Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 639237 views

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

E mai ceva ca Bruce Willis, greu de ucis :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Barul inca n-a picat.
Totusi, e pe cale sa dispara cocoasa din carosabil de la Barajul Dunarii, sensul spre 1 Decembrie 1918. Astazi cand am trecut eu pe la pranz, bagasera deja piconul in ea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Intamplator am avut azi drum pe acolo...
Asa cum arata si pozele tale, "cocoasa" este bine mersi.
Pana nu darama/muta zidul celor cu materiale de constructie, nu se poate scoate cocoasa.
Au mutat poarta enoriasilor dar... Scapi de  :evil: , dai de tac'su... :(

Ca sa nu mai spun ca pana nu elimina cocoasa, sina de tramvai ramane sub asfalt...  :cry:

Wrong!  8-)
Cele doua benzi de circulatie incap intre linia de tramvai si coltul gardului. Drept urmare, nu-i  mai poate opri decat vremea  sau lipsa fondurilor sa nu elimine "cocoasa". Si cand spun asta, nu ma bazez doar pe ce e desenat cu sprayul pe asfalt, ci si pe o discutie avuta acum vreo doua saptamani cu seful de santier.

IMAG4503 by Pinkyhog, on Flickr

Dupa ce termina cu banda 1 (ramane de vazut pana unde; eu sper ca macar pana la intrarea in Lukoil), muta traficul si se apuca si de banda 2 si "dezbraca" si linia de tramvai.

Intotdeauna mi-au placut liniile de tramvai nude, "in sina goala" :lol:

Daca ati avut impresia ca pe-aici n-avem parte de prea multa bataie de joc, va rog sa fiti atenti.  

IMAG4250 by Pinkyhog, on Flickr

O sageata mare albastra arata catre viitorul trotuar. Sa ma rog, viitorul fost trotuar. Spun asta, pentru ca tovarasii de la ApaNova, desi au fost invitati toata vara sa isi bage conducta de apa, au zis ca n-au bani de investitii. Acum, dupa ce trotuarul este in mare parte gata, au gasit bani petru investitie. Drept urmare, trotuarul se va sparge, se va sapa si se va introduce conducta.
Aleluia! si-un praz verde!

Dar gardul celor cu materiale de constructii nu se mai muta o data ?!....  :x

Nu sunt asa de amabili ca oamenii domnului. Stiu ca se scrie cu majuscula, dar eu nu am treaba cu el, asa ca, sa ma scuze.

Super pozele!
Dar cu gardul/zidul alora cu "Materiale de constructii" ce se mai intampla?
Nimic? Adica la fel ca la barul din lemn ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

PinkyHog wrote:
5 octombrie 2016
Partea 1/2

Continua montarea de antifoane.

IMAG4501 by Pinkyhog, on Flickr

O intrebare mai generala, prieteni. Cum raman lipite mai precis piesele de antifonare din cauciuc? Se dau cu (ceva) smoala si se lipesc de linii?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

La sina inglobata in beton am vazut ca le leaga (cu ceva asemanator "soriceilor" care leaga cablurile), toarna betonul si, la final, taie "soriceii". In cazul de fata, fiind Greentrack, nu stiu exact care e solutia.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Se foloseste forta naturii, adica a pamantului in care e pus gazonul :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Esti sigur? Eu vad ca stau bine si fara pamant. Ideea este ca acestea stau stranse o perioada (in fotografia de sus, linia din dreapta), ca si cum ar trebui sa se usuce "lipiciul", dupa care este eliberata iar cauciucul ramane prins de linie. :)

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 465690 posts in 5816 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”