MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Laminorului

466 posts, 188299 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 34

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Laminorului subway guru

Ok, deci s-a dat o explicatie de catre cineva de specialitate!  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
:bere:
P.S.
Nu e 'catenara', e doar 'fir aerian' de contact!
:ugeek:

Re: Discutii: statia Laminorului iliutu

Cand se va face racordul pe medie 20kV de catre Enel? Am inteles ca momentan tronsonul se va alimenta prin bucla de back-up de 20 kV.

Totodata, mi-au placut si impresionat transformatoarele 20kV/0,4kV sau 0,6 kV -am uitat sa intreb, redresoarele comandate , precum si contactorii catre sina a treia. Cupru de inalta puritate la greu  :mrgreen:  .

Se va face, e in executie, executant TIAB...e doar pentru asigurarea redundantei 100%, a intrebat si ministrul despre aceste aspecte privind dubla asigurare pe partea energetico-electrica si s-a lamurit ca nu exista 'sincope previzibile' pe linia asta...
Pe tractiune, e pe 825V, redresat...clasic!

Re: Discutii: statia Laminorului uvictor

S-a betonat faimosul trotuar de la intersectia cu Laminorului!

Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

In nicio poza recenta din subteran n-am vazut insa ca ar fi inceput montajul sinei a treia. Ce se intampla cu ea?

@Adrian Rosca: nu am acces la MP :(

Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

Nicio problema @uvictor, ziceam ca se pare ca cineva ne baga in seama. Nu-i rau, dar ramanem cu ochii pe ei pana la final  :)

Re: Discutii: statia Laminorului abc_XC

La PSS Zarea am vazut acum 2 zile depozitate niste parti metalice de culoare rosie. Aveau aproximativ 1 metru lungime, ma gandesc ca e posibil sa fie suportul de prindere pentru sina 3 :?:  Nu am poze, e doar o banuiala bazata pe culoare. Daca cineva mai experimentat are drum in zona poate arunca o privire si vede despre ce e vorba.

Re: Discutii: statia Laminorului SniperGuy

Asta seara pe la ora 20:00 se asfalta deasupra statiei, pe sensul de intrare in oras. De asemenea intrarea pe bd. Laminorului catre Afi era ingradita/inchisa, si asfaltul era partial decopertat.

Azi dimineata erau betoniere pregatite de actiune pe sensul de iesire din oras, capatul dinspre Cristim, unde am impresia ca este doar nisip stabilizat.
De asemenea langa accesul A, unde zice SniperGuy, se spargea carosabilul. Nu stiu alte detalii....

Azi am vazut ca s-a betonat una din cele doua benzi pe portiunea mentionata anterior

Adrian Rosca e 'taticul' nostru pe zona asta!!!

Re: Discutii: statia Laminorului WAYNEN

Din ceea ce am vazut  in poze,pe mijlocul soselei,in locul liniei de tramvai se pune gazon?

Re: Discutii: statia Laminorului survola

Da.
Să vedem până unde se va scoate linia de tramvai, doar până la limita șantierului?

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463887 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”