Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098816 views

Go to page:  1  ... 203 204 205 206 207 208 209  ... 328

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

shoppy wrote:
Si dca este turist vine cu sucul de la hotel, de la minibar, este parc nu test de supravietuire, in strainatate in toate parcurile sunt chioscuri, micute, civilizate, incluse in peisaj, asta trebuie sa cerem si noi, nu ca gata, deloc.

Reteta de succes spre parkulake...
P.S. Io ma descurc din rezerve inmagazinate de la Granitul la Megamall. In schimb de la malu' Dambovitii pana in carfur Unirea cred ca as muri deshidratat... Da' acu' hai sa luam problema pe intreg. Vinzi sucul il bagi in stomac... da' unde il evacuezi?  :twisted: Ca asta e problema cronica a Bucurestiului cu care pietonul se confrunta realmente. Sucuri gasesti, dar ce faci p'orma... Si pietonul ca pietonul, da' turistul? Si Piata Sudului este una din acele intersectii mari alaturi de Vitan-Mihai Bravu, Vacaresti-Tineretului-Mihai Bravu, Dudesti-Mihai Bravu, Baba Novac-Mihai Bravu, Vatra Luminoasa-Mihai Bravu, Iancului-Mihai Bravu, Lizeanu-Mihai Bravu etc. etc. etc. unde nu exista neam de toaleta publica.
P.S. Astia daca n-au toalete in loc de suc or sa bage chips si se ingrasa.  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

realistul wrote:
Cred că turnau treptele.

Sunt deja turnate...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Cert este că au turnat betoane. Sau eu stiu...poate se turnau unii pe alții :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Cred ca au facut hidroizolatia la PP2, deoarece astazi am vazut ceva negru peste placa de beton.
Asfaltul este asternut peste breteaua Nitu Vasile pana la o distanta de 3m de gardului santierului. Ma uitam in directia acestei strazi spre Calea Vacaresti, si pentru a da drumul traficului aici, este necesara o reorganizare a santierului destul de serioasa. In plus s-ar bloca si accesul in santier, care acum se face prin acea zona.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Hidroizolatia pe PP2 e astupata de mult. Cu shapa de protectie cu plasa sudata. Daca ai vazut negru... poate e emulsie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

De dimineață am văzut pe Văcărești în șantier, un finisor de asfalt.

133 313 wrote:
Daca ai vazut negru... poate e emulsie.

M-am gandit si eu la asta, dar este diferenta de nivel foarte mare fata de strada: aproximtiv 50 cm

• 133 313
  • Posted:
  •  

La bretele vine balast compactat, emulsie, beton, emulsie, binder, asfalt. Parca asa a fost pana acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Era o smoală (un catran) pe care o pîrlea și o perpelea un cetățean cu un furtun cu o flacără.

Avem o filmare de la API si aici. Multumim.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Eu nu prea pricep ce vor să facă în fostul capăt al troleului, a apărut acolo ceva ce nu era în proiectul iniţial. O parcare pentru pieţari/ taximetrişti? Că staţie de autobuz nu prea poate fi, cu şicana aia la ieşire.

Arata urat ce este acolo. In ultimii ani spatiul verde si asa foarte putin, a fost restrans prin betonari masive (vezi zona de langa complexul BIG cu sirul de dughene si parcarea). Unde ma bucuram ca a disparut gogoseria sau ce naiba era din fata complexului Big, acum a rasarit o farmacie, ca nu aveam decat zece in zona. De complexul La Castani ce sa mai spun: Evul Mediu. Santierul a mai inghitit si el o parte din spatiul verde.

Primaria nu are standarde de calitate si nici planuri de urbanism, ea da avize de constructie dupa alte criterii. Va las pe voi sa le ghiciti. Procesul de dughenizare este iar la moda in Bucuresti, asa cum bine remarcau si alti colegi pe forum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Următorul pas ar fi la PP4, anularea devierii și reluarea circulației spre centru peste noul pasaj pietonal, pentru continuarea lucrării pe sensul opus. Asfaltarea e gata, deci de azi s-ar fi putut face schimbarea, numai că între timp a apărut o problemă cu gardul cimitirului, care trebuie consolidat. Locul pe unde vor fi mînați pietonii (între gard și intrarea în pasaj) este ocupat acum de niște papainoage de susținere a gardului și nu poate fi folosit. Deci se mai amînă. Crăciun fericit!

Pai papainoagele sunt de asta vara acolo, daca vroiau sa faca ceva faceau. Parca vad ca zicem si Paste Fericit, pana se apuca de gard.  :popa:

Go to page:  1  ... 203 204 205 206 207 208 209  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”