Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096718 views

Go to page:  1  ... 196 197 198 199 200 201 202  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Acolo la sudului se intentioneaza sa fie piatra 'lipita' de beton la partea de jos si 'cortina' la partea de sus...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Adica e lipita acolo unde masina poate sa "dea cu capul". Da, are sens.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Oricum eu as alege varianta 4, daca e de ales! Restul va las pe voi sa decideți!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Sînt curios, după ce betonează și planșeul PP1, și se apucă să refacă toată inersecția, unde își mai mută organizarea de șantier (barăcile)? Că pînă acum au mutat-o de două ori, acum nu prea mai e loc nicăieri... Poate pe liniile de tramvai, spre Văcărești.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

TibiV wrote:
LE
Cred ca asteapta "beneficiarul" din biroul cel mare de pe Bd.Elisabeta sa vina si ia o decizie...

Parca era pe Splai pana la finalizarea sediului din Elisabeta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Asa este...
Dar daca as fi spus "biroul cel mare de pe Splai" ar fi fost la fel de clar despre cine este vorba... ? ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

TibiV wrote:
Asa este...
Dar daca as fi spus "biroul cel mare de pe Splai" ar fi fost la fel de clar despre cine este vorba... ? ;)

Am comentat mesajul tau deoarece mi-am adus aminte ca primaria si-a batut joc de banii nostri platind o chirie imensa pentru acea cladire, bani cu care putea sa o si cumpere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

adila wrote:
TibiV wrote:
Asa este...

Am comentat mesajul tau deoarece mi-am adus aminte ca primaria si-a batut joc de banii nostri platind o chirie imensa pentru acea cladire, bani cu care putea sa o si cumpere.

Ok, stim cu totii asta. Incearca sa fii pe topic si sa nu dai cu hatereala in orice. Asta este situatia.
Astazi la pranz, vizita in santier de costume dar si o betonare. Vazut in treacat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

TibiV wrote:
Asa este...

Biroul cel mare e pe Elisabeta, pe Splai e doar biroul cel mic si scump...
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Vasile, aducatorul de luminite :)

vasile,
sunt cele mai frumoase poze din ultimele 3 luni de pe topicul asta...

:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Oricât de încet / prudent au putut să sape, tot au ajuns să străpungă tunelul. :-)
De acum nu mai e mult.

Cred ca si niste detinuti care isi sapa tunelul de evadare cu lingurile ar fi terminat mai repede... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Asta e diferența între munca plătită și cea făcută din plăcere.

Go to page:  1  ... 196 197 198 199 200 201 202  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”