MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1489355 views

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Zici ca a dat strechea, si tren la aeroport, si metrou la aeroport, si legarea statiilor de metrou, si circulara, si RER, vor sa le faca pe toate, o fi dat Infra peste un zacamant de benzina.

Re: Discutii diverse despre Metrorex mcosmin

Se apropie campania electorala.

Re: Discutii diverse despre Metrorex mindmasster

Ca sa inteleg bine , o sa pot sa ajung cu trenul din Pipera pana in Chiajna ? Se va face o conexiune intre statie de metrou Pipera si linia CF de centura sau cum?

Daca vede bine ochiul meu batran si depravat de somn, e o linie punctata galbena intre statia de metru Pipera si statia de pe inel Pipera, deci cred ca acolo se ia in calcul  eventuala prelungire a liniei de metrou.

Dar in principiu, poti ajunge din Chiajna in Pipera, si apoi iei un RATB sau ceva de genu.

Am facut cateva prtscn -uri pentru a intelege mai bine.  

Daca o sa mi faca statie la Petricani- o sa merg pe jos. Lucrez in Pipera si acest  proiect ma scuteste de masina. Prea mult entuziasm.
123.jpg (43.29 KB; downloaded 2580 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

mcosmin wrote:
Daca vede bine ochiul meu batran si depravat de somn, e o linie punctata galbena intre statia de metru Pipera si statia de pe inel Pipera, deci cred ca acolo se ia in calcul  eventuala prelungire a liniei de metrou.

Mai degraba o linie ferata pana la statia de metrou Pipera (etapa 3). Proiectul este despre linii CFR, nu despre prelungirea metroului.

Liniile galbene punctate sunt linii de metrou. Se vede M4 prelungit in sud.

Eu fac pe jos pana la PN Petricani aprox 7 min. Sper sa concretizeze ceea ce au declar si sa nu fie doar campanie electorala .

• sab
  • Posted:
  •  

Toate conexiunile se realizeaza prin aducerea trenului la statia de metrou, nu invers. La prelungirea M4 scrie clar "extindere linie metrou".
Daca este vorba de prelungirea vreunei linii de metrou in zona Pipera..nu stiu cine mai apuca dintre noi... :popa:

Daca o sa avem 2 trenuri care o sa mearga pe traseul pe care l am reprezentat eu mai jos , pe mine pe directia Petricani-Chiajna nu o sa ma  avantajeze mai deloc. Tot la masina o sa ajung .  :oops:  :oops:  :oops:
1234.jpg (71.9 KB; downloaded 2581 times)

Re: Discutii diverse despre Metrorex abc_XC

Multe din statiile de pe traseu se afla in mijlocul campului, departe de zonele locuite.  S-a mai discutat despre un tren in jurul orasului si s-a ajuns la concluzia ca ar fi lipsit de succes datorita faptului ca acele gari se afla departe de zonele locuite si evident daca bucurestenii nu concep sa mearga 1-2 km pe jos pana la statia de metrou sunt convins ca nici locuitorii din Ilfov nu ar fi dispusi sa mearga aceeasi distanta pe campuri.
Iar pentru legatura cu Pipera, pe magistrala 800 nu stiu daca se poate realiza fara a afecta semnificativ circulatia celorlalte trenuri.
Proiectul mi se pare un vis.

• sab
  • Posted:
  •  

@mindmaster Nu stim cum vor circula. Dupa cum observi, exista si un traseu care merge pe linia CFR de centura si ocoleste GdN. Desi exista conceptia asta paguboasa ca gara este buricul transportului, posibil ca nu toate trenurile sa ajunga in GdN.

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Care gara???
Aia pe care unii de la MT/CFR viseaza sa o desfiinteze si sa o vanda sub forma de mall???
:twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Cum care gara ? Gara aia unde vreti voi sa duceti M6 pe motiv ca ar fi extrem de importanta ....Mai ales pentru bucuresteni . Uraaa...o sa mergem cu metroul de la Aeroport direct la mall  ;)  

mcosmin, ai avut dreptate. La Pipera proiectul presupune extinderea metroului. Aleluia in urmatorii 10 ani.
Pipera.jpg (44.15 KB; downloaded 2452 times)

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”