Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624086 views

Go to page:  1  ... 121 122 123 124 125 126 127  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Tibi, rugaciunile ti-au fost ascultate, poarta e deja mutata  :D  Nu mi-e insa clar cum o sa mai poata intra enoriasii in curte daca se asfalteaza prima banda, panta ar fi mult prea abrupta. O s-o mai indulceasca cumva?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Enoriasii poate isi vor face niste trepte ?...
Cam ca la "crasma" de la Alba ;)
Adrian Rosca wrote:
Tibi, rugaciunile ti-au fost ascultate, poarta e deja mutata

Vezi, credinta este totul !

Sau poate isi iau 4x4  :D De fapt intrebarea mea este cum se va face racordul la strada in fata portii, sper ca drumul sa nu ramana cu o cocoasa pe prima banda pana se rezolva cu exproprierile. La Sisesti a durat cativa ani buni. @Pinky, te poti interesa?  :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Si la capul lui 5 forever  :twisted:

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului IK4

Daca in fostul capat RATB de la Barajul Dunarii se va amenaja parcare, inseamna ca s-a terminat cu troleibuzul 92 :popa: .
Inca o linie de troleibuz distrusa, dar vorbim discutii cu autobuze electrice, reducerea poluarii si alte SF-uri.
De fapt, oricare ar veni la primarie, pe toti ii cam doare in MS-DOS.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Toate troleibuzele vor fi duse pana la Faur. Acolo le va fi noul capat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Gracias!  :bere:
Sa vedem cum evolueaza maine treaba. Sunt de-a dreptul curios.  :)
Acum lasand gluma de-o parte, se doreste finalizarea partii carosabile macar. Despre pista si trotuar vom vedea cand vor fi gata.

Auzi, dar aia cu materiale de constructii scapa "neatinsi" ?!...
Mi se pare nedrept !... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Nu scapa. Ar trebui sa le ia vreo 2-3 metri de la gard spre casa. Daca te uiti mai in spate la poze, o sa vezi niste repere topo pe gardul lor, pozate din curtea bisericii.
Uite dovada din 12 februarie 2016:

2016-02-12 16.50.48 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-12 16.49.28 by Pinkyhog, on Flickr

Cool... :D

(Ar fi culmea sa caut eu in pozele tale... Nu voi gasi nimic.. Saptamana asta ... :D )
La fel cum daca ma intrebi tu despre "lucrarile mele", doar eu am sanse reale sa gasesc poza necesara...
Uffff... Specializarea asta !... A omorat "spiritul universal"... ;) )

Daca eram in locul celor cu biserica, i-as fi lasat sa vina cu trotuarul pana in gardul dinspre materialele de constructii, pe principiul "unde duc trotuarul si pista de biciclete?" "Pai la biserica". "Asa ca potentiali noi enoriasi, haideti la noi, avem legatura directa" ;)

Go to page:  1  ... 121 122 123 124 125 126 127  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”