Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1095699 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Hmmmmm...
Cam putine reactii...
Doar eu ma bucur ca prostu' ?...
Ceva pariuri pe momentul trecerii primei masini prin pasaj ?...
Hmmmmm...
Cam putine reactii...
Doar eu ma bucur ca prostu' ?...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV,
Nicidecum nu esti singurul..
1. a dat Domnu s-o vedem pe luminița
2. sesizez oarece probleme la PM
3. treaba nu e clara cu cablurile alea (poate ne ajuta @vasile, ce e si cum se rezolva cu ele)
4. prin aceleasi tipuri de tevi se toarna si peretii caseta la metrou. Si pompele de beton parca au acelasi diametru la furtune.
LE: d'ale jurnalistilor...
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...?nomobile=
@TibiV,
Nicidecum nu esti singurul..
1. a dat Domnu s-o vedem pe luminița
2. sesizez oarece probleme la PM
3. treaba nu e clara cu cablurile alea (poate ne ajuta @vasile, ce e si cum se rezolva cu ele)
4. prin aceleasi tipuri de tevi se toarna si peretii caseta la metrou. Si pompele de beton parca au acelasi diametru la furtune.
LE: d'ale jurnalistilor...
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...?nomobile=
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cand o vezi pe Luminita la capatul tunelului e totdeauna un moment memorabil ce merita sarbatorit si consemnat!
Felicitari Vasile, ai pus poza cea mai importanta!!!
Cand o vezi pe Luminita la capatul tunelului e totdeauna un moment memorabil ce merita sarbatorit si consemnat!
Felicitari Vasile, ai pus poza cea mai importanta!!!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Sambata 10 decembrie. Stim noi de ce... (Bine ar fi, as sarbatori cu colectia "Nenumita"
)
Dar, mai realist, as zice ca pe la 1 martie... Ca doar... RO.
TibiV wrote:
Sambata 10 decembrie. Stim noi de ce... (Bine ar fi, as sarbatori cu colectia "Nenumita"
Dar, mai realist, as zice ca pe la 1 martie... Ca doar... RO.
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Mare tunel, n-am ce zice.
Când mă duc prin alte ţări şi văd într-un singur oraş - şi ăla de provincie - şi în jurul lui mai multe lucrări de artă, autostrăzi şi drumuri civilizate decât avem noi în toată ţara, mă apucă plânsul.
Da' bine că îl facem şi p-ăsta.
Mare tunel, n-am ce zice.
Când mă duc prin alte ţări şi văd într-un singur oraş - şi ăla de provincie - şi în jurul lui mai multe lucrări de artă, autostrăzi şi drumuri civilizate decât avem noi în toată ţara, mă apucă plânsul.
Da' bine că îl facem şi p-ăsta.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Va inteleg entuziasmul, insa este ridicol ce se intampla cu acest santier. Eu trec des cu bicicleta sau pe jos prin santier, pentru ca aici locuiesc, si este trist ritmul de avansare a lucrarilor, stiti foarte bine si voi. Noroc ca s-au potrivit alegeri locale in iunie, ca nici la jumatate nu erau acum.
Va inteleg entuziasmul, insa este ridicol ce se intampla cu acest santier. Eu trec des cu bicicleta sau pe jos prin santier, pentru ca aici locuiesc, si este trist ritmul de avansare a lucrarilor, stiti foarte bine si voi. Noroc ca s-au potrivit alegeri locale in iunie, ca nici la jumatate nu erau acum.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu cred ca invers.. Daca nu erau"localele" la mijloc, astazi am fi circulat prin pasaj...
Actualul PG vrea neaparat sa demonstreze cat de "incapabili" au fost predecesorii....
Si uita se ne spuna ca banii ii vrea la "RATB gratis", deci "m(X)uie" proiecte decente de infrastuctura in oras...
Mai lipseste "RADET moca la toata lumea"... Nici becurile arse de semafor nu vor mai avea bani sa le schimbe...
Blonda este... Maritata cu alt "fruntas" al partidului este....
Ce kkt sa ne asteprtam de la personajul respectiv ?!?!,,,,
adila wrote:
Noroc ca s-au potrivit alegeri locale in iunie, ca nici la jumatate nu erau acum.
