Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096774 views

Go to page:  1  ... 201 202 203 204 205 206 207  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Da, nu mai devreme de finalizarea pasajului si atunci probabil apar 1 circular pe la Sudului si 34 Romprim - Obor/Banu Manta. Liniile si traseele sunt momentan speculatii...

Cu podul de la sol de la Mihai Bravu probabil mai asteptam ca lucrarea nu e prinsa in buget anul asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

133 313 wrote:
Que tramvai? Ca sa acoperi planseul trebuie turnati casetatii, ca sa torni casetatii trebuie sa ai radier pe care sa-i torni. Deci tramvaiul la urma urmei, cand se asterne asfaltul in pasaj resturile se pun printre liniile de tramvai.

Asta stiu  :lol: Plus ca trebuie revizuita linia si masticul, cred. Si asfaltul dintre linii, mai ales in zona pasajului MB  :x
Eu am intrebat daca se va mai avea in plan punerea in functiune a lui.
Sau o sa devina doar o linie "de manevra"

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

34 este la fel de PA ca si 12. Teoretic va fi 1 circular, face dreapta de pe Vacaresti pe Oltenitei spre Sura Mare si 11 Giulesti-Romprim.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Daddy

adila wrote:
Acolo este alveola de BUS.

Care va servi ca statie de autobuz.. adica una inainte si alta dupa intersectie?  Mi se pare cam ciudat, in documentatia tehnica (cea care apare aici pe forum) vad ca nu apare.

In alta ordine de idei azi s-a continuat asfaltarea, dimineata se lucra in dreptul PP4, langa cimitir.

133 313 wrote:
34 este la fel de PA ca si 12. Teoretic va fi 1 circular, face dreapta de pe Vacaresti pe Oltenitei spre Sura Mare si 11 Giulesti-Romprim.
34 trebuie sa revina si 634 sa dispara, asta e ordinea fireasca lucrurilor. Ca nu sunt suficiente tramvaie si ca va avea un interval mare sau ca nu va fi Banu Manta capatul ci Dristor sau altundeva asta e alta discutie. Pe ramura est o dublura al lui 1 chiar va fi benefica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

34 nu va mai reveni nicicând. Se  canibalizeaza cu 1. Sau 1 ( circular ) sau 34. Alege.
N-ai ce sa mai dublezi pe Mihai Bravu / Stefan cel Mare / Iancu de Hunedoara. Oricum ai metrou pe dedesubt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Nu spune asta! Chiar e foarte mare nevoie de 34 intre Romprim si Obor. Pana la Iancului, 1 e singurul tramvai. Pe Trafic Greu ai mai multe linii...

Ultima data erau  luate in considerare, fie 34 pana la Obor sau Banu Manta, fie 1/2 ambele cu capat la Romprim si circulare de la Piata Sudului.

Vom vedea cand se termina balamucul ce se va intampla.

Robert24 wrote:
1/2 ambele cu capat la Romprim si circulare de la Piata Sudului

Deruta maxima... Traseu circular in forma de tigaie, sper sa nu fie cazul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Si acum e o tigaie cu un maner bont. Iar deruta e si mai mare pentru cei care il iau de la capat...  :lol:
Oricum, stim bine ca la Ratb decid sindicatele... Si vatmanii vor un loc ferit unde sa doarma. A.K.A. Romprim

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Eu zic sa nu va faceti planuri cu liniile de tramvai.
Probabil in acest moment se coace de vreun pasaj subteran / suprateran care va impiedica "functionarea" corecta a tramvaielor.
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

La Eroii Revoluției, sper din inimă. :-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Voi visati cu ochii deschisi bag de seama, sau e din cauza schimbarii la ora de iarna? O sa mai faca pasaje cand o zbura porcul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Eu sper din tot sufletul ca vor mai face.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Speri mata' dar speri degeaba. Si eu sper la metrou la aeroport, autostrada Pitesti-Sibiu etc. Asa la modul teoretic putem visa cu totii ca nu ne costa, dar proiecte pentru aceste vise nu avem.

Hai sa ne concentram pe lucrarea asta momentan.

Go to page:  1  ... 201 202 203 204 205 206 207  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”