Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 362316 views

Go to page:  1  ... 49 50 51 52 53 54 55  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic PinkyHog

Se inlocuieste, in ritm de melc, stratul de uzura pe strada Laborator.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic 133 313

De mai mult de o luna. Ata ete, n-avem voie sa mutam legal otomobilili nici daca sunt parcate pe linia de tramvai.  :twisted: S-a refacut mai repede pe Agricultori, cu tot traficul de acolo.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic V2A

A fost frezat asfaltul de pe banda 1 de pe Sos. Progresului, intre Str. Dr. Istrati si Str. Spatarul Preda, pe ambele sensuri.

Re: Refacere covor asfaltic realistul

Si pe Ferentari e ras asfaltul.

Re: Refacere covor asfaltic Sava_6115-6315

Pe Ion Mihalache intre Aviator Popisteanu si Piata Domenii Straco asfalteaza de zor-sensul spre centru. In paralel au ajuns cu spartul capacelor de canal pana la Piata Ion Mihalache (fosta 1 Mai). Bataie de joc! Pe prelungirea Ghencea se inmultesc craterele si aici dau afara asfalt bun. Multe multumiri primaritei! :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

In prag de iarna campanie de asfaltat cartierul sectorul 5.  :twisted: Se rade asfaltul pe Sebastian de la 13 septembrie la Kaufland, banda 2, ca banda 1 e ocupata de masini. Deci circulatie doar pe banda 3.  :twisted: La intersectia Antiaeriana cu Ispirescu este incropita o parcare de cilindri, finisor de asfalt, toate cele trebuincioase asternerii de asfalt nou. N-am reusit sa vad bine dar imi face impresia ca si pe Ispirescu este ceva asfalt ras.

Doamne-ajuta un inghet sau ploi sa ramana toti cu buza umflata. La noi  ca la nimeni: vara  se freaca duda la greu, iar toamna se gasesc toti sa asfalteze/sparga. Anul trecut, Triada parca, sapa de zor prin Bucuresti pentru gaze, prin lunile octombrie-noiembrie... :evil:

Re: Refacere covor asfaltic TibiV

Sava_6115-6315 wrote:
Doamne-ajuta un inghet sau ploi sa ramana toti cu buza umflata.

Doamne ajuta sa ramana asa pana pe 11 decembrie...
Cand isi rup oamenii picioarele sau planetarele, sa stie cui sa adreseze multumiri fierbinti ("arza-v-ar focul!") in cabina de vot !... :lol:

Astazi am ramas trasnit sa vad pe Ion Mihalache ca au marcat pentru frezare ambele sensuri cel putin in zona Turda-Banu Manta :shock: Am impresia ca merg cu asfaltarea pana in Piata Victoriei... In prag de iarna demaram tita mai campania de asfaltare! Dar fireste, carpeala de toata jena: se toarna doar banda a 2-a pe ambele sensuri si doar un strat. Am oroare de capacele de canalizare, tinand cont ca in multe parti din oras au fost reparate si la cateva luni s-au format cratere in jurul lor.  Se pare ca nu conteaza ca vine iarna, ca traficul e infernal in oras, cel putin in timpul saptamanii, sau ca sunt zone unde iti rupi masina: Podul Grant, Prelungirea Ghencea, Soseaua Grozavesti, Pasajul Constanta (Calea Grivitei)...  :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pe Protopopescu sunt doua intrari cam vis-a-vis de pompieri partial reasfaltate. Freza de asfalt a ramas acolo de ceva vreme, n-au mai evacuat-o.

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic ClaudiuL

Pe Mihalache se asfalteaza pe toata largimea sensul spre PV mai putin banda unde sunt masini parcate si care nu este oricum folosita  :P .
Deci 2 benzi si ceva.
Necesitatea nu e clara, asfaltul era OK.
Mai bine reparau liniile de tramvai dar dupa cum stim transportul public nu este o prioritate  :x

Re: Refacere covor asfaltic realistul

Acum am trecut pe Mihalache. Bătaie de joc. Praful de ridică, iar în zona canalelor trebuie să fii atent să nu rupi masina si jantele.

Re: Refacere covor asfaltic Serban

Au lucrat toata noaptea. Sensul spre Piata Victoriei e finalizat, sensul celalalt e asfaltat de la Victoriei si pana la Banu Manta.

Acum se asfalteaza de la Banu Manta spre Turda. Doar banda 2 e in lucru. Atentie: bulevardul  are, in general, doar 2 benzi pe sens din care prima e parcare.  Muncitorii fac economie maxima la emulsie. Praful in zona e ca in  Sahara. Masinile nemiscate de cateva zile sunt tencuite cu un strat gros de jeg. Mai trebuie o ploaie.... La capitolul capace confirm dezastrul. E mai rau ca inainte! Nu cred ca am intalnit un capac la cota asfaltului. Daca nu se face nimic in chestiunea asta, avem toate sansele sa avem capace rupte si cratere in jurul lor.

Go to page:  1  ... 49 50 51 52 53 54 55  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463973 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”