Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
710 posts, 205933 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Tokyo are rebrusment si linia 3 dar nu e proiectata ca si statie unde sa intoarca in mod constant garnituri. Acolo iti trebuie pe putin 3 linii de stocare asa cum le-am desenat eu pentru regularizarea traficului...Fara ele va fi greu daca se vrea intr-adevar rebrusment la Tokyo.
Si da, e logic sa avem pentru Otopeni un tren la 15 minute, a arhisuficient. Si 780 tot odata la un sfert de ora trece, si un metrou = cu cel putin 7 - 8 autobuze ( pentru ca trebuie luate in calcul si bagajele ) Sa simplificam, un metrou = 5 autobuze, asta inseamna ca e ca si cum din Piata Unirii sa plece un autobuz la 3 minute spre aeroport !!!
Tokyo are rebrusment si linia 3 dar nu e proiectata ca si statie unde sa intoarca in mod constant garnituri. Acolo iti trebuie pe putin 3 linii de stocare asa cum le-am desenat eu pentru regularizarea traficului...Fara ele va fi greu daca se vrea intr-adevar rebrusment la Tokyo.
Si da, e logic sa avem pentru Otopeni un tren la 15 minute, a arhisuficient. Si 780 tot odata la un sfert de ora trece, si un metrou = cu cel putin 7 - 8 autobuze ( pentru ca trebuie luate in calcul si bagajele ) Sa simplificam, un metrou = 5 autobuze, asta inseamna ca e ca si cum din Piata Unirii sa plece un autobuz la 3 minute spre aeroport !!!
- sab
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Grav este ca macazul ala este pozitionat GRESIT !
De fapt Tokyo ar trebui sa aiba macaze si inainte, si dupa - iar alea "de dupa" sa permita rebrusmentul... (vezi schita lui andrei11, perfect corecta...)
Tokyo este "statia-cheie" a proiectului.
Ai ratat statia in "forma corecta" - ai ratat tot M6...
sab wrote:
Tokyo are un amarat de macaz.
De fapt Tokyo ar trebui sa aiba macaze si inainte, si dupa - iar alea "de dupa" sa permita rebrusmentul... (vezi schita lui andrei11, perfect corecta...)
Tokyo este "statia-cheie" a proiectului.
Ai ratat statia in "forma corecta" - ai ratat tot M6...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu e pozitionat gresit, e pozitionat la fix pentru rebrusment spre Bucuresti.
Nu stiu ce e cu linia a 3-a acolo, statia Tokyo are sigur 3 linii, dar n-are nici un rol, o fi ceva ce se gaseste la Victoriei / M 1, Brancoveanu, Unirii / M 1, Eroilor / M 1 linia 4. Bine, cea de la Unirii M 1 e o "ramasita", e din alt film.
TibiV wrote:
Nu e pozitionat gresit, e pozitionat la fix pentru rebrusment spre Bucuresti.
Nu stiu ce e cu linia a 3-a acolo, statia Tokyo are sigur 3 linii, dar n-are nici un rol, o fi ceva ce se gaseste la Victoriei / M 1, Brancoveanu, Unirii / M 1, Eroilor / M 1 linia 4. Bine, cea de la Unirii M 1 e o "ramasita", e din alt film.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
1) Asa cum stim din cand in cand exista bretele / diagonale simple necesare pentru diverse manevre ( noaptea in special ) sau ziua cand apar perturbatii de trafic.
Singura exceptie notabila este in Militari unde nu exista nici o bretea / diagonala, singura diagonala ( fostă bretea ) fiind la Politehnică.
2) In particular breteaua de la Tokyo poate fi folosita foarte bine si pentru a intoarce unele garnituri spre Bucuresti daca se va dori ca nu toate trenurile sa ajunga la aeroport.
1) Asa cum stim din cand in cand exista bretele / diagonale simple necesare pentru diverse manevre ( noaptea in special ) sau ziua cand apar perturbatii de trafic.
Singura exceptie notabila este in Militari unde nu exista nici o bretea / diagonala, singura diagonala ( fostă bretea ) fiind la Politehnică.
2) In particular breteaua de la Tokyo poate fi folosita foarte bine si pentru a intoarce unele garnituri spre Bucuresti daca se va dori ca nu toate trenurile sa ajunga la aeroport.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La intervalele alea pe care le vehiculati, Tokio e alcatuita absolut ok, nu-i mai trebuie nimic...parerea mea!...de cunoscator!
Dar...mai vorbim!
La intervalele alea pe care le vehiculati, Tokio e alcatuita absolut ok, nu-i mai trebuie nimic...parerea mea!...de cunoscator!
Dar...mai vorbim!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mai pun si eu un document pentru informare...
Mai pun si eu un document pentru informare...
H287_16.zip
Vor urma foarte curând si alte documente oficiale privind M 6.
H287_16.zip (1.94 MB; downloaded 319 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stimati colegi,
Toate discutiile off topic au fost mutate la locul lor, le gasiti aici :
Legatura feroviara Gara de Nord - Aeroport Otopeni
Unele mesaje au fost usor modificate pentru ca discutia sa aiba un fir logic.
