Topic: Sectorul 4
3232 posts, 913212 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Sectorul 4
133 313
A inceput de ieri sa cada... cate un stalp. Acum a stat. De fapt nu chiar de ieri... ca e acolo de vreo 2 saptamani. Nu-l revendica nimeni?
Geolocatie: Stefan Hepites.
A inceput de ieri sa cada... cate un stalp. Acum a stat. De fapt nu chiar de ieri... ca e acolo de vreo 2 saptamani. Nu-l revendica nimeni?
IMG2289.jpg (119.94 KB; downloaded 3448 times)
IMG2290.jpg (129.32 KB; downloaded 3450 times)
Si inevitabil... locul lui a inceput sa fie luat de... omniprezentul gunoi.
IMG2291.jpg (148.79 KB; downloaded 3447 times)
- TibiV
-
Posted:
-
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Aduc imagini şi din Parcul Tineretului, realizate în urmă cu 11 zile, mai precis în data de 18 iunie a.c., după cum urmează:
Episodul 1:
Din aceste poze, concluzionăm că sunt concentrate eforturile asupra realizării unui Sistem de drenare de la partea dreaptă a casetei şi alte lucrări la sistemul de canalizare de evacuare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol, aşa cum spune şi panoul de informare, pe care îl voi prezenta în cel de-al doilea episod al fotoreportajului meu. Din discuţiile pe care le-am avut cu o doamnă care se plimba în parc, mi-a comunicat faptul că s-au apucat destul de demult (cam câteva luni şi au cam stagnat treburile). Am observat ceva similar şi în Parcul I.O.R.
Aduc imagini şi din Parcul Tineretului, realizate în urmă cu 11 zile, mai precis în data de 18 iunie a.c., după cum urmează:
Episodul 1:
Conductă canalizare sau pentru apă, nu ştiu exact.
IMG_20160618_194519.jpg (980.44 KB; downloaded 3875 times)
Idem...
IMG_20160618_194523.jpg (1.09 MB; downloaded 3874 times)
Ţâşnitoare şi bucată conductă din PVC.
IMG_20160618_194527.jpg (927.99 KB; downloaded 3871 times)
Compania constructoare.
IMG_20160618_194545.jpg (699.12 KB; downloaded 3873 times)
O altă componentă de conductă.
IMG_20160618_194627.jpg (931.63 KB; downloaded 3875 times)
Utilaje şi scânduri.
IMG_20160618_194637.jpg (1.05 MB; downloaded 3887 times)
Diverse din şantier.
IMG_20160618_194642.jpg (941.34 KB; downloaded 3874 times)
Utilajele din „parcarea” şantierului.
IMG_20160618_194751.jpg (1010.69 KB; downloaded 3871 times)
Aparat pentru măsurători topografice.
IMG_20160618_200255.jpg (1.02 MB; downloaded 3872 times)
Fundaţie lucrare (staţie apă, bănuiesc)
IMG_20160618_200402.jpg (1.04 MB; downloaded 3872 times)
Din aceste poze, concluzionăm că sunt concentrate eforturile asupra realizării unui Sistem de drenare de la partea dreaptă a casetei şi alte lucrări la sistemul de canalizare de evacuare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol, aşa cum spune şi panoul de informare, pe care îl voi prezenta în cel de-al doilea episod al fotoreportajului meu. Din discuţiile pe care le-am avut cu o doamnă care se plimba în parc, mi-a comunicat faptul că s-au apucat destul de demult (cam câteva luni şi au cam stagnat treburile). Am observat ceva similar şi în Parcul I.O.R.
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Episodul 2:
Aici observăm că oamenii, chiar sâmbătă seara, în jur de ora 20, efectuau măsurători şi trasau puncte „topo” pe aleile din parc. Ciudat mi se pare că pe panoul de prezentare a lucrării, nu apare data de începere şi nici cea de finalizare a lucrării. Oare, o fi de bine
!
Aici vedeţi sursa de pe google.maps, astfel:
https://www.google.ro/maps/@44.408752,2...a=!3m1!1e3
Episodul 2:
Baracamente ale şantierului şi scormoneli ale pământului.
IMG_20160618_200418.jpg (1.06 MB; downloaded 3869 times)
Marcare puncte topometrice pe aleile din parc.
IMG_20160618_200451.jpg (736.66 KB; downloaded 3870 times)
Domnul topometrist, la datorie, deşi era weekend (sâmbătă, 18 iunie, a.c.).
IMG_20160618_200515.jpg (1019.58 KB; downloaded 3867 times)
Punct topometric.
IMG_20160618_200545.jpg (1.32 MB; downloaded 3869 times)
Buldoexcavator din „parcarea” şantierului.
IMG_20160618_202028.jpg (754.37 KB; downloaded 3870 times)
Ansamblu al „parcării”.
IMG_20160618_202048.jpg (937.32 KB; downloaded 3869 times)
Panoul de prezentare a firmei, companiei ce execută lucrarea.
DSCN7301.jpg (284 KB; downloaded 3866 times)
Schema apropiată a vederii aeriene a şantierului din parc.
Page1.jpg (1.06 MB; downloaded 3869 times)
Schema depărtată a vederii aeriene a aceluiaşi şantier.
Page2.jpg (1.53 MB; downloaded 3867 times)
Aici observăm că oamenii, chiar sâmbătă seara, în jur de ora 20, efectuau măsurători şi trasau puncte „topo” pe aleile din parc. Ciudat mi se pare că pe panoul de prezentare a lucrării, nu apare data de începere şi nici cea de finalizare a lucrării. Oare, o fi de bine
!Aici vedeţi sursa de pe google.maps, astfel:
https://www.google.ro/maps/@44.408752,2...a=!3m1!1e3
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Uitati ce urmeaza sa se construiasca pe Bd. Dimitrie Cantemir, nr.13B, pe locul patiseriei Ibopan (desfiintata la inceputul anului) si al terenului din spate. Pana prin 2002 aici era inca o cale de acces catre blocurile din spate.
Uitati ce urmeaza sa se construiasca pe Bd. Dimitrie Cantemir, nr.13B, pe locul patiseriei Ibopan (desfiintata la inceputul anului) si al terenului din spate. Pana prin 2002 aici era inca o cale de acces catre blocurile din spate.
PUD_13B.jpg (76.54 KB; downloaded 3770 times)
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Am descoperit, în luna iulie a.c., un teren împrejmuit nesalubrizat, îmbibat cu vegetaţie sălbatică ce creşte nestânjenit, printre blocurile din sectorul 4, chiar în perimetrul Aleii Ciceu, în apropiere de strada Străduinţei, astfel:
şi imaginea din satelit
Sursa:
https://www.google.ro/maps/@44.3816324,...a=!3m1!1e3
https://www.google.ro/maps/@44.3819333,...oMnS4w!2e0
Am descoperit, în luna iulie a.c., un teren împrejmuit nesalubrizat, îmbibat cu vegetaţie sălbatică ce creşte nestânjenit, printre blocurile din sectorul 4, chiar în perimetrul Aleii Ciceu, în apropiere de strada Străduinţei, astfel:
Vegetaţie sălbatică
IMG_20160716_113615.jpg (536.63 KB; downloaded 3674 times)
Indicatorul Aleii Ciceu
IMG_20160716_113638.jpg (512.74 KB; downloaded 3672 times)
Vegetaţie liberă :)!
IMG_20160716_113653.jpg (478.93 KB; downloaded 3677 times)
şi imaginea din satelit
Imagine GoogleMaps.jpg (1.71 MB; downloaded 3675 times)
Sursa:
https://www.google.ro/maps/@44.3816324,...a=!3m1!1e3
https://www.google.ro/maps/@44.3819333,...oMnS4w!2e0
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Imi vine sa urlu cand ma gandesc ca o fi un alt petec ...retrocedat. O sa rasara o cladire kitsch din bca imediat pe acolo.
Imi vine sa urlu cand ma gandesc ca o fi un alt petec ...retrocedat. O sa rasara o cladire kitsch din bca imediat pe acolo.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Referitor la Sistem de descarcare a apelor din lacul Tineretului.
Lucrarea similara pentru lacul Titan este deja finalizata. Nici acolo nu era termen de finalizare. Nu stiu care este situatia parcului Carol. In Tineretului santierul este inceput de cel putin un an de zile. Se merge foarte greu nu stiu din ce motiv.
Referitor la Sistem de descarcare a apelor din lacul Tineretului.
Lucrarea similara pentru lacul Titan este deja finalizata. Nici acolo nu era termen de finalizare. Nu stiu care este situatia parcului Carol. In Tineretului santierul este inceput de cel putin un an de zile. Se merge foarte greu nu stiu din ce motiv.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Asa arata joia trecuta insula din fata Sun Plaza Mall unde taximetristii isi asteapta clientii. Este inutil sa mai spun cine sunt autorii acestei "opere".

