MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Interstatia "Straulesti-Laminorului"

449 posts, 170272 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 33

📖 Pagination options
Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" Adrian Rosca

05 Octombrie 2016

S-a finalizat spargerea grinzilor de ghidaj si s-au betonat doua camine de apa:

Strada Manastirea Dealului este inchisa, se reface racordul strazii la bulevard si se desfiinteaza legatura temporara dintre cele doua sensuri ale bulevardului:

09 Octombrie 2016

Caminele au fost decofrate si se asterne balast in zona decopertata a drumului:

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" uvictor

Avem prima placa de beton turnat si aici ;)

15 Octombrie 2016

S-a finalizat turnarea betonului la fundatia drumului in zona decopertata si s-au montat bordurile, care insa nu sunt inca rostuite. Stratul de uzura adiacent a fost si el raschetat in vederea reasfaltarii:

La CV la ora asta e agitatie mare, se asfalteaza de zor. S-au adus si carcasele de piloti pentru ultima etapa de executie a CV-ului.

Na ca au ajuns la vorba mea!    ;)   24/7 scrie pe ei  :P

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" survola

Mereu trebuie să fie o lucrare rămasă mult în urma, de regulă la mijloc undeva :-(
Toată vara s-a "băltit" aici și acum și-au dat seama că au făcut doar jumătate din CV.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" subway guru

Nu e chiar asa de tragic, lucrarile 'grele' s-au facut, a ramas doar partea cea mai usoara...altele sunt lucrarile de pe 'drumul critic' pentru PIF...

2 etape din 3 sunt facute deja, deci mai ramane cam 30%

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" SniperGuy

Si la ora 23:30, cand am trecut pe-acolo, se asfalta la greu. Din ce am inteles de la un inginer care ne-a facut turul statiei Laminorului, restul de lucrari pentru CV sunt de o complexitate redusa.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" subway guru

Se asfalteaza sensul de intrare ca sa poata sa inchida si sa sparga sensul de iesire...

S-a finalizat asfaltarea la carosabil, s-au facut marcajele si s-au betonat si trotuarele. Asa ca azi s-a redeschis traficul si s-a inchis sensul spre Straulesti. La ora asta se lucreaza deja la spargerea carosabilului in zona nou inchisa.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" uvictor

Am facut si eu niste poze din mers. Mi se pare mie sau nu e strat de uzura pe noua deviere?!
PIC_20161019_183822s.jpg (311.66 KB; downloaded 3759 times)
PIC_20161019_183853s.jpg (1.09 MB; downloaded 3755 times)

N-am simtit denivelare la roti, o sa ma uit mai bine cand o sa fie lumina.

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 33

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”