Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097124 views
📖 Pagination options
-
- adila
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
adila
Pai eu nu m-as supara. Mortu-i mort.
Crezi cumva ca pe bicicleta merg doar cei foarte tineri, sau cum ai estimat varsta mea? Pai daca eu sunt foarte tanar, tu esti doar tanar, deci ar trebui sa fi mai vesel.
Vad ca avem multi fani ai cimitirelor intre blocuri.
TibiV wrote:
Daca vreunul dintre "raposatii mutati un metru-doi" ar fi fost un membru apropiat al familiei tale ce ai fi spus ?...
TibiV wrote:
Esti foarte tanar.
De pe "locul tau" acele locuri din cimitir par foarte depaaaarteeee....
Dar nu sunt.
Crezi cumva ca pe bicicleta merg doar cei foarte tineri, sau cum ai estimat varsta mea? Pai daca eu sunt foarte tanar, tu esti doar tanar, deci ar trebui sa fi mai vesel.
Vad ca avem multi fani ai cimitirelor intre blocuri.
- TibiV
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Daca mutarea mortilor e parte din noile strategii imobiliare recomand filmul Poltergeist.
Si va trece.
Nu s-au terminat colibele colapsabile care sa fie inlocuite de cladiri noi. Nici cutremurele. Rabdare, ca si asa cand o fi cutremur o sa vreti sa se opreasca si nu se va opri.
adila wrote:
Daca mutarea mortilor e parte din noile strategii imobiliare recomand filmul Poltergeist.
Nu s-au terminat colibele colapsabile care sa fie inlocuite de cladiri noi. Nici cutremurele. Rabdare, ca si asa cand o fi cutremur o sa vreti sa se opreasca si nu se va opri.
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
133 313
Are o sechela cu cifra 4. Zicea ca la "rectificarea bugetara din octombrie aloca bani pentru park&ride Granitul, data de la care se va c o n s t r u i in termen de 4 luni". Deci clar putem sa incetam sa o mai citam.
alch3mist wrote:
Doamna Firea isi atribuie din nou rolul "mesianic" de a fi deblocat lucrarile si de a deschide pasajul "mai devreme decat se preconizase initial".
http://www.digi24.ro/stiri/economie/tra...lui-617781
Prin pasajul subteran de la Piaţa Sudului se va putea circula peste patru luni, cu o lună mai devreme. Este promisiunea primarului general al Capitalei, făcută în emisiunea Jurnalul de seară, de la Digi24.
„În Piaţa Sudului am găsit șantierul blocat. Plățile nu erau făcute din aprilie. Am ajuns cu plățile la zi. Cel mai târziu, termenul maximal pentru finalizarea acestui obiectiv de investiții e martie anul viitor”, a declarat Gabriela Firea.
Pasajul, care reprezintă cea mai mare lucrare de infrastructură din Bucureşti pe bani europeni, trebuia finalizată în decembrie 2015.
Lucrarea costă 28 de milioane de euro, din care aproape 19 milioane reprezintă finanţare nerambursabilă. Pasajul trebuia să fie dat în folosință pe 31 decembrie 2015.
Are o sechela cu cifra 4. Zicea ca la "rectificarea bugetara din octombrie aloca bani pentru park&ride Granitul, data de la care se va c o n s t r u i in termen de 4 luni". Deci clar putem sa incetam sa o mai citam.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Dincolo de alte lucrări am o nedumerire. Cum se va asfalta pe zăpadă sau cu temperaturi scăzute plus borduri si alte lucrări?
Dincolo de alte lucrări am o nedumerire. Cum se va asfalta pe zăpadă sau cu temperaturi scăzute plus borduri si alte lucrări?
-
- Costin
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Asta cu "mort-ui mort" sau "mortu de la groapa nu se-ntoarce" sau "fan cimitir intre blocuri" este bascalie ieftina care nu-si are rostul pe forumul nostru, nu vrem sa apara pe forum cineva care tocmai si-a ingropat parintii, bunicii, sau mai rau copii, si sa iasa ditai scandalul.
Daca autoritatile nu si-au pus problema mutarii cimitirului nu cred ca mai are rost sa ne gandim acum la spartul targului.
Asta cu "mort-ui mort" sau "mortu de la groapa nu se-ntoarce" sau "fan cimitir intre blocuri" este bascalie ieftina care nu-si are rostul pe forumul nostru, nu vrem sa apara pe forum cineva care tocmai si-a ingropat parintii, bunicii, sau mai rau copii, si sa iasa ditai scandalul.
