Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096464 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
Acolo la sudului se intentioneaza sa fie piatra 'lipita' de beton la partea de jos si 'cortina' la partea de sus...
Acolo la sudului se intentioneaza sa fie piatra 'lipita' de beton la partea de jos si 'cortina' la partea de sus...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Adica e lipita acolo unde masina poate sa "dea cu capul". Da, are sens.
Adica e lipita acolo unde masina poate sa "dea cu capul". Da, are sens.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Oricum eu as alege varianta 4, daca e de ales! Restul va las pe voi sa decideți!
Oricum eu as alege varianta 4, daca e de ales! Restul va las pe voi sa decideți!
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Sînt curios, după ce betonează și planșeul PP1, și se apucă să refacă toată inersecția, unde își mai mută organizarea de șantier (barăcile)? Că pînă acum au mutat-o de două ori, acum nu prea mai e loc nicăieri... Poate pe liniile de tramvai, spre Văcărești.
Sînt curios, după ce betonează și planșeul PP1, și se apucă să refacă toată inersecția, unde își mai mută organizarea de șantier (barăcile)? Că pînă acum au mutat-o de două ori, acum nu prea mai e loc nicăieri... Poate pe liniile de tramvai, spre Văcărești.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Parca era pe Splai pana la finalizarea sediului din Elisabeta.
TibiV wrote:
LE
Cred ca asteapta "beneficiarul" din biroul cel mare de pe Bd.Elisabeta sa vina si ia o decizie...
Parca era pe Splai pana la finalizarea sediului din Elisabeta.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Asa este...
Dar daca as fi spus "biroul cel mare de pe Splai" ar fi fost la fel de clar despre cine este vorba... ?
Asa este...
Dar daca as fi spus "biroul cel mare de pe Splai" ar fi fost la fel de clar despre cine este vorba... ?
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Am comentat mesajul tau deoarece mi-am adus aminte ca primaria si-a batut joc de banii nostri platind o chirie imensa pentru acea cladire, bani cu care putea sa o si cumpere.
TibiV wrote:
Asa este...
Am comentat mesajul tau deoarece mi-am adus aminte ca primaria si-a batut joc de banii nostri platind o chirie imensa pentru acea cladire, bani cu care putea sa o si cumpere.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Ok, stim cu totii asta. Incearca sa fii pe topic si sa nu dai cu hatereala in orice. Asta este situatia.
Astazi la pranz, vizita in santier de costume dar si o betonare. Vazut in treacat.
adila wrote:TibiV wrote:
Asa este...
Ok, stim cu totii asta. Incearca sa fii pe topic si sa nu dai cu hatereala in orice. Asta este situatia.
Astazi la pranz, vizita in santier de costume dar si o betonare. Vazut in treacat.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Biroul cel mare e pe Elisabeta, pe Splai e doar biroul cel mic si scump...
TibiV wrote:
Asa este...
Biroul cel mare e pe Elisabeta, pe Splai e doar biroul cel mic si scump...
- Tavi
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
vasile,
sunt cele mai frumoase poze din ultimele 3 luni de pe topicul asta...
vasile,
sunt cele mai frumoase poze din ultimele 3 luni de pe topicul asta...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Oricât de încet / prudent au putut să sape, tot au ajuns să străpungă tunelul.
De acum nu mai e mult.
Oricât de încet / prudent au putut să sape, tot au ajuns să străpungă tunelul.
De acum nu mai e mult.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cred ca si niste detinuti care isi sapa tunelul de evadare cu lingurile ar fi terminat mai repede...
Cred ca si niste detinuti care isi sapa tunelul de evadare cu lingurile ar fi terminat mai repede...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Asta e diferența între munca plătită și cea făcută din plăcere.
Asta e diferența între munca plătită și cea făcută din plăcere.
📖 Pagination options