Eu cred ca invers.. Daca nu erau"localele" la mijloc, astazi am fi circulat prin pasaj...
Actualul PG vrea neaparat sa demonstreze cat de "incapabili" au fost predecesorii....
Si uita se ne spuna ca banii ii vrea la "RATB gratis", deci "m(X)uie" proiecte decente de infrastuctura in oras...
Mai lipseste "RADET moca la toata lumea"... Nici becurile arse de semafor nu vor mai avea bani sa le schimbe...
Blonda este... Maritata cu alt "fruntas" al partidului este....
Ce kkt sa ne asteprtam de la personajul respectiv ?!?!,,,,
-
- adila
-
Posted:
-
adila
As fi tentat sa-ti dau dreptate, dar sa nu uitam ca lucrurile au trenat inainte de ianuarie in acest santier fara motiv. Primele sase luni au fost un heirup populist cu care nu ne mai intalnim decat la alegerile viitoare. De acord ca acum va fi foarte rau, adica exact ca si inainte.
As fi tentat sa-ti dau dreptate, dar sa nu uitam ca lucrurile au trenat inainte de ianuarie in acest santier fara motiv. Primele sase luni au fost un heirup populist cu care nu ne mai intalnim decat la alegerile viitoare. De acord ca acum va fi foarte rau, adica exact ca si inainte.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
A apărut Luminița 1, să sperăm că o vedem si pe soru-sa cat de curând. Ieri după amiază o Cifa părăsea șantierul, iar elefantul își strângea trompa, semn că s-a mai turnat ceva beton. Se mai montează ceva borduri la bretelele de la Nitu V. Se lucrează totuși la PP din dreptul Mol. Slaba mișcare, dar ea există.
A apărut Luminița 1, să sperăm că o vedem si pe soru-sa cat de curând. Ieri după amiază o Cifa părăsea șantierul, iar elefantul își strângea trompa, semn că s-a mai turnat ceva beton. Se mai montează ceva borduri la bretelele de la Nitu V. Se lucrează totuși la PP din dreptul Mol. Slaba mișcare, dar ea există.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Mda, daca in omunicatul ala se pomeneste de finalizarea devierii Netcity, cred ca va e clar ce e cu "cablurile" alea nazdravane care inca mai exista prin tunel....
Mda, daca in omunicatul ala se pomeneste de finalizarea devierii Netcity, cred ca va e clar ce e cu "cablurile" alea nazdravane care inca mai exista prin tunel....
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Maine...'inspectie de front' la nivel inalt...
Maine...'inspectie de front' la nivel inalt...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Nu, se vede in poza ca zona de parapet nu e cofrata. Asa ca o sa mai fie una
survola wrote:
O ultimă turnare, sper
Nu, se vede in poza ca zona de parapet nu e cofrata. Asa ca o sa mai fie una
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Eh da ! Asa mai vine acasa. Dupa 2 ani de zile se vede luminita de 75 metri (parca) a tunelului. Imi vine sa plang.
Eh da ! Asa mai vine acasa. Dupa 2 ani de zile se vede luminita de 75 metri (parca) a tunelului. Imi vine sa plang.
- siciltir
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
siciltir
Blonda de la primarie de ce nu isi asuma un termen clar de finalizare????
t530 wrote:
http://www.hotnews.ro/stiri-administrati ... zata.htmGabriela Firea, in vizita pe santierul Pasajului de la Piata Sudului: Daca totul va merge conform planului, in primavara anului viitor lucrarea va fi finalizata
Pasajul de la Piata Sudului va fi finalizat in primavara anului viitor, intr-un termen de "nu mai mult de 5-6 luni", "daca totul va merge conform planului", a declarat vineri dimineata primarul Capitalei, Gabriela Firea, aflata in vizita pe santierul de la Piata Sudului.
Firea a amintit ca a preluat "acest obiectiv cu intarzieri" si "am incercat sa recuperam cat mai mult posibil din aceste pierderi", promitand ca acest lucru "nu se va mai repeta, cel putin in aceasta administratie".
Primarul Capitalei mai spune ca "Ii dezamagim pe cetateni cand anuntam o lucrare ca se finalizeaza in 2 ani si de fapt se finalizeaza in 4 ani."
Blonda de la primarie de ce nu isi asuma un termen clar de finalizare????
📖 Pagination options