MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094117 views

Go to page:  1  ... 173 174 175 176 177 178 179  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF andrei11

:?:  La mine a mers cu click dreapta si save video.

Re: Trenurile CAF BodoMinea

Poate e ceva cu browserul meu (Chrome) de are acest comportament, dar am recomandat acele website-uri cu un motiv: player-ul oferit de Facebook pentru video-uri live (acest video nu a fost uploadat, ci transmis live și apoi randat pe Facebook) nu are opțiunea de download. Nici cu click dreapta (meniul contextual e al Facebook, nu al browserului și are play/mute/show URL care dă link la postarea pe Facebook) nici din opțiunile de la Facebook (e prezent un Save Video dar se referă la salvatul la acele bookmarks ale Facebook), pentru că nu se deschide în playerul acela standard de video, ci o variantă modificată și limitată. Deci, cel puțin din Chrome ca să descarc videoul am avut următoarele variante: văzut linkul la serverul lor de cache cu Inspect Element, folosit un plugin de tip FLV Downloader, sau folosind un website ca cele prezentate ca să extragă linkul din codul sursă.

Anyway, poate pe Firefox apare meniul browserului și nu cel impus de site și merge save as.

Și prin simpla accesare a unui site, la ora actuală nu poți lua viruși. Doar dacă urmezi legătura indicată de o reclamă dubioasă, care descarcă ceva ce mai și trebuie deschis. Pe scurt, virus iei doar descărcând și rulând cu bună știință un adware/malware etc. Simpla utilizare a adblock face site-urile de video download destul de sigure, în opinia mea cel puțin.

1) Probabil ca unele postari vor fi mutate de aici, o sa vad unde.
2) O captura din calculatorul meu. Filmuletul e sau nu in calculatorul meu acum ?
10-12-2016 10-40-48 PM.png (36.41 KB; downloaded 3524 times)

Re: Trenurile CAF mcosmin

Da, esti fericitul posesor al copiei filmuletului.

Re: Trenurile CAF Cristy

Punct de rugina pe usa CAF-ului 1312-2312. Mai exact, vagon 4, usa 4 pe partea dreapta, sens Berceni.

1312-2312 19.10.2016 by Craisti, on Flickr

Re: Trenurile CAF Andrei98

Esti primul om care poate descoperi o pata de rugina pe un material inoxidabil  :(

Cine ti-a spus ca e inox ? Ca asa scrie pe el ? Iti dau eu exemple de materiale inox de-adevareatalea, un grilaj de la bucataria mea de 55 de ani care inca n-a ruginit desi a stat in ploaie si o furculita de prin 1890 care tot asa, n-a ruginit. Acestea sunt materiale inox atestate in timp.

Dar de ce atatea speculatii si nu veniti cu nimic concret cand mai aruncati cate o bomba?

Tu la postarea mea te-ai referit ?
Inseamna ca ai interpretat-o gresit.
Explicatii :
Daca aceea e intr-adevar* o pata de rugina  inseamna ca inoxul nu e inox sau ca stratul respectiv a fost deteriorat.

AIa nu seamana deloc a rugina,trebuie sa fie inchisa la culoare si in poza pata aia este deschisa si mai si luceste.

Re: Trenurile CAF SirVlady

M-am uitat în imagine mai atent, se vede clar că aia e cojeală curată, așa că nu mai aberați că materialul folosit la uși e Inox, e aluminiu curat.

Nu aberam, ne dam cu parerea. E o nuanta. Multumesc.

Re: Trenurile CAF TibiV

Hai sa le luam pe rand...

INOX-ul este  de "diverse" categorii.

Pe acoperisul casei am un panou solar de vreo' 2 ani...
Totul furnizat "la pachet" de acelasi furnizor, care s-a jurat ca tot sistemul este "INOX"
Totusi dupa 2 ani de stat afara, in ploaie si si ninsori, exista atat parti "patate" de rugina (sistemul de prindere) cat si parti "noi-noute", pe care as putea jura ca le-am instalat luna trecuta (rezervorul de 200 litri, micro-bazinul cu flotor care opreste alimentarea cu apa etc..)

Recunosc insa ca partile "patate" de rugina sunt "patate" marginal - mici pete similare celor din poza, dar fara ca oxidarea sa patrunda in masa metalului...

Adica doar "pete".
Sunt inginer, dar nu metalurg... Probabil gama de "inoxuri" este larga, in functie de cati bani ai.
De la "inox 100%" la "inox 50% - se mai pateaza, dar nu este grav"...
(Cred ca este vorba de concentratia de crom/vanadiu, metale foarte scumpe... Dar nu bag mana in foc, cursul de "fiare" nu era "fundamental" la mine, doar sa stim despre ce este vorba "la o adica" ... Cam ca acum, pe forum... ;) )

LE
Aluminiul NU rugineste ! (Poate oxideaza, dar atunci cand face asta nu se ingalbeneste/inroseste, ci doar isi schimba nuanta de gri... Chestia asta se face deseori "on purpose" si se numeste "eloxare"....)
Rugina este oxid de fier.
Nu exista aliaje Al-Fe.

Go to page:  1  ... 173 174 175 176 177 178 179  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”