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Ia uite ce avem !...

Stadiu fizic executie lucrari M5 Statia Eroilor by Budan Andrei, on Flickr

Recunosc ca este doar o gluma... (un pic nesarata...
) dar raspunde unor intrebari care s-au mai pus pe aici (cum facem cu "casetatii" si cu pilonii/stalpii/pilele din pasajul PS...)
Pai cam asa cum se face in pozele de mai sus...
Ca sa nu existe dubii, pozele sunt de la M5 Eroilor, intr-un foto-reportaj de exceptie facut de Budy187 in urma cu o luna...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=234&t=2389&start=133#p221374
Sunt insa convins ca exact ce vedem in pozele astea se intampla ACUM si in Pasajul Piata Sudului... (Pana la urma este tot Astaldi, nu ?....)
Recunosc, eu abia acum mi-am facut curaj sa vad aceste poze ale lui Budy187, si asta pentru ca nu ma inteleg deloc cu flickr...
Chiar si acum mi-a luat aproape 20 de minute ca sa vad cele doar 22 de poze !
Dar chiar merita vazute....
Budy,
Ia uite ce avem !...

Recunosc ca este doar o gluma... (un pic nesarata...
Pai cam asa cum se face in pozele de mai sus...
Ca sa nu existe dubii, pozele sunt de la M5 Eroilor, intr-un foto-reportaj de exceptie facut de Budy187 in urma cu o luna...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=234&t=2389&start=133#p221374
Budy187 wrote:
https://flic.kr/s/aHskFy2qEy aici este un set complet de fotografii din incinta statiei Eroilor M5
Sunt insa convins ca exact ce vedem in pozele astea se intampla ACUM si in Pasajul Piata Sudului... (Pana la urma este tot Astaldi, nu ?....)
Recunosc, eu abia acum mi-am facut curaj sa vad aceste poze ale lui Budy187, si asta pentru ca nu ma inteleg deloc cu flickr...
Chiar si acum mi-a luat aproape 20 de minute ca sa vad cele doar 22 de poze !
Dar chiar merita vazute....
Budy,
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Probleme apar atunci cand ai asteptari.
Trebuia facut pasajul, si inca de foarte mult timp. Pacat ca nu s-a continuat si spre cele directii (Nitu Vasile, Obregia si Racovita), e mai greu apoi daca te hotarasti sa o faci.
Firmele de casa insa nu fac fata, iar cum ordinea si disciplina lipsesc acestui popor (nu suntem in stare sa avem o harta a cablurilor si utilitatilor, o numerotare a arborilor pe zone si apoi rezultatul centralizat etc.), avem rezultatul pe care il avem.
Probleme apar atunci cand ai asteptari.
Trebuia facut pasajul, si inca de foarte mult timp. Pacat ca nu s-a continuat si spre cele directii (Nitu Vasile, Obregia si Racovita), e mai greu apoi daca te hotarasti sa o faci.
Firmele de casa insa nu fac fata, iar cum ordinea si disciplina lipsesc acestui popor (nu suntem in stare sa avem o harta a cablurilor si utilitatilor, o numerotare a arborilor pe zone si apoi rezultatul centralizat etc.), avem rezultatul pe care il avem.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Uops, a scapat porumbelul: firmili se casa nu fac fatza.
Si partea supernostima este ca nici vreo alta potentiala portie de criza indusa n-o sa le ajute la nimic, ba dimpotriva, de data asta or sa insolventeze pe bune si pe merit, ca nici statul n-o sa faca fata cu platile.
De ce sa falimenteze doar aia mai mici si fraieri care nu guverneaza.
Deci daca aveti impresia ca acum e naspa... brace for it!
Tranzitia... trebuie sa sufere o tranzitie.

