Topic: Discutii: statia Laminorului
466 posts, 166495 views
📖 Pagination options
- uvictor
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Laminorului
uvictor
Multumim survola pentru foto-reportaj. Se pare ca dupa ce ai fost tu pe acolo au betonat si cealalta banda de pe sensul de iesire din oras
Multumim survola pentru foto-reportaj. Se pare ca dupa ce ai fost tu pe acolo au betonat si cealalta banda de pe sensul de iesire din oras
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, s-a turnat. Daca pe toate santierele statului ar fi agitatie cum e la M4, alta ar fi treaba
Da, s-a turnat. Daca pe toate santierele statului ar fi agitatie cum e la M4, alta ar fi treaba
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Alo, don doctor, da consultantu, consultantu...cat costa consultantu???
P.S.
Intre consultanti exista o zicala, daca lucrurile merg bine e meritul exclusiv al antreprenorului si beneficiarului, daca lucrurile merg rau, e doar vina consultantului!
Toate cele bune!
Alo, don doctor, da consultantu, consultantu...cat costa consultantu???
P.S.
Intre consultanti exista o zicala, daca lucrurile merg bine e meritul exclusiv al antreprenorului si beneficiarului, daca lucrurile merg rau, e doar vina consultantului!
Toate cele bune!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Din fericire, Metrorex si-a transparentizat cheltuielile cu investitiile, asa ca stim exact cat costa consultantul
http://www.metrorex.ro/Resurse/Transpar...202016.pdf
Din fericire, Metrorex si-a transparentizat cheltuielile cu investitiile, asa ca stim exact cat costa consultantul
http://www.metrorex.ro/Resurse/Transpar...202016.pdf
- WAYNEN
-
Posted:
-
WAYNEN
Deci scoaterea tramvaiului in zona Laromet cat si a troleibuzului din Drumul Taberei(Ramura de nord),fac parte din proiectul privind constructia acestor magistrale de metrou?
Deci scoaterea tramvaiului in zona Laromet cat si a troleibuzului din Drumul Taberei(Ramura de nord),fac parte din proiectul privind constructia acestor magistrale de metrou?
- uvictor
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Tramvaiul la Laromet are ce cauta doar daca se introduce tramvai pe Laminorului, zic eu. Asta daca exista justificare. Daca nu, chiar nu mai are ce cauta tramvai dupa intersectia cu Gloriei.
Tramvaiul la Laromet are ce cauta doar daca se introduce tramvai pe Laminorului, zic eu. Asta daca exista justificare. Daca nu, chiar nu mai are ce cauta tramvai dupa intersectia cu Gloriei.
- WAYNEN
-
Posted:
-
WAYNEN
Poate nu se justifica din cauza numarului mic de pasageri,cine stie.Dar in schimb troleibuzele au justificare pana la Straulesti,nu?
Poate nu se justifica din cauza numarului mic de pasageri,cine stie.Dar in schimb troleibuzele au justificare pana la Straulesti,nu?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
@uvictor, nu stiu la ce rateu te referi. Turnat = betonat, ambele variante sunt corecte
@uvictor, nu stiu la ce rateu te referi. Turnat = betonat, ambele variante sunt corecte
- argos
-
Posted:
-
argos
Cred ca te refereai la astea. Si eu zic ca e posibil sa fie de la sina 3, dar poate gasim o parere avizata.
abc_XC wrote:
La PSS Zarea am vazut acum 2 zile depozitate niste parti metalice de culoare rosie. Aveau aproximativ 1 metru lungime, ma gandesc ca e posibil sa fie suportul de prindere pentru sina 3 Nu am poze, e doar o banuiala bazata pe culoare. Daca cineva mai experimentat are drum in zona poate arunca o privire si vede despre ce e vorba.
Cred ca te refereai la astea. Si eu zic ca e posibil sa fie de la sina 3, dar poate gasim o parere avizata.
BR.jpg (564.73 KB; downloaded 3139 times)
- argos
-
Posted:
-
argos
La accesul A s-a lucrat inclusiv noaptea (sambata spre duminica) si pe ploaie destul de deasa (26 oct). Ai avut dreptate cand spuneai ca pentru punctul asta va trebui ritm sustinut.
Adrian Rosca wrote:
La accesul A s-a lucrat inclusiv noaptea (sambata spre duminica) si pe ploaie destul de deasa (26 oct). Ai avut dreptate cand spuneai ca pentru punctul asta va trebui ritm sustinut.
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Sunt izolatorii de plastic ce vor fi pusi peste sina a 3-a.
abc_XC wrote:
La PSS Zarea am vazut acum 2 zile depozitate niste parti metalice de culoare rosie. Aveau aproximativ 1 metru lungime, ma gandesc ca e posibil sa fie suportul de prindere pentru sina 3 ...
Sunt izolatorii de plastic ce vor fi pusi peste sina a 3-a.
- argos
-
Posted:
-
argos
Multumim @freyutz! Inseamna ca se avanseaza si in subteran.
La suprafata e agitatie mare: pe la 19:30 se asternea asfalt deasupra statiei, sensul de intrare in oras. Sensul de iesire era si el pregatit, se pusese amorsa.
Multumim @freyutz! Inseamna ca se avanseaza si in subteran.
La suprafata e agitatie mare: pe la 19:30 se asternea asfalt deasupra statiei, sensul de intrare in oras. Sensul de iesire era si el pregatit, se pusese amorsa.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pai au promis ca pana la sfarsitul lunii se da drumul la trafic. Asteptam cu interes sa vedem daca se si tin de cuvant.
Pai au promis ca pana la sfarsitul lunii se da drumul la trafic. Asteptam cu interes sa vedem daca se si tin de cuvant.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination