Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096520 views

Go to page:  1  ... 194 195 196 197 198 199 200  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

misterr wrote:
Mă gîndeam că dacă apucă să toarne PS la pasajele pietonale pînă vine zăpada, la iarnă se poate lucra în interior la amenajarea galeriilor comerciale, chiar dacă afară e viscol și ger.
Dar și așa se pare că cerem prea mult...

Galerii comerciale? Nu prea cred ca vor fi. Nu exista cerere. Abia le-au inchiriat pe cele din galeria catre mall.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Asta e lucrare  la care dacă ar lucra susținut până în Decembrie 2016 ar fi terminată. Sau macar pasajul rutier să-l termine să dea drumul traficului pe normal. Dar o lălaie. Dacă ar vrea ar găsi și bani.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Show me the money!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

realistul wrote:
dacă ar lucra susținut până în Decembrie 2016 ar fi terminată. Sau macar pasajul rutier să-l termine să dea drumul traficului pe normal. Dar o lălaie. Dacă ar vrea ar găsi și bani.

Cine sa vrea? Si cine sa gaseasca bani ?!...
Constructorul ?... Sorry, treaba lui este sa construiasca si sa fie platit pentru ceea ce face.

Nu am nici un fel de "inside information", dar urmaresc lucrarea asta de prea multa vreme ca sa nu imi pot forma o parere...
Si asta este simpla: sunt convins ca antreprenorul nu a mai fost platit de foaaaaaarte muuuuult timp.

Va amintiti cat de tare ne-am revoltat cand  Primarul general a "lansat" termenul cu 2018 din cauza "problemelor tehnice"?
Ei bine, aia a fost o "fumigena" ca sa nu spuna ca in momentul asta pur si simplu nu are bani sa ii plateasca pe constructori....
Spera ca ii va putea plati la anul, si atunci va spune "Vedeti ca am terminat in 2017, cu un an mai devreme ?!..."

Deja este o mizerie de cea mai joasa speta ceea ce se intampla acolo...
Daca s-ar fi lucrat in ritmul de la inceputul anului, acum ar fi trebuit sa circulam prin pasaj de pe N.Vasile pana pe Vacaresti

:puke:

danutzu a sintetizat foarte bine problema:
danutzu_2910 wrote:
^^
Show me the money!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Atacul dinozaurilor :
10-9-2016 7-23-11 AM.png (38.27 KB; downloaded 2887 times)

Si  mai simplu. Apelam la vrajitoare / magi si infiintam pentru exact 130 zile :
10-9-2016 7-23-11 AM.png (73.83 KB; downloaded 2886 times)

Luni 20 Febreuarie 2017 inauguram si pasajul, si PPL si ce mai vreti voi acolo  in zona - tramvaie, autobuze, etc. Astra Arad* avea capacitatea sa faca un V3A intr-o saptamana, in 17 sapatamani ar fi facut nu 17, dar 15 tramvaie cu siguranta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Ce spuneti voi ca nu mai sunt bani, este cum era in "sportul" nostru national din anii 90, Alba-Neagra, doar ca acum e cu uite banu'- nu e banu' si nu o practica doar cocalaru de pe strada ci si alesii nostri. Desi pare greu de crezut, asta-vara chiar am vazut la Piata Sudului  in fata mall-ului ca inca se mai practica si varianta consacrata in anii 90. Pe politie ii doare la bascheti, iar oamenii sunt vai de capul lor si pun botul. Cam asa e si cu banii de la primarie: ba erau bani sa terminam pasajul in primavara, ba acum nu mai sunt, iar politia, fiscul sau mai stiu eu cine trebuia sa controleze cheltuirea banilor, nu se baga. Ne-am putea gandi ca a nu aveau bugetat proiectul din bugetul local, dar nu prea se leaga nici asta, deoarece situatia este similara si la restul proiectelor din Bucuresti: nici la Ciurel sau la Nicolae Grigorescu constructorul nu este platit, motiv pentru care se si avanseaza in reluare. Bine nici constructorul nu este usa de biserica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului abc_XC

subway guru wrote:
Pentru cota de cheltuieli indirecte...care e neobisnuit de maricica!

Aceste cheltuieli indirecte sunt cumva in valoare de aproximativ 21 milioane de lei? Intreb deoarece Astaldi tocmai a deschis un proces:http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000725674&id_inst=3
Stie cineva cine este MB? Are legatura cu primaria Municipiului Bucuresti?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Cred ca singura solutie pentru a termina aceasta mizerie de proiect este protestul. Mi se pare ca s-a ajuns la o saturatie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

MB = Municipiul Bucuresti  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Nu cred ca poti sa dai in judecata... Municipiul Bucuresti!!
:lol:  :lol:
Poate ca nu are legatura cu lucrarea asta...
Astaldi a avut vreo treaba (contract) cu Max Boegel?
sau cu Mihai Basulescu ?  :?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Uite asa simplu, au dat in judecata autoritatea contractanta, care este:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sava_6115-6315

Sa inteleg ca se lasa cu proces intre primarie si Astaldi? Pentru care din lucrari si cu ce consecinte?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Până una alta la orele 16 20, la cimitir se pregăteau cu niste scânduri pentru a turna ceva beton la accesurile de aici, iar la pasajul pietonal de la Mol elefantul avea trompa in acțiune.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

subway guru wrote:
In toata povestea asta nu e nimic tehnic, e vorba numai si numai de bani...dinspre toate partile implicate!
:(
subway guru wrote:
In ceea ce priveste termenele, treaba sta cam asa, realizat cca. 70%, rest de executat 30%, ritm de avans lunar constant cam 3%
:bere:
Parcă se stabilise ca acele cheltuieli indirecte să fie tratate separat (eventual chiar și în instanță) astfel încît să nu constituie motiv de încetare a lucrului, iar constructorul să lucreze în ritm normal și să fie plătit pentru ce lucrează. A intervenit iar ceva?

Go to page:  1  ... 194 195 196 197 198 199 200  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”