Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 519199 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
sab
Care stadion ? Dau aia mai puternic in minge si o pescuiesc din lac...
Daca vor totusi sa faca stadion, "curtile de lumina" vor pica sub tribune, adica unde am pus eu sageata rosie. Adica vor avea muuuuulta lumina . Si aer "proaspat", de la suporteri Sau poate pica pe pista, cine stie..
Care stadion ? Dau aia mai puternic in minge si o pescuiesc din lac...
Daca vor totusi sa faca stadion, "curtile de lumina" vor pica sub tribune, adica unde am pus eu sageata rosie. Adica vor avea muuuuulta lumina . Si aer "proaspat", de la suporteri Sau poate pica pe pista, cine stie..
Stadion.jpg (61.01 KB; downloaded 1768 times)
Stadion2.jpg (91.71 KB; downloaded 1769 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Stadionul parca era unul de rugby, nu de fotbal.
Stadionul parca era unul de rugby, nu de fotbal.
- sab
-
Posted:
-
sab
Cu atat mai rau, aia chiar "lucreaza" cu mingea la inaltime
Cu atat mai rau, aia chiar "lucreaza" cu mingea la inaltime
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Stadionul e un biet teren de sport:
Stadionul e un biet teren de sport:
- sab
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Daca gresesc rog sa fiu corectat.
Daca gresesc rog sa fiu corectat.
1 Roman.png (1 MB; downloaded 2027 times)
2 Roman.png (621.73 KB; downloaded 2024 times)
- t530
-
Posted:
-
t530
In poza de mai jos facuta de mine la statia Laminorului scrie "Curte de lumina" jos si in stanga.
20161002_111546 by T530 ., on Flickr
In poza de mai jos facuta de mine la statia Laminorului scrie "Curte de lumina" jos si in stanga.
20161002_111546 by T530 ., on Flickr
- sab
-
Posted:
-
sab
Deci in fata tribunelor. Or sa scuipe spectatorii seminte in/pe curtea de lumina...
Deci in fata tribunelor. Or sa scuipe spectatorii seminte in/pe curtea de lumina...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Am asa o vaga impresie ca tribunele nu sunt incluse in contract si ca au fost introduse in randare doar ca sa fie placute ochiului
Oricum ar fi, nu va faceti probleme cu cojile de seminte, ambele curtile de lumina se acopera cu policarbonat, cea din spate fiind deja acoperita:
Am asa o vaga impresie ca tribunele nu sunt incluse in contract si ca au fost introduse in randare doar ca sa fie placute ochiului
Oricum ar fi, nu va faceti probleme cu cojile de seminte, ambele curtile de lumina se acopera cu policarbonat, cea din spate fiind deja acoperita:
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Avand in vedere discutiile despre posibila deschidere a circulatiei in sistem pendul pana la Straulesti, intervalul de succedare dintre trenuri nu se va mari semnificativ? Daca acum se poate asigura un interval de 8 minute acesta nu va mai putea fi respectat pe noul traseu.
Avand in vedere discutiile despre posibila deschidere a circulatiei in sistem pendul pana la Straulesti, intervalul de succedare dintre trenuri nu se va mari semnificativ? Daca acum se poate asigura un interval de 8 minute acesta nu va mai putea fi respectat pe noul traseu.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pot sa faca o pendula doar pe Parc Bazilescu - Straulesti si blocheaza o rama permanent acolo sau pot sa limiteze unele trenuri la 1 Mai.
Pot sa faca o pendula doar pe Parc Bazilescu - Straulesti si blocheaza o rama permanent acolo sau pot sa limiteze unele trenuri la 1 Mai.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Eu nu inteleg de ce sa circule in pendula. Dupa ce se deschide racordul Bazilescu-Straulesti o sa inoarca cum intoarce la Gara de Nord 2. Cat despre interval, cand se dechide probabil Metrorex o sa suplineasca numarul de trenuri de la 4+1 rezerva la 10+1 rezerva, ramane de vazut.
Eu nu inteleg de ce sa circule in pendula. Dupa ce se deschide racordul Bazilescu-Straulesti o sa inoarca cum intoarce la Gara de Nord 2. Cat despre interval, cand se dechide probabil Metrorex o sa suplineasca numarul de trenuri de la 4+1 rezerva la 10+1 rezerva, ramane de vazut.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai pentru asta trebuie sa instaleze macazele de la Straulesti, sa le integreze in dispeceratul de la 1 Mai, si sa instaleze Dimetronic.
Pai pentru asta trebuie sa instaleze macazele de la Straulesti, sa le integreze in dispeceratul de la 1 Mai, si sa instaleze Dimetronic.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Dar macazele erau instalate inca de la ziua portilor deschise la Straulesti.
Dar macazele erau instalate inca de la ziua portilor deschise la Straulesti.
📖 Pagination options