MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1721229 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 412 413 414 415 416 417 418  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

Nu-s multumit de raspuns, sigur stii mai multe decat noi. E timpul sa nu ne mai jucam de-a v-ati ascunselea si sa terminam treburile, bate 2017 la usa!

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

Ce te grabesti atat? N-auzi ca nu putem duce calatorii de pe M5 ?  Ar fi mai bine sa nu inauguram până nu ajunge in Pantelimon . Sau macar la Iancului. ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Sii... sunt zone unde nu se poate ataca planseul superior al statiei RD din cauza celor 2-3 barete lipsa si 1-2 panouri (calculate dupa ce armatura mai este pe acolo si presupunand ca s-a adus tot).  :twisted: Sau macar accesul A...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

sab wrote:
Ce te grabesti atat? N-auzi ca nu putem duce calatorii de pe M5 ?  Ar fi mai bine sa nu inauguram până nu ajunge in Pantelimon . Sau macar la Iancului. ;)

Ti-am raspuns in alta parte, oricum sper ca glumesti...ca argumentul asta e o gluma sau o aberatie...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

George wrote:
Nu-s multumit de raspuns, sigur stii mai multe decat noi. E timpul sa nu ne mai jucam de-a v-ati ascunselea si sa terminam treburile, bate 2017 la usa!

Stiu mai multe decat mi-as dori, si tocmai de aceea nu sunt dispus sa fac estimari pentru care sa-mi iau castane nemeritate din partea voastra pentru ispravile altora...fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale...
:bere:
Nu mi-am luat niciodata angajamente decat pentru lucruri care depindeau doar de mine, uneori chiar daca pareau nebunesti, dar...le-am dus la indeplinire, ca asa m-au invatat 'ai mei', te-ai angajat...indeplinesti, cu orice cost si orice risc...
Ein man, ein wort!...nu umbli cu 'bizantinisme'...de precupeatza!
:bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

George, vezi ca sab il citeaza pe altcineva de pe forum, nu el sustine ca nu  e bine sa inauguram magistrale ca o sa ne sufocam.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

E clar, daca citesti printre randuri ce a spus Guru, e de rau.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, daca citesti printre randuri, se vor face M6, 2 statii la M2, si M5 prelungit la Pantelimon, M4 la Progresu inca nu intra in discutie, nici macar ca legatura promisa cu M5 la Hasdeu.
Deci astia se iau dupa electorat, care e batut in cap si vrea metrou in nord si in centru, electoratul din sud ori este de acord, ori nu exista, ori nu conteaza, ori este deja pacificat cu alte chestii.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Eu ma refeream la asta... Mai ales ca ne aflam la M5:
subway guru wrote:
...nu sunt dispus sa fac estimari pentru care sa-mi iau castane nemeritate din partea voastra pentru ispravile altora...fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale...

;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

shoppy wrote:
Da, daca citesti printre randuri, se vor face M6, 2 statii la M2, si M5 prelungit la Pantelimon, M4 la Progresu inca nu intra in discutie, nici macar ca legatura promisa cu M5 la Hasdeu.
Deci astia se iau dupa electorat, care e batut in cap si vrea metrou in nord si in centru, electoratul din sud ori este de acord, ori nu exista, ori nu conteaza, ori este deja pacificat cu alte chestii.

Pacificat? Ai uitat ca pe la Eroii Revolutiei si Tineretului se rup usile la trenuri? Poate reuseste metroul sa ajunga la Sebastian inainte sa termine AFI de construit pe Progresului.  :lol:  
Oricum M4 trebuie sa ajunga macar la Eroii Revolutiei daca vrei M6. Daca stai in baza transbordarii la Victoriei pierzi avionul iar pe la Unirii nu te vad trambalandu-te cu valizele.

P.S. Sarpraiz!!! Ghici locatia.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Si la celelalte mijloace de transport se rup usi zilnic si nu este nimica organizat, nu vad pe nimeni protestand pe undeva cumva, fiecare are alte probleme si proiecte personale mult mai importante, deci sunt perfect pacificati.
(Daca vrea careva sa se organizeze si nu stie ce sa faca ma poate intreba chiar si pe mine, am destule idei.)
(Si magarul condus cu morcovul legat de sfoara tot perfect pacificat este, chiar daca nu-si da seama(nu vreau sa jignesc pe nimeni facandu-l magar, asa este imaginea cu morcovul).)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Acu' realizezi ca avalansa de "metrou pe nord" e preelectorala...  :twisted: Aia de pe sud nu mai au treaba cu promisiunile de campanie. Myself included. Noi aici pe sud stam foarte bine la capitolul tramvai pana la metrou. Adica Vacaresti, Oltenitei, Giurgiului sunt linii refacute relativ recent. Singura problema este ca buna parte sunt blocate de pasajul Piata Sudului. Aia pe vest la fel, au in principal linii separate de trafic.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Vedeti ca stirea initiala a fost postata la Club, dar asa , ca ne dam noi aici cu presupusul sa "băgăm TBM - urile pe Pache" ca merge. Stim noi ca merge.  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Well... "the lower lands" (or "lowest") pe traseul M5 tin de la "panta" Academiei Militare pana la "rampa"... Cercului MIlitar, traseu oarecum in palier si prin albia minora istrorica a Dambovitei! In plus pe Pache regimul mediu de inaltime e mai mic decat pe Carol-Kogalniceanu-Elisabeta.

Go to page:  1  ... 412 413 414 415 416 417 418  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463854 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”