Daca autoritatile nu si-au pus problema mutarii cimitirului nu cred ca mai are rost sa ne gandim acum la spartul targului.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Nu cred ca se va intampla asta. Lucrarea are o garantie de x ani, iar constructorul nu cred ca are chef sa refaca anumite manopere pe cheltuiala proprie. Probabil, daca temperatura va fi favorabila, se va asfalta, iar daca nu, nu. Cu o luna in plus sau in minus, cam tot
ala e.
Nu cred ca se va intampla asta. Lucrarea are o garantie de x ani, iar constructorul nu cred ca are chef sa refaca anumite manopere pe cheltuiala proprie. Probabil, daca temperatura va fi favorabila, se va asfalta, iar daca nu, nu. Cu o luna in plus sau in minus, cam tot
-
- shoppy
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Astăzi pe la ora 16 00, erau mai multi muncitori catarati pe gardul cimitirului decât la armarea bucatii de planșeu rămas din dreptul Mol. De fapt în zona asta nu sunt în fiecare zi mai mult de cel mult 5 muncitori. La rampă Nitu Vasile sensul spre Văcărești, s-a spart betonul vechi si asfaltul si s-a pus geotextil si au pus piatra pe care o compactează.
Astăzi pe la ora 16 00, erau mai multi muncitori catarati pe gardul cimitirului decât la armarea bucatii de planșeu rămas din dreptul Mol. De fapt în zona asta nu sunt în fiecare zi mai mult de cel mult 5 muncitori. La rampă Nitu Vasile sensul spre Văcărești, s-a spart betonul vechi si asfaltul si s-a pus geotextil si au pus piatra pe care o compactează.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Si se vede vreun avans la gardul respectiv?
realistul wrote:
Astăzi pe la ora 16 00, erau mai multi muncitori catarati pe gardul cimitirului decât la armarea bucatii de planșeu rămas din dreptul Mol. De fapt în zona asta nu sunt în fiecare zi mai mult de cel mult 5 muncitori. La rampă Nitu Vasile sensul spre Văcărești, sa spart betonul vechi si asfaltul si sa pus geotextil si au pus piatra pe care o compactează.
Si se vede vreun avans la gardul respectiv?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Despre campania ( electorala ) in altă parte.
Despre campania ( electorala ) in altă parte.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Dar despre promisiuni mincinoase despre Piata Sudului (mai ales ca au fost facute dupa campanie, cand fusese deja aleasa...) trebuie sa ne reamintim aici...
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21068772-gabriela-firea-voi-implica-activ-pentru-pasajul-sudului-fie-finalizat-pana-craciun.htm
N-oi fi vazut eu ghirlandele luminoase care vor fi instalate in pasaj de Craciun...
Dar despre promisiuni mincinoase despre Piata Sudului (mai ales ca au fost facute dupa campanie, cand fusese deja aleasa...) trebuie sa ne reamintim aici...
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21068772-gabriela-firea-voi-implica-activ-pentru-pasajul-sudului-fie-finalizat-pana-craciun.htm
Gabriela Firea: Ma voi implica activ pentru ca Pasajul Sudului sa fie finalizat pana la Craciun
de Catiusa Ivanov HotNews.ro
Vineri, 10 iunie 2016
Gabriela Firea, primarul general ales al Capitalei, a anuntat vineri ca se va implica activ ca pasajul rutier suteran de la Piata Sudului sa fie gata pana la Craciun, in prezent lucrarile fiind realizate in proportie de 60%. Aceasta a explicat ca desi municipalitatea a alocat bani pentru lucrare, nu se pot face plati deoarece antreprenorul nu a emis documentele justificative pentru achitarea sumelor datorate.
.....
N-oi fi vazut eu ghirlandele luminoase care vor fi instalate in pasaj de Craciun...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
A mai declarat unul lafel de bou dar din pozitia de ministru la MT ca la CB "se lucreaza intr-un ritm accelerat", ce sa ne asteptpam la primarul bulevardelor Bucurestiului.
A mai declarat unul lafel de bou dar din pozitia de ministru la MT ca la CB "se lucreaza intr-un ritm accelerat", ce sa ne asteptpam la primarul bulevardelor Bucurestiului.
📖 Pagination options