MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094590 views

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF mcosmin

Problema e...CAF nu are nici ventilatia fortata.
Punct.

Re: Trenurile CAF subway guru

Asta e cu totul si cu totul alta gasca-n alta traista...daca n-are fortata la ce i-ar fi servit sa fie si 'conditionata'???
:lol:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

subway guru wrote:
A/C e absolut necesar la sistemele de metrou din tarile cu climat tropical

Sigur, ca daca ai climat tropical afara, si sub pamant, la adancimi mai mari ca la noi , or fi alte temperaturi fata de ce este la noi...
subway guru wrote:
la climatica Bucurestilor nu sunt nici necesare si nici indicate sau necesare...trebuie doar o ventilatie 'fortzata' sfortzoasa.
De ce n-ati prevazit in consultanta data ce volum de aer trebuie sa introduca instalatia de ventilatie fortata  ?
Eu iti spun sigur ca ventilatia fortata functioneaza bine numai cu un sistem de A/C. Altfel este frectie la picior de lemn. De unde iti baga aer ? Din tunel. Iar in tunel se evacueaza toata caldura de la trenuri...Deci evacuezi caldura pe de o parte si o introduci pe de alta parte.Nu mai spun ca A/C-ul are si alte functii, cum ar fi dezumidificarea. Deci..hai sa incetam discutiile astea cu nu este necesar, ca la noi este clima blanda... Nu mai avem de mult cele 4 anotimpuri, iar vara stii foarte bine ce temperaturi sunt. Si cum a fost de cald vara asta.

Re: Trenurile CAF mcosmin

subway guru wrote:
Asta e cu totul si cu totul alta gasca-n alta traista...daca n-are fortata la ce i-ar fi servit sa fie si 'conditionata'???
:lol:

Deci sa inteleg ca problema CAF-urilor e cunoscuta? Daca da, de ce nu se face nimic in privinta asta?

Re: Trenurile CAF andrei11

Stimati colegi, despre Sisteme de ventilatie, A/C ( ne-a promis guru lucruri interesante, aspecte  teoretice in ceea ce priveste aceasta problema ) discutam  in noul topic deschis aici.

Re: Trenurile CAF Cristy

Partea galbenă care înconjoară butonul, dezlipita în trenul 1301-2301 Dunărea (sens Berceni, vagon 6, ușa 1 pe partea stângă). După cum se vede, aceste plastice sunt lipite cu adeziv, fiind vizibile rămășițe. Am mai văzut și la alt CAF din prima serie aceasta problema.
Nu știu care ar fi explicația, ori a căzut singur acel plastic, ori cineva l-a dat jos intenționat.

1301-2301 25.10.2016 by Craisti, on Flickr

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Ventilatia / A.C. in metrou, tunele si statii sab

subway guru wrote:
Barele alea 'cu floricele' tot voi le-ati cerut 'imperativ', desi consultantul si fabricantul au prevenit ca mai mult incurca decat ajuta...dar voi, nu si nu, batman!

Adica cine a cerut (si imperativ...) bare "inflorite"  :?:

Re: Ventilatia / A.C. in metrou, tunele si statii andrei11

Publicul calator, daca stau sa caut gasesc si aici multi sustinatori.

• sab
  • Posted:
  •  

Nu cred...Noi, daca am cerut ceva (si s-a aplecat cineva asupra dorintelor noastre), am cerut bare. Sa ai de ce sa te tii daca esti in zona usilor. Atat, bare, nimic mai mult. Bare ca la IVA...O bara simpla, verticala.
Nu imi amintesc sa fi cerut cineva bare de tipul asta , adica inflorite. Asta este ceva de genul ..s-a dus unul de pe la Metrorex prin afara, a vazut el undeva asa ceva, i-au placut si au zis hai sa avem si noi, sa fim "moderni". La fel ca ventilatia fortata si geamuri fara posibilitate de deschidere. Lucruri importate fara sa-ti pui la contributie neuronul stingher...
Sau nu le-a cerut nimeni asa, asa le-a facut direct CAF, inflorite, si noi le-am inghitit ca atare, fara sa ne punem problema ca nu sunt potrivite si ca vor crea blocaje...Eu inclin spre varianta asta....

Re: Ventilatia / A.C. in metrou, tunele si statii andrei11

Nu, nu, aici sunt absolut sigur, s-au cerut bare inflorite.
PS : Nu lucrez pentru CAF  :D

Re: Ventilatia / A.C. in metrou, tunele si statii punmeister

Prima data cand a cerut Metrorex bare inflorite a fost cu IVA REM 183, macheta prezentata de Alstom in 2008 cand s-a dorit modernizarea ramelor IVA.
(se dorea la inceput modernizarea lui 183-033-034)

• sab
  • Posted:
  •  

Asta spun si eu, o fi cerut Metrorex pentru motive pe care numai ei le stiu. Sigur nu au cerut calatorii asa ceva. Si daca ar fi cerut, cineva de la Metrorex cu mai mult de un neuron trebuia sa se opuna. Dar , repet, nu cred ca a cerut vreun calator. Oricum nu il asculta nimeni :). Tot ce am cerut toti sunt bare, sa avem de ce sa ne tinem. Nu inflorituri...Si am cerut pe forumuri, nu in mod oficial. Sigur Metrorex citeste forumuri...

Re: Ventilatia / A.C. in metrou, tunele si statii subway guru

Sab, un amanunt 'picant'
Daca stau sa-mi amintesc bine, de opus s-a opus chiar CAF!
:bere:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF GPS

Oricum, daca trenurile CAF ar fi avut bara precum cea din IVA 183, nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni, dar cele prezente acum in CAF-uri sunt exagerate!

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”