Unele mesaje au fost sterse cu totul, ma refer in principal la confuzia lui Tibi_V cu privire la rebrusmentul de la Tokyo. Dar si altele. In conformitate cu politica forumului am sters minimul de mesaje care chiar nu-si aveau rostul.
Reamintesc ca in acest topic pe cât posibil sa discutam numai despre M 6 pe baza proiectului si al lucrarilor.
Pentru diverse fantezii cu privire la magistralele metroului va sta la dispozitie topicul :
Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou
Stimati colegi,
Toate discutiile off topic au fost mutate la locul lor, le gasiti aici :
Legatura feroviara Gara de Nord - Aeroport Otopeni
Unele mesaje au fost usor modificate pentru ca discutia sa aiba un fir logic.
Unele mesaje au fost sterse cu totul, ma refer in principal la confuzia lui Tibi_V cu privire la rebrusmentul de la Tokyo. Dar si altele. In conformitate cu politica forumului am sters minimul de mesaje care chiar nu-si aveau rostul.
Reamintesc ca in acest topic pe cât posibil sa discutam numai despre M 6 pe baza proiectului si al lucrarilor.
Pentru diverse fantezii cu privire la magistralele metroului va sta la dispozitie topicul :
Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Un anunt de azi
Un anunt de azi
pag10.zip
pag10.zip (186.15 KB; downloaded 263 times)
- florin
-
Posted:
-
florin
Adică ăsta:
Adică ăsta:
SC Metrorex SA Initiator al Planului Urbanistic Zonal “Magistrala M6. 1 Mai - Otopeni. Legatura retelei de metrou cu Aeroportul Henri Coanda” anunta publicul interesat asupra solicitarii de obtinere a Avizului Favorabil pentru documentatia PUZ. Documentatia a fost depusa pentru consultare la Consiliul Judetean Ilfov la data de 17.10.2016. Observatii/comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, strada Ghe. Manu nr. 13, sector 1 (tel. 021.212.56.93), in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.*
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
De pe pagina de FB a presedintelui CJ Ilfov:
Sunt postate si doua planuri:
https://www.facebook.com/marian.petrach...=3&theater
Imi plac comentariile la postare:
De pe pagina de FB a presedintelui CJ Ilfov:
Astăzi 25.10 2016 s-a întrunit Comisia Tehnică de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului din cadrul Consiliului Județean Ilfov, subiectul principal dezbătut a fost documentaţia pentru ,,PLANUL URBANISTIC ZONAL MAGISTRALA 6; 1MAI - OTOPENI, LEGĂTURA REŢELEI DE METROU CU AEROPORTUL INTERNAŢIONAL HENRI COANDĂ”.
În cadrul dezbaterii, reprezentanții Consiliului Județean Ilfov, în calitate de membri ai comisiei de urbanism, au susţinut iniţiativa S.C. METROUL S.A. de realizare a Magistralei 6 de metrou până la Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, precum şi crearea unor facilităţi de tip Park and Ride adiacente staţiilor de metrou propuse, funcţiuni care ar descuraja traficul auto înspre centrul Bucureștiului în favoarea transportului public de persoane așa cum este prevăzut în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă București - Ilfov.
Pe perioada lucrărilor, traficul va fi restricţionat în dreptul staţiei de metrou OTOPENI CENTRU doar pe două benzi, pe ambele sensuri de mers, deci se va circula pe 4 benzi, iar în dreptul staţiei de metrou BRUXELLES se va circula pe 5 benzi din 6, astfel traficul fiind restricţionat pe o singură bandă, într-un singur sens de circulaţie.
Sunt postate si doua planuri:
Imi plac comentariile la postare:
Va rugam frumos si la Snagov in jurul Lacului Metrou!
Bine că ati terminat cu centura bucurestiului si vă apucați de alte. baftă!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
(Pentru comentarii, nu pentru FB-ul lui Petrache...
Ala merita doar un
aka "sa mori tu ?!...")
(Pentru comentarii, nu pentru FB-ul lui Petrache...
Ala merita doar un
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Alea sunt plansele de reglementari PUZ
Examenul final e la CL Otopeni...acolo se da 'hotarare'...avizul comisiei CJ Ilfov e doar un pas preliminar...

Comisia de urbanism Ilfov a recomandat un park&ride suplimentar, pe langa cel prevazut in PUZ langa CB la unitatea militara...cu mici 'aranjamente' de colaborare MT-CJ-Primaria Otopeni cred ca nu ar fi o problema insurmontabila de solutionare pozitiva...
Alea sunt plansele de reglementari PUZ
Examenul final e la CL Otopeni...acolo se da 'hotarare'...avizul comisiei CJ Ilfov e doar un pas preliminar...
Comisia de urbanism Ilfov a recomandat un park&ride suplimentar, pe langa cel prevazut in PUZ langa CB la unitatea militara...cu mici 'aranjamente' de colaborare MT-CJ-Primaria Otopeni cred ca nu ar fi o problema insurmontabila de solutionare pozitiva...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
📖 Pagination options