MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 789284 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente mcosmin

Pai de cand au facut economie la paza, e ca si cum nu ar fi...

Re: Accidente / incidente tedexy

Ma scuzati. Exista paza la Metrou?

Re: Accidente / incidente punmeister

Da, sunt baietii de la GES/NEI Guard/Nitro Security. Oricum astia 3 la un loc sunt mult mai praf ca Scorseze.

Re: Accidente / incidente tedexy

Era o intrebare retorica. Oricum este ca si cum nu ar fi.

http://www.evz.ro/incredibil-a-fost-fil...etrou.html

Oricum omul pana la urma nu a facut nimic neobisnuit. Mecanicii fumeaza in cabine, "paza" la capat de linie in statii.

punmeister wrote:
Da, sunt baietii de la GES/NEI Guard/Nitro Security. Oricum astia 3 la un loc sunt mult mai praf ca Scorseze.

Mie tipii de la Scorseze mi se pareau destul de pusi pe treaba. Nu am vazut niciunul vreodata stand pe scaun sau ascultand muzica sau dormind, asa cum am vazut mai nou.

Si de obicei cand era cineva care incalca regulile era poftit sa se dea jos din tren la prima statie.
Si ca bonus, ne mai lasau sa facem si poze  :lol:

Ba erau si scorsezisti care erau mai mult de forma. Gen asta care a facut furori in anii trecuti:

Ce-i drept, baietii de la Scorseze isi faceau treaba mult mai bine decat salata de varza GES/NEI Guard/Nitro Security.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Astazi în jurul orei 9, una din intrările în stația Păcii era închisă. La intrare erau câțiva polițiști și agenți de pază. Singura informație pe care o am este că "a fost un accident".

Re: Accidente / incidente andrei11

A murit un cetatean de 40 de ani pe scari. Cica a alunecat. Eu spun mai degraba ca i s-a facut rau.  E stire auzită la radio in maşină.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

Circulaţia a fost oprită la metroul din Capitală. Trei femei au leşinat în decurs de mai puţin de jumătate de oră
http://www.mediafax.ro/social/circulati...o-15822388
Circulaţia la metroul din Bucureşti a fost oprită, marţi dimineaţă, timp de câteva zeci de minute după ce trei femei au acuzat stări de rău şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor SMURD, au declarat oficiali ai Metrorex pentru MEDIAFAX.
În jurul orei 08.42, la staţia Piaţa Romană, i s-a făcut rău unei femei în metrou.

Zece minute mai târziu i s-a făcut rău tot unei femei, într-un vagon de metrou ce tranzita staţia Piaţa Victoriei, iar în jurul orei 09.10 i s-a făcut rău unei alte femei, la staţia Piaţa Victoriei, tot într-un vagon, au precizat reprezentanţi ai Metrorex pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

În toate cele trei cazuri au fost lipotimii şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor SMURD, arată sursa citată.

Cam asta se intampla cand trenurile de M1 vin la interval de 13 minute... Se face ditamai puhoiul de calatori la Vicoriei/M2 si se mai baga si ca oile in primul vagon. :popa:
App. chiar am asistat acum 5-6 luni la Romana cand a lesinat o fata in primul vagon unde ma aflam si eu & oile de la Victoriei.

Si ventilatie 0 in CAF-uri...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

Cum este sa stii ca ai o problema cu ventilatia de la Bombardiere si sa iei trenuri si mai proaste din acest punct de vedere ? :shock:
Numai la noi, cu atatia consultanti implicati, se putea intampla... Ba mai vrei sa iei si spaga sa cumperi aceleasi rebuturi...

Pai e necesar sa lesine lumea ca sa se puna ventilatie cum trebuie in trenuri.

Daca pe M1/3 trenurile ar veni la un interval decent si daca RATB-ul ar deveni o alternativa viabila (sa se ia autobuze/trolee de 18m si AC si tramvaie si sa modernizeze toata infrastructura) sa vezi cum dispare aglomeratia de la metrou.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”