Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097471 views

Go to page:  1  ... 205 206 207 208 209 210 211  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

adila,
daca prin pasaj a trecut "luminita", inseamna ca acum poa' sa treaca si "corentu'"...
Cred ca asta este rolul prelatei albe, sa nu treaca "corentu'", ca santieristii este si ei oameni... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Pai mai bine sa fie bine dacat sa fie rau, nu? Acum au conditii, sa vezi ce repede lucreaza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

adila wrote:
La PP4 nu avem inca construit putul liftului de langa Secuilor. Eu acum am observat. Si dupa cum arata situatia in teren nu au nici un gand sa inceapa lucrul la el.

Acest acces este cel mai ramas in urma, si cu liftul, si cu accesul pietonal si cu subtraversarea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

TibiV wrote:
daca prin pasaj a trecut "luminita", inseamna ca acum poa' sa treaca si "corentu'"...
Cred ca asta este rolul prelatei albe, sa nu treaca "corentu'", ca santieristii este si ei oameni... ;)
Sau poate vor să toarne betoane, și vor să mențină cît de cît căldura înăuntru...

misterr wrote:
Sau poate vor să toarne betoane, și vor să mențină cît de cît căldura înăuntru...

Nțțțțț....
Nu este cazul.
Cu turnarea betoanelor ai probleme la temperatri sub  -10 grade Celsius
Marea problema a (turnarii) betoanelor este ca se incing dupa turnare...
Asta este motivul pentru care betoanele turnate vara trebuie stropite cu apa pana la uscare (am facut poze asta-vara la Piata Sudului, cu paznicul stropind totul cu furtunul "de pompieri"...)
(Ca principiu: cauta pe wikipedia barajul Hoover... Este instructiv, chiar fascinant !
"Aer conditionat" prin milioane de metri cubi de beton proaspat turnat... )

Concluzie:
Acum suntem (aici, in Bucuresti, in noiembrie 2016) in perioadaideala de turnat betoane in volume mari - nu se usuca inainte de a se "solidifica"...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Ieri am văzut plasa de Buzău peste membrana aceea din foto anterioare.

@TibiV: Eu mă gîndeam la coviltirele și aerotermele de la Basarab (așa s-au turnat betoanele acolo), pentru că e clar că vor să o lungească și la iarnă...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Parca era ceva mai frig cand au aparut coviltirele la Basarab.

misterr wrote:
....pentru că e clar că vor să o lungească și la iarnă...

Si daca ar vrea sa termine inainte de venirea iernii acum nu se mai poate. La ritmul actual, eu zic ca mai este de lucru pana in luna mai ca popa ca sa finalizeze santierul.

Ce nu inteleg eu este cum de primarul interimar Sava a reusit sa mobilizeze pe santier 100 de oameni inainte de alegeri, iar dupa alegeri n-am mai avut mai mult de 50 de muncitori pe teren. Eu cred ca daca ar fi alegeri locale in ianuarie 2017, si Firea ar mobiliza 100 de muncitori, dar cum nu sunt alegeri nu exista nici miza.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Mobilizare cu bani poate. Ca de mobilizari electorale cred ca s-au lecuit erceveii.  :twisted: Sa o spunem mai pe sleau, s-au mobilizat si acum... se dau in judecata cu primaria ca sa scoata banii. Deh... n-a iesit ala care i-a mobilizat. :twisted: Poate se trezesc in al doispelea ceas ca treburile astea nu trebuie sa stea in baza politichiei.
Dar io am impresia ca pasajul asta de fapt se va lungi cumva pana spre 2020 in disperarea de a nu se muta cozile de la Sudului la intersectia Mihai Bravu cu Vitan respectiv Mihai Bravu cu Laborator respectiv Mihai Bravu cu Calea Dudesti si Mihai Bravu cu Baba Novac. :twisted: Asa ca nici nu ma mira ca n-a fost prioritizat in fata podului actualmente spre nicaieri de la Ciurel. Autostrada retardata, pardon suspendata e departe de a se fi incheiat.  :twisted: In loc sa se copie metoda 41 si la 34... cel putin de la Sudului pana la Piata Muncii.
Si toate lucrarile astea inutile ar fi perimate pe loc de un potential metrou Aparatori-Dristor.  :twisted:

133 313 wrote:
Dar io am impresia ca pasajul asta de fapt se va lungi cumva pana spre 2020 in disperarea de a nu se muta cozile de la Sudului la intersectia Mihai Bravu cu Vitan respectiv Mihai Bravu cu Laborator respectiv Mihai Bravu cu Calea Dudesti si Mihai Bravu cu Baba Novac.

Deci suntem doi pe forum care ne dam seama ce se va intampla...

Dar pe undeva este logic ce spui: iti ajunge un frigider pe care ti-l umple poporul cu carne pentru una bucata (1) intersectie (PIata Sudului)

Dar cand vei avea patru (4) intersectii blocate. trebuie sa cumperi alte 3 frigidere, ca sa "acomodezi" livrarile suplimentare de carne... :D

Pai cate un frigider/pasaj pentru fiecare mandat, deci in 16 ani terminam. Cu putin noroc la acea data e gata si A1 Pitesti - Sibiu.

Și Firea și constructorul au spus că au agreat ca problema diferenței de bani din trecut să fie rezolvată separat (chiar și în justiție), dar fără a afecta ritmul lucrărilor (ce se lucrează de acum încolo va fi achitat necondiționat, nefiind probleme cu finanțarea), deci ar trebui ca acum să se lucreze în ritm normal. Și totuși nu se lucrează. Deci cineva minte.

Cam asta este ritmul normal la noi. Idem la Ciurel sau NG. Heirup-urile doar la ocazii speciale.

Go to page:  1  ... 205 206 207 208 209 210 211  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”