MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 789408 views

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente shoppy

Ori se inlocueisc cand crapa ori se inlocuiesc cand se arunca toate la gunoi ca se modernizeaza, altfel nu.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

subway guru wrote:
bomboana e mult mai scumpa si ar trebui sa performeze in consecinta...

Dar cat a costat un BM2/21 ? Ca sa discutam pe cifre .Eu stiu ca si BM2 si BM3 au fost peste 1mil euro vagonul, deci 6 mil eur trenul...

Re: Accidente / incidente oache81

Dar s-au mai intamplat situatii din astea, cam de cateva ori pe an se intampla.
Nu mereu e vina trenurilor, uneori se strica sina a 3-a.
Ce mi se pare aiurea e ca s-a asteptat atata, trebuia ca urmatorul tren din spate sa debarce toti calatorii si sa il impinga pana la capat si gata treaba, nu sa stea juma de ora in tunel.

Re: Accidente / incidente andrei11

Cand se strica sina 3  ar fi  trebuit sa functioneze iluminatul de siguranta.
Daca s-a stricat sina 3 nu prea aveai cum sa mai ajunga metrou acolo  ca nu  avea de unde sa-si ia curent.
Daca s-a stricat tenul da, trebuia impins sau catre D 2 pe cele 2 linii suplimentare sau impins spre o linie de stocare / in depou la Pantelimon. Spun asta ca nu stiu  pe care linie a fost trenul cu pricina.

Re: Accidente / incidente shoppy

Era intre Muncii si Iancului spre Victoriei.
Evident s-a stricat trenul, nu am inteles insa cum a ajuns in prima statie, pe puterea proprie sau impins/remorcat de altul?

Re: Accidente / incidente BodoMinea

Live de pe M2
De la 17:00 s-a circulat cu dificultate. Cred că a picat sistemul de control sau ceva de la semnalizare - se comunica intens prin stații și se staționa la plecarea din stație și în tunel înainte de intrare.
La 17:20 se anunță în stații că s-a remediat și se desfășoară traficul în condiții normale.

Re: Accidente / incidente mcosmin

Se pare ca a avut loc o tentativa de sinucidere la Dimitire Leonida. Omul a trait, dar e cu piciorul amputat.

Re: Accidente / incidente Victor92

Pe M2 se circula cu dificultate la aceasta ora, in special in statia Tineretului. Cauza:"situatie medicala delicata"-conform anuntului din statiile de pe M1.

Re: Accidente / incidente adila

Acum in statia Eroii Revolutiei a fost oprit trenul catre Berceni datorita unui incident medical. Trenurile vor circula in sistem pendul doar de la linia 1. Exista o echipa SMURD la ultimul vagon al trenului oprit la linia 2, iar calatorii sunt dirijati catre linia 1.

Se înțelege greu anunțul dar e vorba de o situație medicală, cuiva i s-a făcut rău. Posibil infarct. Trenul a rămas pe linie și se circula alternativ la un singur peron.

Re: Accidente / incidente adila

Pare grav de nu au putut sa evacueze persoana din vagon.

Re: Accidente / incidente Mihai Nicolae

Unei femei în vârstă de 50 de ani i s-a facut rău la Stația de metrou Eroii Revoluției!!!

Accesul dinspre Calea Griviței al stației de metrou Basarab era ieri (27 Decembrie 2016) in jurul orei 20:00 blocat de poliție. O bandă roșie și perimetrul păzit de agenți împiedicat accesul. Eram pe fugă și nu am apucat să analizez exact situația dar oricum lumea întreba și nu primeau informații prea concrete.

Poate clarifică cineva ce se întâmpla pe acolo...
20161227_200250.jpg (945.41 KB; downloaded 2526 times)

Se anunță în stații că la această oră pe Magistrala 2 se circulă in condiții normale, deci bănuiesc că au fost ceva probleme mai devreme astăzi.

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”