MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 519110 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 236

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului abc_XC

Pe site-ul Metrorex exista un document cu cheltuielile pentru investitii derulate in anul curent http://www.metrorex.ro/Resurse/Transparenta/Cheltuieli%20investitii%202016.pdf. Din pacate Astaldi este lider de asociere si pe M4 si pe M5 asa ca platile nu le pot urmari pentru ce tronson sunt realizate. Intreb deoarece pe cele 2 statii din M4 par sa se gaseasca mai multi muncitori decat pe toata M5.

Astazi am observat  pe Bd. Bucurestii Noi un trailer care transporta o grinda de beton care nu parea  noua. Apoi am zarit la PSS de la Podul Constantei o macara in zona in care erau abandonate grinzile de beton. S-a gasit o intrebuintare pentru aceste grinzi la actualul santier al metroului M4 sau sunt transportate pe ultimul drum la vreun concasor?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

PSS Podul Constanta? Ala parca era PLS si oricum e astupat de mult, metroul circula bine mersi prin el...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului argos

Poate folosesc din materialele ramase la PLS Carpati (parca asa se numea), pt a acoperi gaura de la PSS Zarea?

Toata zona PLS-ului a fost curatata cand acesta a fost inchis, nu mai ramasese nimic acolo.

Aha, interesant. Eu treceam atunci destul de des prin zona dar numai pe bulevard, nu le vedeam asa in spate. Oricum, mi se pare putin probabil sa fie refolosite (e lucrare noua, doar nu lucreaza cu materiale vechi?!)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Cel mai probabil sunt grinzile prefabricate care au acoperit temporar PS Zarea, ce au fost apoi demontate iar acum merg din nou la locul lor predestinat!
:bere:

Astazi am trecut pe la PSS Zarea si am descoperit grinzile, sunt depozitate acolo. Multumesc Subway Guru pentru clarificari.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Majoritatea sunt deja montate, mai lipsesc fo doua-trei, dar nu-i bai!
;)

Re: Stiri si articole din presa zapacitu

Este adevarat ca fara cele doua (viewtopic.php?f=203&t=1361&start=616#p224871) nu se pot deschide statiile? Daca da, am pus-o ca evaluare + contestatie + rascontestatie + supracontestatie + 1 luna executie = 2018.

Re: Stiri si articole din presa SniperGuy

Nu prea are cine sa conteste, fiind un singur licitant. Decat daca se  constesta pe sine insusi :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Mai e o luna si un pic pana-n Revelion. Si mai  putin de-o luna până ce o sa se intre in vacanta ( neoficiala ) de iarna ( 23 Decembrie ).
Deja sapatamana viitoare o sarim ca nu se va lucra.
Ne mai dăm cu metroul anul ăsta  ? Da ori ba ?

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Poate sa conteste... anularea licitatie !
...asta daca Comisia de Evaluare constata ca singura oferta depusa este neconforma si anuleaza licitatia...

Da' n-o sa vezi !... ;)

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”