Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 522517 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Adrian Rosca
= sisteme de curenti slabi, care nu sunt inca contractate. Sa angajeze acari!
shoppy wrote:
sa le integreze in dispeceratul de la 1 Mai, si sa instaleze Dimetronic.
= sisteme de curenti slabi, care nu sunt inca contractate. Sa angajeze acari!
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Dispecetatul lui M4 nu era tot la Unirii?
shoppy wrote:
Pai pentru asta trebuie sa instaleze macazele de la Straulesti, sa le integreze in dispeceratul de la 1 Mai, si sa instaleze Dimetronic.
Dispecetatul lui M4 nu era tot la Unirii?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Exista IDM si la 1 Mai, are schema sinoptica pe calculator, probabil macazele GdN2 sunt la Unirii si cele de la 1 Mai la 1 Mai.
Exista IDM si la 1 Mai, are schema sinoptica pe calculator, probabil macazele GdN2 sunt la Unirii si cele de la 1 Mai la 1 Mai.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Dintr-o cautare rapida pe google am observat ca macazele de la 1 Mai cat si cele de la GdN2 sunt la Unirii. Nu exclud posibilitatea sa fie si la IDM 1 Mai.
sursa: nwradu
Dintr-o cautare rapida pe google am observat ca macazele de la 1 Mai cat si cele de la GdN2 sunt la Unirii. Nu exclud posibilitatea sa fie si la IDM 1 Mai.
sursa: nwradu
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, o fii backup/ control local, sau ca sa vada IDM care anunta trenurile pe ce linie vine.
Da, o fii backup/ control local, sau ca sa vada IDM care anunta trenurile pe ce linie vine.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Peste tot exista IDM local in statii, pentru control manual, dar circulatia e controlata de regula din dispeceratul central...dispecerul sef e 'imparat'!
La fel e si cu dispeceratul energetic si cu cel electromecanic...
Peste tot exista IDM local in statii, pentru control manual, dar circulatia e controlata de regula din dispeceratul central...dispecerul sef e 'imparat'!
La fel e si cu dispeceratul energetic si cu cel electromecanic...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Din ciclul "Daca doriti sa revedeti", de data asta pe SEAP:
ANUNTURI DE INTENTIE:
Data expedierii prezentului anunt: 05.09.2016
Entitatea contractanta: Metrorex SA
Denumirea contractului: "Studiu de Pre-Fezabilitate (SPF) si Studiu de Fezabilitate (SF) pentru constructia Liniei 4 de metrou: Lac Straulesti – Gara Progresu, tronsonul Gara de Nord – Gara Progresu".
Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare: 28.10.2016
ANUNTURI DE PARTICIPARE:
(14.11.2016) ... Adica pauza, nimic, zero.
Din ciclul "Daca doriti sa revedeti", de data asta pe SEAP:
ANUNTURI DE INTENTIE:
Data expedierii prezentului anunt: 05.09.2016
Entitatea contractanta: Metrorex SA
Denumirea contractului: "Studiu de Pre-Fezabilitate (SPF) si Studiu de Fezabilitate (SF) pentru constructia Liniei 4 de metrou: Lac Straulesti – Gara Progresu, tronsonul Gara de Nord – Gara Progresu".
Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare: 28.10.2016
ANUNTURI DE PARTICIPARE:
(14.11.2016) ... Adica pauza, nimic, zero.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai inca nu au batut palma cu Metroul.
Pai inca nu au batut palma cu Metroul.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ne mai lesi!...daca stii tu ceva du-te si te autodenunta la codrutza...nu mai umbla cu chioara vopsita
Ne mai lesi!...daca stii tu ceva du-te si te autodenunta la codrutza...nu mai umbla cu chioara vopsita
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai nu, ca dupaia nu mai are cu cine si ramanem asa.
Pai nu, ca dupaia nu mai are cu cine si ramanem asa.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu te supara pe mine, dar genul asta de 'mesaje/comentarii' nu au nicio baza, e de precupetzi din piata Obor, nu stim, nu cunoastem dar ne dam cu parerea, ca fac aia si dreg aia...la ce bun???
Chiar esti convins de ceea ce 'afirmi'???
Ai fo baza reala?
Sau esti pe 'payrollul' chioarei???
Crede-ma, eu stiu despre ce vorbesc...tu nu!!!
Nu te supara pe mine, dar genul asta de 'mesaje/comentarii' nu au nicio baza, e de precupetzi din piata Obor, nu stim, nu cunoastem dar ne dam cu parerea, ca fac aia si dreg aia...la ce bun???
Chiar esti convins de ceea ce 'afirmi'???
Ai fo baza reala?
Sau esti pe 'payrollul' chioarei???
Crede-ma, eu stiu despre ce vorbesc...tu nu!!!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Eu nu inteleg din ce v-ati luat, e clar ca studiu il va face Metroul SA. Sunt convins ca este cel mai ieftin si sunt convins ca va fi facut de profesionisti care mai si cunosc aspectele particulare foarte bine. Vine unul din San Francisco, nu spun ca ăia sunt afoni, dar ei cu problemele particulare ale lor, ai nostri cu problemele noastre.
Eu nu inteleg din ce v-ati luat, e clar ca studiu il va face Metroul SA. Sunt convins ca este cel mai ieftin si sunt convins ca va fi facut de profesionisti care mai si cunosc aspectele particulare foarte bine. Vine unul din San Francisco, nu spun ca ăia sunt afoni, dar ei cu problemele particulare ale lor, ai nostri cu problemele noastre.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e chiar asa de clar deloc, licitatia e licitatie, rezultatul e totdeauna imprevizibil...dar sa acuzi singura firma romaneasca ce poate tine piept 'strainatatii' de jocuri ilicite fara niciun fel de 'dovezi' mi se pare 'magarie' cu M mare...ori esti bou ori esti 'vandut'...
Oricum ar fi, sa fiti siguri ca nu ne 'predam' fara lupta dreapta, ca e 'care pe care' si nu e tara lor, e tara noastra...si stim sa facem ce ne trebuie cu mult mai bine...cu mult mai bine ca ei!!!...sau poate va doriti un nou bechtel???
andrei11 wrote:
Nu e chiar asa de clar deloc, licitatia e licitatie, rezultatul e totdeauna imprevizibil...dar sa acuzi singura firma romaneasca ce poate tine piept 'strainatatii' de jocuri ilicite fara niciun fel de 'dovezi' mi se pare 'magarie' cu M mare...ori esti bou ori esti 'vandut'...
Oricum ar fi, sa fiti siguri ca nu ne 'predam' fara lupta dreapta, ca e 'care pe care' si nu e tara lor, e tara noastra...si stim sa facem ce ne trebuie cu mult mai bine...cu mult mai bine ca ei!!!...sau poate va doriti un nou bechtel???
📖 Pagination options