Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1214862 views
📖 Pagination options
- antonio
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Florinds
Aham... Intreaba pe cei din Iancului-Pantelimon, Fabrica de Glucoza, daca este veste buna.
Aham... Intreaba pe cei din Iancului-Pantelimon, Fabrica de Glucoza, daca este veste buna.
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
Pana una alta de ieri dimineata avem pe pozitie noi sectiuni ale tablierului metalic peste Dambovita.
Pana una alta de ieri dimineata avem pe pozitie noi sectiuni ale tablierului metalic peste Dambovita.
- antonio
-
Posted:
-
antonio
Da, dar ei nu asteapta chiar de 15 ani cum asteptam noi pe aici..
Florinds wrote:
Da, dar ei nu asteapta chiar de 15 ani cum asteptam noi pe aici..
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Catiusa a citat din proiectul de hotarare, vezi ce zice referitor la Pantelimon: "In detaliu, banii au fost luati de la: ... circa 5 milioane lei de la modernizare Sos. Iancului si Pantelimon". Mai ai rabdare cateva zile pana se publica hotararea.
antonio wrote:
Se pare ca chiar au aprobat. O veste buna.
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...turale.htm
Catiusa a citat din proiectul de hotarare, vezi ce zice referitor la Pantelimon: "In detaliu, banii au fost luati de la: ... circa 5 milioane lei de la modernizare Sos. Iancului si Pantelimon". Mai ai rabdare cateva zile pana se publica hotararea.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Acum poate mai aprobă ceva ca poate-i zgârie pe retină lucrarea când privesc de sus. Dar când se vor muta...
Acum poate mai aprobă ceva ca poate-i zgârie pe retină lucrarea când privesc de sus. Dar când se vor muta...
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Penetratia Splai-Ciurel/Virtutii la 30.10.2016
Penetratia Splai-Ciurel/Virtutii la 30.10.2016
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Am trecut si eu sambata si era forfota, se lucra atat la tablierul de beton cat si la cel metalic, la metalic se lucra pe doua fronturi, la ancora deja se facuse o suprabetonare(deci nu vor fi predale) si la Dambovita se faceau suduri.
O poza cu piese metalice ce par a fi pentru hobane.
Am trecut si eu sambata si era forfota, se lucra atat la tablierul de beton cat si la cel metalic, la metalic se lucra pe doua fronturi, la ancora deja se facuse o suprabetonare(deci nu vor fi predale) si la Dambovita se faceau suduri.
O poza cu piese metalice ce par a fi pentru hobane.
DSC04756.JPG (339.67 KB; downloaded 3874 times)
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Ma bucura faptul ca nu este inghetat santierul. Poate cu putin noroc, se da drumul la nodul peste Dambovita, la anul.
Ma bucura faptul ca nu este inghetat santierul. Poate cu putin noroc, se da drumul la nodul peste Dambovita, la anul.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-a publicat HCGMB de modificare a bugetului pe 2016: http://acteinterne.pmb.ro/legis/acteint...308_16.pdf
Nu sunt modificari fata de proiectul de hotarare.
S-a publicat HCGMB de modificare a bugetului pe 2016: http://acteinterne.pmb.ro/legis/acteint...308_16.pdf
Nu sunt modificari fata de proiectul de hotarare.
- architengi
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Stim, e de mult, am trimis si un punct de vedere la PMB pe tema asta...
Stim, e de mult, am trimis si un punct de vedere la PMB pe tema asta...
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Vreau si eu va rog o lamurire vis a vis de acest proiect. Pana la urma se va realiza doar nodul Virtutii ? Sau va continua pana la autostrada ? De asemenea, s-a luat vreo hotarare cu privire la nr de benzi a strapungerii ?
Si ultima curiozitate: care este ultimul termen avansat pentru finalizarea proiectului ?
Vreau si eu va rog o lamurire vis a vis de acest proiect. Pana la urma se va realiza doar nodul Virtutii ? Sau va continua pana la autostrada ? De asemenea, s-a luat vreo hotarare cu privire la nr de benzi a strapungerii ?
Si ultima curiozitate: care este ultimul termen avansat pentru finalizarea proiectului ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Incearca si tu aici, poate ai noroc.
Incearca si tu aici, poate ai noroc.
11-23-2016 3-51-09 PM.png (467.6 KB; downloaded 2544 times)
📖 Pagination options