Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)

820 posts, 374785 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 59

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

Programasem vizita astazi dar m-a sabotat vremea, maine am alt program si nici saptamana viitoare nu o sa pot merge.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) panzer01

Am fost eu

Incepem de la Petrom

Rondul Dragomiresti:

Rampa Dragomiresti:

Dupa PBN incepe sa se "vada" liber traseul

Asfalt la Renault

N-am mai fotografiat locruile unde nu este nici un progres.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) abc_XC

Domnul Catalin Homor, directorul general CNAIR a fost in data de 19 octombrie 2016 in vizita pe santierul DNCB si a avut o revelatie:
“Pe Centura București este nevoie de o mobilizare mult mai serioasă decât ceea ce am văzut la fața locului. Ca termenele asumate să poată fi respectate, i-am cerut constructorului să prezinte grafice de execuție detaliate. Este mult mai ușor să identificăm din timp eventualele probleme care s-ar interpune între execuție și finalizare. Sunt convins că fiecare problemă are o soluție, astfel încât, cu sprijinul nostru, al companiei, lucrarea să poată ajunge la stadiul programat. Așa cum a fost stabilit deja, la sfârșitul anului, traficul ar trebui să fie deschis pe două benzi pe sens. În condiții normale, cu un ritm dimensionat corect, acest tronson poate fi dat în circulație. Vom pune presiune pe constructor pentru respectarea angajamentelor.

Sursa este comunicatul oficial:http://www.andnet.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-19102016-0#/2

Totodata CNAIR a publicat evolutia lucrarilor pe luna octombrie: Financiar 38.26 % Fizic 55.00%.   Luna septembrie:Financiar 34.88 % Fizic 55.00%.  
Niciun avans la fizic, daca nu apareau modificari la financiar credeam ca au uitat sa actualizeze.
Situatia proiectelor in derulare poate fi consultata aici (atentie document pdf 10MB):http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/STADIULPROIECTELORINDERULARE.pdf

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) thor5

Se vede o oarecare imbunatatire (as zice semnificativa) la nivelul conducerii CNADNR/CNAIR. Atat la nivelul transparentei in comunicare, cat si la nivelul executiei. Homor a inceput sa ia "la omor"  :lol:  contractorii care nu isi fac treaba si o lalaie in stil balcanic. Glumesc desigur. Nu suntem pe vremea Inchizitiei. Dar ma bucur cand observ o atitudine profesionista. M-as bucura ca Homor sa ia la puricat si firmele "de proiectare", alea care au facut (sau fac) duzine de SF-uri si proiecte fara sperante de execuție in viitorul previzibil. Astfel de grafice lunare de executie a contractului as vrea sa vad mai ales pt. SF-ul (actualizat) al PiSi (Pitesti-Sibiu). M-as bucura sa faca curatenie si in gradina proprie a CNAIR, sa sesizeze Parchetul in legatura cu zecile de proiecte inutile pe care s-au cheltuit zeci (daca nu sute) de milioane de euro in ultimii 26 de ani.
P.S. Tare mi-e teama ca Homor va "incurca" multe interese si mandatul lui se va incheia odata cu anul curent. Din pacate.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Adrian Rosca

"Prin prezenta scrisoare deschisă dorim să vă atragem atenția asupra termenelor nerespectate și să vă cerem insistent să lansați în spațiul public doar termene realiste (în conformitate cu realitatea din teren și cu experiențele anterioare) privind contractele de proiectare și lucrări aferente investițiilor majore în infrastructură (autostrăzi, drumuri naționale, centuri ocolitoare).
Termenele nerealiste asumate public arată o lipsă de respect față de cetățeni, iar cele fanteziste sunt un afront adus capacității de înțelegere și inteligenței publicului larg. În plus, ele nu fac decât să arate și mai mult lipsa de viziune și capacitatea administrativă foarte slabă a Ministerului Transportului și a CNAIR privind planificarea, licitarea și implementarea marilor proiecte de infrastructură în România."

100% aplicabil si pentru DNCB.

http://forum.peundemerg.ro/index.php?ac...attach=698

"Va rugam frumos sa nu mai fiti nesimtiti / incompetenti / dezinteresati / etc", valabil pentru peste tot, credeti ca n-au aia ce arunca la gunoi?, se mai si distreaza pe seama cui trimite.

Sigur ca le pasa... dada... branconier!

(pentru cine nu stie https://www.youtube.com/watch?v=yM3ZHimUV1c )

23 Octombrie

Poze de la A1 spre DN7.
Intre Industriilor si A1 Verta Tel lucreaza, duminca.
Se pare ca santierul s-a mutat la Industriilor, se intampla ceva si dincolo de CF, pe traseul strapungerii.
S-a eliberat terenul si la fosta benzinarie.
La apeduct s-a suprabetonat dupa care s-au oprit, probabil sunt in lipsa de idei.
DSC04748.JPG (393.68 KB; downloaded 3978 times)
DSC04747.JPG (313.2 KB; downloaded 3978 times)
DSC04745.JPG (379.3 KB; downloaded 3973 times)
DSC04744.JPG (331.4 KB; downloaded 3978 times)
DSC04743.JPG (315.26 KB; downloaded 3977 times)
DSC04742.JPG (345.52 KB; downloaded 3974 times)
DSC04741.JPG (378.78 KB; downloaded 3978 times)
DSC04740.JPG (324.93 KB; downloaded 3977 times)
DSC04739.JPG (346.75 KB; downloaded 3974 times)
DSC04749.JPG (392.11 KB; downloaded 3974 times)

La Dragomiresti au terminat giratoriul.
Au o mare boala sa toarne asfalt ca sa-l sparga dupa 2 saptamani, la teava de gaze din camp a aparut un ditamai craterul, si un sant langa Petrom.
S-a acoperit insa santul de la teava de langa Autoklass.
Fara alte noutati in rest, saptamana viitoare nu va fi reportaj.
DSC04750.JPG (325.01 KB; downloaded 3973 times)
DSC04751.JPG (312.45 KB; downloaded 3974 times)
DSC04752.JPG (351.89 KB; downloaded 3982 times)
DSC04753.JPG (275.49 KB; downloaded 3975 times)
DSC04754.JPG (307.79 KB; downloaded 3978 times)
DSC04755.JPG (442.19 KB; downloaded 3973 times)

Scuza-ma ca te corectez, dar giratoriul de la Dragomiresti nu este finalizat, se vede si din pozele tale. Poate doar pastila centrala.
Iar santul acoperit nu este la Autoklass, ci intre Petrom si Tehnologica. La intreruperea de la Autoklass nu i-am mai vazut sa lucreze in ultimul timp.

Da, pastila, cum vrei sa-i spui. Santul de la Autoklass nu este in poze, era acoperit cu pamant.

Da, corect, santul e acoperit cu pamant, dar inca nu au inceput sa lucreze la drum. Am crezut ca zici ca s-au finalizat lucrarile.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) adila

Imi explica si mie cineva ce se va intampla cu pamantul care este peste nivelul soselei si de ce nu este bordura?

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”