MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Laminorului

466 posts, 166494 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 34

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Laminorului uvictor

Multumim survola pentru foto-reportaj. Se pare ca dupa ce ai fost tu pe acolo au betonat si cealalta banda de pe sensul de iesire din oras  :bere:

Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

Da, s-a turnat. Daca pe toate santierele statului ar fi agitatie cum e la M4, alta ar fi treaba  :)

Re: Discutii: statia Laminorului subway guru

Alo, don doctor, da consultantu, consultantu...cat costa consultantu???
:lol:  :lol:  :lol:
P.S.
Intre consultanti exista o zicala, daca lucrurile merg bine e meritul exclusiv al antreprenorului si beneficiarului, daca lucrurile merg rau, e doar vina consultantului!
Toate cele bune!
:bere:

Din fericire, Metrorex si-a transparentizat cheltuielile cu investitiile, asa ca stim exact cat costa consultantul :lol:
http://www.metrorex.ro/Resurse/Transpar...202016.pdf

Re: Discutii: statia Laminorului WAYNEN

Deci scoaterea tramvaiului in zona Laromet cat si a troleibuzului din Drumul Taberei(Ramura de nord),fac parte din proiectul privind constructia acestor magistrale de metrou?

Re: Discutii: statia Laminorului uvictor

@AdrianRosca: mai dau si eu rateuri cu termenii tehnici  :popa:  :bere:  :bere:

Re: Discutii: statia Laminorului ByOnu

Tramvaiul la Laromet are ce cauta doar daca se introduce tramvai pe Laminorului, zic eu. Asta daca exista justificare. Daca nu, chiar nu mai are ce cauta tramvai dupa intersectia cu Gloriei.

Re: Discutii: statia Laminorului WAYNEN

Poate nu se justifica din cauza numarului mic de pasageri,cine stie.Dar in schimb troleibuzele au justificare pana la Straulesti,nu?

@uvictor, nu stiu la ce rateu te referi. Turnat = betonat, ambele variante sunt corecte  :bere:

Re: Discutii: statia Laminorului argos

abc_XC wrote:
La PSS Zarea am vazut acum 2 zile depozitate niste parti metalice de culoare rosie. Aveau aproximativ 1 metru lungime, ma gandesc ca e posibil sa fie suportul de prindere pentru sina 3 :?:  Nu am poze, e doar o banuiala bazata pe culoare. Daca cineva mai experimentat are drum in zona poate arunca o privire si vede despre ce e vorba.

Cred ca te refereai la astea. Si eu zic ca e posibil sa fie de la sina 3, dar poate gasim o parere avizata.
BR.jpg (564.73 KB; downloaded 3138 times)

Adrian Rosca wrote:
Da, s-a turnat. Daca pe toate santierele statului ar fi agitatie cum e la M4, alta ar fi treaba  :)

La accesul A s-a lucrat inclusiv noaptea (sambata spre duminica) si pe ploaie  destul de deasa (26 oct). Ai avut dreptate cand spuneai ca pentru punctul asta va trebui ritm sustinut.

Re: Discutii: statia Laminorului freyutz

abc_XC wrote:
La PSS Zarea am vazut acum 2 zile depozitate niste parti metalice de culoare rosie. Aveau aproximativ 1 metru lungime, ma gandesc ca e posibil sa fie suportul de prindere pentru sina 3 :?:  ...

Sunt izolatorii de plastic ce vor fi pusi peste sina a 3-a.

Multumim @freyutz! Inseamna ca se avanseaza si in subteran.
La suprafata e agitatie mare: pe la 19:30 se asternea asfalt deasupra statiei, sensul de intrare in oras. Sensul de iesire era si el pregatit, se pusese amorsa.

Pai au promis ca pana la sfarsitul lunii se da drumul la trafic. Asteptam cu interes sa vedem daca se si tin de cuvant.

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433678 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”