Asa arata joia trecuta insula din fata Sun Plaza Mall unde taximetristii isi asteapta clientii. Este inutil sa mai spun cine sunt autorii acestei "opere".

-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Acum vreo 2 ani, s-a construit aceasta bretea pentru taxiuri din fata Sun Plaza. Chiar daca aceasta zona sa spunem ca ar fi fost construita printr-o finantare venita de la Mall, nu cred sa fie si in administratia/intretinerea lor. In caz ca este in administratia lor atunci ar putea fi amendati. Daca este insa la Primarie cum este cel mai probabil, atunci
Acum vreo 2 ani, s-a construit aceasta bretea pentru taxiuri din fata Sun Plaza. Chiar daca aceasta zona sa spunem ca ar fi fost construita printr-o finantare venita de la Mall, nu cred sa fie si in administratia/intretinerea lor. In caz ca este in administratia lor atunci ar putea fi amendati. Daca este insa la Primarie cum este cel mai probabil, atunci
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Am facut cateva poze astazi dimineaza in Parcul Tineretului dupa ce am aflat de la 133 313 ca Luxten ar avea o ampla actiune de reparat iluminatul din parc. M-am bucurat sa aud aceasta veste, dar in acelasi timp parca nu-mi venea sa cred, avand in vedere ca acest parc a fost aproape abandonat de toate autoritatile locale de foarte multi ani. Cunosc spun eu foarte bine acest parc, si va pot confirma ca iluminatul este una din problemele cele mai mari cu care se confrunta cel putin in ultimii 10 ani de cand il frecventez eu. Acum 3-4 ani s-au investit sume importante pentru instalarea unor lampi dotate cu panouri fotovoltaice. Fara sa fi facut o statistica exacta, in prezent avem cam 50-60 % din ele functionale, restul fiind doar pentru decor. Parcul dupa lasarea intunericului este o adevarat aventura.
Va cer iertare pentru calitatea slaba a pozelor. Sunt de fapt niste capturi de pe o camera video instalata pe casca mea de bicicleta.
Ma asteptam la mai multi muncitori. Cu siguranta nu i-am vazut eu pe toti, sau cel putin asa sper. Dupa finalizarea lucrarilor voi avea grija sa fac o inspectie pe timp de noapte.
Doi muncitori la lucru

O alta vedere pentru aceasi zona de lucru

Cei doi muncitori lucrau vis-a-vis de aceasta "fantana"

Doua masini Luxten. Muncitori erau 2 pe insula, dar nu se vad in poze.

Fantanile de pe partea dreapta cum intri dinspre Sincai. Dupa 25 de ani le-a venit si lor randul. Reparatiile la fantanile de pe partea stanga au fost finalizate prin vara.

Zona de lucru fara muncitori

Am facut cateva poze astazi dimineaza in Parcul Tineretului dupa ce am aflat de la 133 313 ca Luxten ar avea o ampla actiune de reparat iluminatul din parc. M-am bucurat sa aud aceasta veste, dar in acelasi timp parca nu-mi venea sa cred, avand in vedere ca acest parc a fost aproape abandonat de toate autoritatile locale de foarte multi ani. Cunosc spun eu foarte bine acest parc, si va pot confirma ca iluminatul este una din problemele cele mai mari cu care se confrunta cel putin in ultimii 10 ani de cand il frecventez eu. Acum 3-4 ani s-au investit sume importante pentru instalarea unor lampi dotate cu panouri fotovoltaice. Fara sa fi facut o statistica exacta, in prezent avem cam 50-60 % din ele functionale, restul fiind doar pentru decor. Parcul dupa lasarea intunericului este o adevarat aventura.
Va cer iertare pentru calitatea slaba a pozelor. Sunt de fapt niste capturi de pe o camera video instalata pe casca mea de bicicleta.
Ma asteptam la mai multi muncitori. Cu siguranta nu i-am vazut eu pe toti, sau cel putin asa sper. Dupa finalizarea lucrarilor voi avea grija sa fac o inspectie pe timp de noapte.
Doi muncitori la lucru

O alta vedere pentru aceasi zona de lucru

Cei doi muncitori lucrau vis-a-vis de aceasta "fantana"

Doua masini Luxten. Muncitori erau 2 pe insula, dar nu se vad in poze.

Fantanile de pe partea dreapta cum intri dinspre Sincai. Dupa 25 de ani le-a venit si lor randul. Reparatiile la fantanile de pe partea stanga au fost finalizate prin vara.

Zona de lucru fara muncitori

-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
ATENTIE !
Cred ca faci o confuzie, vreo 3 poze NU sunt din parcul Tineretului ! !
Atentie la granite, sa nu ne pacalim !!!
Fântâna aceea rotunda cu siguranta nu e in Tineretului !
ATENTIE !
Cred ca faci o confuzie, vreo 3 poze NU sunt din parcul Tineretului ! !
Atentie la granite, sa nu ne pacalim !!!
Fântâna aceea rotunda cu siguranta nu e in Tineretului !
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Toate sunt din Parcul Tineretului. Stiu foarte bine acest parc si limitele lui.
Toate sunt din Parcul Tineretului. Stiu foarte bine acest parc si limitele lui.
📖 Pagination options