Topic: Interstatia "Straulesti-Laminorului"
449 posts, 170272 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului"
Adrian Rosca
05 Octombrie 2016
S-a finalizat spargerea grinzilor de ghidaj si s-au betonat doua camine de apa:

Strada Manastirea Dealului este inchisa, se reface racordul strazii la bulevard si se desfiinteaza legatura temporara dintre cele doua sensuri ale bulevardului:

05 Octombrie 2016
S-a finalizat spargerea grinzilor de ghidaj si s-au betonat doua camine de apa:

Strada Manastirea Dealului este inchisa, se reface racordul strazii la bulevard si se desfiinteaza legatura temporara dintre cele doua sensuri ale bulevardului:

- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
09 Octombrie 2016
Caminele au fost decofrate si se asterne balast in zona decopertata a drumului:

09 Octombrie 2016
Caminele au fost decofrate si se asterne balast in zona decopertata a drumului:

- uvictor
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
15 Octombrie 2016
S-a finalizat turnarea betonului la fundatia drumului in zona decopertata si s-au montat bordurile, care insa nu sunt inca rostuite. Stratul de uzura adiacent a fost si el raschetat in vederea reasfaltarii:

15 Octombrie 2016
S-a finalizat turnarea betonului la fundatia drumului in zona decopertata si s-au montat bordurile, care insa nu sunt inca rostuite. Stratul de uzura adiacent a fost si el raschetat in vederea reasfaltarii:

- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
La CV la ora asta e agitatie mare, se asfalteaza de zor. S-au adus si carcasele de piloti pentru ultima etapa de executie a CV-ului.
Na ca au ajuns la vorba mea!
24/7 scrie pe ei
La CV la ora asta e agitatie mare, se asfalteaza de zor. S-au adus si carcasele de piloti pentru ultima etapa de executie a CV-ului.
Na ca au ajuns la vorba mea!
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Mereu trebuie să fie o lucrare rămasă mult în urma, de regulă la mijloc undeva
Toată vara s-a "băltit" aici și acum și-au dat seama că au făcut doar jumătate din CV.
Mereu trebuie să fie o lucrare rămasă mult în urma, de regulă la mijloc undeva
Toată vara s-a "băltit" aici și acum și-au dat seama că au făcut doar jumătate din CV.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e chiar asa de tragic, lucrarile 'grele' s-au facut, a ramas doar partea cea mai usoara...altele sunt lucrarile de pe 'drumul critic' pentru PIF...
Nu e chiar asa de tragic, lucrarile 'grele' s-au facut, a ramas doar partea cea mai usoara...altele sunt lucrarile de pe 'drumul critic' pentru PIF...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
2 etape din 3 sunt facute deja, deci mai ramane cam 30%
2 etape din 3 sunt facute deja, deci mai ramane cam 30%
-
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Si la ora 23:30, cand am trecut pe-acolo, se asfalta la greu. Din ce am inteles de la un inginer care ne-a facut turul statiei Laminorului, restul de lucrari pentru CV sunt de o complexitate redusa.
Si la ora 23:30, cand am trecut pe-acolo, se asfalta la greu. Din ce am inteles de la un inginer care ne-a facut turul statiei Laminorului, restul de lucrari pentru CV sunt de o complexitate redusa.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Se asfalteaza sensul de intrare ca sa poata sa inchida si sa sparga sensul de iesire...
Se asfalteaza sensul de intrare ca sa poata sa inchida si sa sparga sensul de iesire...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-a finalizat asfaltarea la carosabil, s-au facut marcajele si s-au betonat si trotuarele. Asa ca azi s-a redeschis traficul si s-a inchis sensul spre Straulesti. La ora asta se lucreaza deja la spargerea carosabilului in zona nou inchisa.
S-a finalizat asfaltarea la carosabil, s-au facut marcajele si s-au betonat si trotuarele. Asa ca azi s-a redeschis traficul si s-a inchis sensul spre Straulesti. La ora asta se lucreaza deja la spargerea carosabilului in zona nou inchisa.
- uvictor
-
Posted:
-
uvictor
Am facut si eu niste poze din mers. Mi se pare mie sau nu e strat de uzura pe noua deviere?!
Am facut si eu niste poze din mers. Mi se pare mie sau nu e strat de uzura pe noua deviere?!
PIC_20161019_183822s.jpg (311.66 KB; downloaded 3759 times)
PIC_20161019_183853s.jpg (1.09 MB; downloaded 3755 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
N-am simtit denivelare la roti, o sa ma uit mai bine cand o sa fie lumina.
N-am simtit denivelare la roti, o sa ma uit mai bine cand o sa fie lumina.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination