Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097143 views
📖 Pagination options
- bekxy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
bekxy
Nivel înalt era dacă venea cineva din UTCB, Politehnica poate Academia Română. Madam Pandele e de fapt la un nivel foarte jos, ăla din mahala...
subway guru wrote:
Maine...'inspectie de front' la nivel inalt...
Nivel înalt era dacă venea cineva din UTCB, Politehnica poate Academia Română. Madam Pandele e de fapt la un nivel foarte jos, ăla din mahala...
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
bekxy wrote:subway guru wrote:
Maine...'inspectie de front' la nivel inalt...
- realistul
-
Posted:
-
Re: Octombrie 2016
realistul
Pozele super. Când văd grupuri de muncitori cum sunt cei patru de la borduri ca freacă menta, mor de ciudă. Am mai postat si eu frecatori de menta. Multi la un loc care nu fac nimic. Stau. Alo! Seful lor ne aude? Ai niste muncitori care de multe ori stau.
Pozele super. Când văd grupuri de muncitori cum sunt cei patru de la borduri ca freacă menta, mor de ciudă. Am mai postat si eu frecatori de menta. Multi la un loc care nu fac nimic. Stau. Alo! Seful lor ne aude? Ai niste muncitori care de multe ori stau.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Colegu', acei muncitori nu stau! Sunt in pauza tehnologica!
Ghinionul tau ca i-ai pozat tocmai atunci!
Ia sa incerci sa cari borduri din alea una dupa alta fara pauza!
Poti?
Colegu', acei muncitori nu stau! Sunt in pauza tehnologica!
Ghinionul tau ca i-ai pozat tocmai atunci!
Ia sa incerci sa cari borduri din alea una dupa alta fara pauza!
Poti?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Pauzele lungi si dese, cheia marilor ,,succesuri". Aici nu putem vorbi de succesuri din păcate. Lasă colegi ca exista clești pentru borduri cu care acestea pot fi transportate de două persoane. Variante sunt. Sunt f grele intradevar.
Pauzele lungi si dese, cheia marilor ,,succesuri". Aici nu putem vorbi de succesuri din păcate. Lasă colegi ca exista clești pentru borduri cu care acestea pot fi transportate de două persoane. Variante sunt. Sunt f grele intradevar.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Au iesit la lucru mai multi muncitori ca sa dea bine in poze si la filmare.
Au iesit la lucru mai multi muncitori ca sa dea bine in poze si la filmare.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Regia de film romaneasca e neintrecuta in lume...propunem la Oscar???
Regia de film romaneasca e neintrecuta in lume...propunem la Oscar???
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
...mai degraba Mura de Aur (https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Raspberry_Awards)
...mai degraba Mura de Aur (https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Raspberry_Awards)
- StefanD_
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
De mult, a fost primul, de asta și spuneam că nu înțeleg de ce nu se finalizează și la suprafață și au rămas îngrădirile acelea abandonate.
De mult, a fost primul, de asta și spuneam că nu înțeleg de ce nu se finalizează și la suprafață și au rămas îngrădirile acelea abandonate.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mai frate, sunt eu chior ?...

... sau astia chiar pun un stalp de iluminare in capul scarilor de la PP4 ?!....
Mai frate, sunt eu chior ?...
... sau astia chiar pun un stalp de iluminare in capul scarilor de la PP4 ?!....
- zapacitu
-
Posted:
-
-
- survola
-
Posted:
-
-
- andrei11
-