S-o spun mai pe sleau, primul care semneaza pe austeritate 2.0 semneaza la pachet pe neve si pe falimentul tuturor companiilor de asigurari si pe sistemul de pensii.
Acu' e acu', trebuie sa normalizezi preturile imobiliare pentru a debloca creditarea fara sa tai salarii si pensii si fara sa opresti investitiile publice si fara supraacciza pe carburant si stalp.
Testul suprem al justitiei independente.
Si bac-ul capitalismului.
Uops, a scapat porumbelul: firmili se casa nu fac fatza.
S-o spun mai pe sleau, primul care semneaza pe austeritate 2.0 semneaza la pachet pe neve si pe falimentul tuturor companiilor de asigurari si pe sistemul de pensii.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Daaaa... vezi sa nu parcheze asa taxiurile!
Capacitatea este foarte mica (6 locuri) pentru spatiul respectiv. O sa vedeti cum vor incapea 10 pe putin, stiu ei cum. Dar pana la urma, va sta cineva acolo? Eu tot in fata la Sun ii vad pe toti calare, ca acolo este grosul, acolo vin oamenii mai cu bani, nu la piata sa cumpere 1 kg de cartofi la 2 lei, ca apoi sa dea 10 lei pe taxi. 

Fixed!
Vasile wrote:
Extras din PT
Daaaa... vezi sa nu parcheze asa taxiurile!

Fixed!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu

Multa
Esti taximetrist sau doar bucurestean?

Multa

Esti taximetrist sau doar bucurestean?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Vai cat de reala e imaginea. Oricum, ai fost indulgent...mai sunt vreo 5 locuri in care "nu incurca pe nimeni, ce, n-ai loc sa treci pe langa?"
Vai cat de reala e imaginea. Oricum, ai fost indulgent...mai sunt vreo 5 locuri in care "nu incurca pe nimeni, ce, n-ai loc sa treci pe langa?"
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Ai uitat sa pui cateva si pe banda 1 de mers catre Vacaresti...
Ai uitat sa pui cateva si pe banda 1 de mers catre Vacaresti...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
La planșeul PP1 la benzinărie de dimineață mai armau la planșeul rămas, iar acum după amiază era turnat deja betonul.
La planșeul PP1 la benzinărie de dimineață mai armau la planșeul rămas, iar acum după amiază era turnat deja betonul.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Acea alveola va fi plina cu masinile comerciantilor care vin cu marfa in piata. Pentru ei, Primaria nu a construit nimic special, probabil considera ca nu merita. Primaria incurajeaza comertul de la supermarket si cel cu marfa de la en-gross, iar piata ramane pentru contrabandisti si evazionisti in mare parte.
In alta ordine de idei, sper sa lase trotuar pe ambele parti ale intrarii in PP4 de langa cimitir, asa cum este astazi. Propun sa taie din strada.
Acea alveola va fi plina cu masinile comerciantilor care vin cu marfa in piata. Pentru ei, Primaria nu a construit nimic special, probabil considera ca nu merita. Primaria incurajeaza comertul de la supermarket si cel cu marfa de la en-gross, iar piata ramane pentru contrabandisti si evazionisti in mare parte.
In alta ordine de idei, sper sa lase trotuar pe ambele parti ale intrarii in PP4 de langa cimitir, asa cum este astazi. Propun sa taie din strada.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
@Tibi
Eu imi atinsesem limita de upload pe forum de acum vreo 2 ani. Nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp, insa imi este mai comod sa le pun pe Flickr. Eu in general nu am probleme cu vizualizarea fotografiilor pe acel site.
Ma bucur ca ti-au placut.
Iertare pentru off-topic
@Tibi
Eu imi atinsesem limita de upload pe forum de acum vreo 2 ani. Nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp, insa imi este mai comod sa le pun pe Flickr. Eu in general nu am probleme cu vizualizarea fotografiilor pe acel site.
Ma bucur ca ti-au placut.
Iertare pentru off-topic
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Poti sa pui un detaliu a buclei de intoarcere a troleibuzelor?
Vasile wrote:
Extras din PT
Poti sa pui un detaliu a buclei de intoarcere a troleibuzelor?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Deci noutatile de sfarsit de saptamana.
1. Planseu betonat integral la PP1. Mai raman de cofrat si betonat parapetii accesului la refugiul de tramvai.
2. Avem niste binder pe rampa Nitu Vasile.
1. Planseu betonat integral la PP1. Mai raman de cofrat si betonat parapetii accesului la refugiul de tramvai.
2. Avem niste binder pe rampa Nitu Vasile.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Super. Se pot apuca acum de finisajele interioare.
133 313 wrote:
1. Planseu betonat integral la PP1.
Super. Se pot apuca acum de finisajele interioare.
📖 Pagination options