Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096774 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
Da, nu mai devreme de finalizarea pasajului si atunci probabil apar 1 circular pe la Sudului si 34 Romprim - Obor/Banu Manta. Liniile si traseele sunt momentan speculatii...
Cu podul de la sol de la Mihai Bravu probabil mai asteptam ca lucrarea nu e prinsa in buget anul asta.
Da, nu mai devreme de finalizarea pasajului si atunci probabil apar 1 circular pe la Sudului si 34 Romprim - Obor/Banu Manta. Liniile si traseele sunt momentan speculatii...
Cu podul de la sol de la Mihai Bravu probabil mai asteptam ca lucrarea nu e prinsa in buget anul asta.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Asta stiu
Plus ca trebuie revizuita linia si masticul, cred. Si asfaltul dintre linii, mai ales in zona pasajului MB
Eu am intrebat daca se va mai avea in plan punerea in functiune a lui.
Sau o sa devina doar o linie "de manevra"
133 313 wrote:
Que tramvai? Ca sa acoperi planseul trebuie turnati casetatii, ca sa torni casetatii trebuie sa ai radier pe care sa-i torni. Deci tramvaiul la urma urmei, cand se asterne asfaltul in pasaj resturile se pun printre liniile de tramvai.
Asta stiu
Eu am intrebat daca se va mai avea in plan punerea in functiune a lui.
Sau o sa devina doar o linie "de manevra"
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
34 este la fel de PA ca si 12. Teoretic va fi 1 circular, face dreapta de pe Vacaresti pe Oltenitei spre Sura Mare si 11 Giulesti-Romprim.
34 este la fel de PA ca si 12. Teoretic va fi 1 circular, face dreapta de pe Vacaresti pe Oltenitei spre Sura Mare si 11 Giulesti-Romprim.
- Daddy
-
Posted:
-
Daddy
Care va servi ca statie de autobuz.. adica una inainte si alta dupa intersectie? Mi se pare cam ciudat, in documentatia tehnica (cea care apare aici pe forum) vad ca nu apare.
In alta ordine de idei azi s-a continuat asfaltarea, dimineata se lucra in dreptul PP4, langa cimitir.
adila wrote:
Acolo este alveola de BUS.
Care va servi ca statie de autobuz.. adica una inainte si alta dupa intersectie? Mi se pare cam ciudat, in documentatia tehnica (cea care apare aici pe forum) vad ca nu apare.
In alta ordine de idei azi s-a continuat asfaltarea, dimineata se lucra in dreptul PP4, langa cimitir.
133 313 wrote:34 trebuie sa revina si 634 sa dispara, asta e ordinea fireasca lucrurilor. Ca nu sunt suficiente tramvaie si ca va avea un interval mare sau ca nu va fi Banu Manta capatul ci Dristor sau altundeva asta e alta discutie. Pe ramura est o dublura al lui 1 chiar va fi benefica.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
34 nu va mai reveni nicicând. Se canibalizeaza cu 1. Sau 1 ( circular ) sau 34. Alege.
N-ai ce sa mai dublezi pe Mihai Bravu / Stefan cel Mare / Iancu de Hunedoara. Oricum ai metrou pe dedesubt.
34 nu va mai reveni nicicând. Se canibalizeaza cu 1. Sau 1 ( circular ) sau 34. Alege.
N-ai ce sa mai dublezi pe Mihai Bravu / Stefan cel Mare / Iancu de Hunedoara. Oricum ai metrou pe dedesubt.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Nu spune asta! Chiar e foarte mare nevoie de 34 intre Romprim si Obor. Pana la Iancului, 1 e singurul tramvai. Pe Trafic Greu ai mai multe linii...
Ultima data erau luate in considerare, fie 34 pana la Obor sau Banu Manta, fie 1/2 ambele cu capat la Romprim si circulare de la Piata Sudului.
Vom vedea cand se termina balamucul ce se va intampla.
Nu spune asta! Chiar e foarte mare nevoie de 34 intre Romprim si Obor. Pana la Iancului, 1 e singurul tramvai. Pe Trafic Greu ai mai multe linii...
Ultima data erau luate in considerare, fie 34 pana la Obor sau Banu Manta, fie 1/2 ambele cu capat la Romprim si circulare de la Piata Sudului.
Vom vedea cand se termina balamucul ce se va intampla.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Deruta maxima... Traseu circular in forma de tigaie, sper sa nu fie cazul.
Robert24 wrote:
1/2 ambele cu capat la Romprim si circulare de la Piata Sudului
Deruta maxima... Traseu circular in forma de tigaie, sper sa nu fie cazul.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Si acum e o tigaie cu un maner bont. Iar deruta e si mai mare pentru cei care il iau de la capat...
Oricum, stim bine ca la Ratb decid sindicatele... Si vatmanii vor un loc ferit unde sa doarma. A.K.A. Romprim
Si acum e o tigaie cu un maner bont. Iar deruta e si mai mare pentru cei care il iau de la capat...
Oricum, stim bine ca la Ratb decid sindicatele... Si vatmanii vor un loc ferit unde sa doarma. A.K.A. Romprim
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Eu zic sa nu va faceti planuri cu liniile de tramvai.
Probabil in acest moment se coace de vreun pasaj subteran / suprateran care va impiedica "functionarea" corecta a tramvaielor.
Eu zic sa nu va faceti planuri cu liniile de tramvai.
Probabil in acest moment se coace de vreun pasaj subteran / suprateran care va impiedica "functionarea" corecta a tramvaielor.
-
- survola
-
Posted:
-
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Voi visati cu ochii deschisi bag de seama, sau e din cauza schimbarii la ora de iarna? O sa mai faca pasaje cand o zbura porcul.
Voi visati cu ochii deschisi bag de seama, sau e din cauza schimbarii la ora de iarna? O sa mai faca pasaje cand o zbura porcul.
- zapacitu
-
Posted:
-
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Speri mata' dar speri degeaba. Si eu sper la metrou la aeroport, autostrada Pitesti-Sibiu etc. Asa la modul teoretic putem visa cu totii ca nu ne costa, dar proiecte pentru aceste vise nu avem.
Speri mata' dar speri degeaba. Si eu sper la metrou la aeroport, autostrada Pitesti-Sibiu etc. Asa la modul teoretic putem visa cu totii ca nu ne costa, dar proiecte pentru aceste vise nu avem.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Hai sa ne concentram pe lucrarea asta momentan.
Hai sa ne concentram pe lucrarea asta momentan.
📖 Pagination options