Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098095 views

Go to page:  1  ... 206 207 208 209 210 211 212  ... 328

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Cred ca acea alveola va fi pentru linia 76, astfel macazul va fi "mai ușor de luat" de troleibuze, nefiind constrânse de trafic, e doar o idee.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Am nimerit si io ieri prin Sudului. Cu autobuzul. Ce mi-a atras ochiul inafara de perspectiva mai acatarii prin pasaj sunt paletii de borduri de pe marginea PP2.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dragos Tanase

Alveola nu va fi pentru taxiuri, aşa cum e in faţă la Sun Plaza?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Saint666

In Bucuresti, orice alveola nepazita este pentru taxiuri...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Piata Sudului a intrat in zona de reportaje sumare si plicticoase, motiv pentru care eu le-am sarit pe ale mele din schema. Pot sa trec linistit cu autobuzul. Trebuie betonat radierul in pasaj apoi casetatii si abia apoi reincepe distractia de suprafata, la borduri, betoane, asfalt si... linii de tramvai!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cica s-a mutat circulatia la PP4. La PP1... lejereanu nimeni. Pe la rampa Nitu Vasile dupa pranz se auzea o butelie, deci ceva lipitura la hidroizolatie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Tot n-au reușit să facă gardul cimitirului, așa că poteca pentru pietoni e spre carosabil, nu spre cimitir.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

La PP4 vom avea o situatie de toata jena. Latimea finala a trotuarului pe partea cu cimitirul este cea care rezulta intre peretele pasajului pietonal si gardul de beton care se construieste acum. :evil: Nu se supara nimeni daca intrau un metru-doi in cimitir, si refaceau si gardul ala sinistru. Da nu, ei au gasit de cuviinta ca decat sa-i mute pe raposati mai bine sa-i oblige pe oameni sa mearga pe strada.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

adila wrote:
Nu se supara nimeni daca intrau un metru-doi in cimitir

Daca vreunul dintre "raposatii mutati un metru-doi" ar fi fost un membru apropiat al familiei tale ce ai fi spus ?...

Esti foarte tanar.
De pe "locul tau" acele locuri din cimitir par foarte depaaaarteeee....
Dar nu sunt. :(

• 133 313
  • Posted:
  •  

In primul rand ca pasajul trebuia sa aiba iesirea cumva intre hala verde si cimitir. Iar hala verde sa nu fie trantita asa tampeste acolo in formatul ala cretin, inalta dar degeaba. Mai bine o faceau cu etaj si la parter faceau o juma' zona open space circulabila ca trotuar suplimentar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Unde sa ii mute, ce, exista locuri libere in vre-un cimitir din interiorul orasului? Locuri libere sunt doar in cimitirele unde iti bate porumbu-n gard.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danielstan

adila wrote:
Nu se supara nimeni daca intrau un metru-doi in cimitir, si refaceau si gardul ala sinistru.

Asa se vad lucrurile din spatele tastaturii...

Pentru mutarea aia de 1-2 metri (presupunand ca dincolo de gard nu sunt morminte in limita mutarii) iti trebuie o groaza de hartii - plan urbanistic, hotarare de consiliu local, avize, etc.

Daca te apuci de treaba, asa cum sugerezi tu, si dai ordin la 3-4 Dorei sa mute gardul, fara sa te ingrijesti de hartii
iti vin Nicusor Dan de la ONG-ul Salvati Bucurestiul si iti blocheaza toata lucrarea in instanta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da iti ies toate babele in strada ca le muti rudele moarte, atunci sa vezi scandal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BogdanSimion

Sau vine Dragnea de la PSD si ii scoate la vot pe aia de dupa gard:)
Hai sa nu o dam politic.

Go to page:  1  ... 206 207 208 209 210 211 212  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”