Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694703 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=281&t=777&p=216239&hilit=nightwolf#p216239
Discutia asta cu malul Dambovitei, in a cui ograda este...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=281&t=777&p=216239&hilit=nightwolf#p216239
Discutia asta cu malul Dambovitei, in a cui ograda este...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu merge să dau quote din motive necunoscute -- ori șters ori mutat.
Ideea e simplă. Granița nu o dă partea carosabilă, ci decretul lui Ceaușescu din 79. Partea de aval e in 4 și IF, partea de amonte e în 3 și atât. Ambele părți țin de PMB, oricât de greu le e ălora de acolo să recunoască. Ampriza drumului ține de PMB - ADP, ALBIA ține de ApaNova. Prin ampriză înțelegem tot până la gardul-care-nu-mai-e, prin albie înțelegem tot ce ar trebui să fie între gardurile-care-nu-mai-sunt.
Ce a făcut Negoiță acolo este un hei-rup bine-venit care demonstrează că se poate, oricât de ilegal ar fi. Bravo lui că și-a riscat scaunul pentru așa ceva. Huo lui că o face pe stil smuls și pur politic, fără noimă și logică, doar ca să iasă-n față. Să vedem cum o să fie cu deszăpezirea că vine...
Nu merge să dau quote din motive necunoscute -- ori șters ori mutat.
Ideea e simplă. Granița nu o dă partea carosabilă, ci decretul lui Ceaușescu din 79. Partea de aval e in 4 și IF, partea de amonte e în 3 și atât. Ambele părți țin de PMB, oricât de greu le e ălora de acolo să recunoască. Ampriza drumului ține de PMB - ADP, ALBIA ține de ApaNova. Prin ampriză înțelegem tot până la gardul-care-nu-mai-e, prin albie înțelegem tot ce ar trebui să fie între gardurile-care-nu-mai-sunt.
Ce a făcut Negoiță acolo este un hei-rup bine-venit care demonstrează că se poate, oricât de ilegal ar fi. Bravo lui că și-a riscat scaunul pentru așa ceva. Huo lui că o face pe stil smuls și pur politic, fără noimă și logică, doar ca să iasă-n față. Să vedem cum o să fie cu deszăpezirea că vine...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Staaaaaaiiiii asaaaaaa !...
Ca multi nervi si contraziceri am avut aici pe tema asta....
Inclusiv cu linkuri la harta ANCPI.
Deci malul drept este INTEGRAL in S4 ?
Si Ilfov, ma rog, ca am postat nu de mult poza cu indicatorul de iesire din Bucuresti amplasat la 150 de metri de pasaj....
Adica "betonel" nu poate sa faca singura betoneala "de bun simt" de pana acum si pe malul celalalt ?
LE
Am mai citit o data...
In aval si in amonte... fata de ce ?
Si ce anume este in 3 ? Malul drept sau malul stang ?
La modul general, eu am sustinut ca (din cate stiu eu) malul drept, pana la pereu, este in 4...
Iar ANCPI in ce lume traieste, ca hartile lor ii dau lui "betonel" si "proprietate" pe malul drept ?!?!?!...
Staaaaaaiiiii asaaaaaa !...
Ca multi nervi si contraziceri am avut aici pe tema asta....
Inclusiv cu linkuri la harta ANCPI.
Deci malul drept este INTEGRAL in S4 ?
Si Ilfov, ma rog, ca am postat nu de mult poza cu indicatorul de iesire din Bucuresti amplasat la 150 de metri de pasaj....
Adica "betonel" nu poate sa faca singura betoneala "de bun simt" de pana acum si pe malul celalalt ?
LE
Am mai citit o data...
Nightwolf wrote:
Granița nu o dă partea carosabilă, ci decretul lui Ceaușescu din 79.
Partea de aval e in 4 și IF, partea de amonte e în 3 și atât.
In aval si in amonte... fata de ce ?
Si ce anume este in 3 ? Malul drept sau malul stang ?
La modul general, eu am sustinut ca (din cate stiu eu) malul drept, pana la pereu, este in 4...
Iar ANCPI in ce lume traieste, ca hartile lor ii dau lui "betonel" si "proprietate" pe malul drept ?!?!?!...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV,
Multumim pentru reportaj. Nu e chiar subtire avansul dar se putea mai mult.
Este imbucurator avansul la tevile RADET.
Practic pot avansa cu breteaua IH -> Splai.
O sa ne mai chinuim la deviere, pana la urmatoarea sesiune de asfaltare pe Nicolae Grigorescu.
@TibiV,
Multumim pentru reportaj. Nu e chiar subtire avansul dar se putea mai mult.
Este imbucurator avansul la tevile RADET.
Practic pot avansa cu breteaua IH -> Splai.
O sa ne mai chinuim la deviere, pana la urmatoarea sesiune de asfaltare pe Nicolae Grigorescu.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Puteam sa pun pariu ca se asfalteaza. Asta din cauza ca finisorul de la DNCB a disparut din santier de luni. Cand dispare de la N. Grigorescu inseamna ca se intoarce la centura.
danutzu_2910 wrote:
Avem asfalt de la Prevederii pana la Marului.
Si finisorul nu a parasit zona.
Puteam sa pun pariu ca se asfalteaza. Asta din cauza ca finisorul de la DNCB a disparut din santier de luni. Cand dispare de la N. Grigorescu inseamna ca se intoarce la centura.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Vorbim despre acelasi finisor?
Spun asta pentru ca dupa prima sesiune de asfaltare de la NG, asta a stat "pitit" langa organizarea de santier, pe breteaua NG - Splai.
Vorbim despre acelasi finisor?
Spun asta pentru ca dupa prima sesiune de asfaltare de la NG, asta a stat "pitit" langa organizarea de santier, pe breteaua NG - Splai.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
A technological breahthrough !...
danutzu_2910 wrote:
Avem asfalt de la Prevederii pana la Marului.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Vrei sa zici "breakthrough". Oare de ce nu folosim limba romana, este cumva forum de mai multe limbi aici? Am vazut si germana pe aici. Mai urmeaza maghiara si chineza, ca franceza stim cu totii. Se folosesc cuvinte care de alfel au corespondenta si in limba romana.
TibiV wrote:
Vrei sa zici "breakthrough". Oare de ce nu folosim limba romana, este cumva forum de mai multe limbi aici? Am vazut si germana pe aici. Mai urmeaza maghiara si chineza, ca franceza stim cu totii. Se folosesc cuvinte care de alfel au corespondenta si in limba romana.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Asta e finisorul care a fost pe centura. Cel de la N.G. ce numar are pe partea stanga, tot cu 68?

Asta e finisorul care a fost pe centura. Cel de la N.G. ce numar are pe partea stanga, tot cu 68?

-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@Adrian Rosca
Ich weiß nicht, welche Nummer ist, wenn es in der Gegend ist, sehen Sie heute
(Nu stiu ce număr are, dacă mai e in zona, ma uit azi)
@TibiV
Expresia care a suparat pe colegu' este pentru folosirea dashcam-ului?
(ahhh, cum s-o traduce ca sa intelegem despre ce vorbim? Hai sa-i zicem camera de bord, dar dash, uzual inseamna ...liniuță)
@Adrian Rosca
Ich weiß nicht, welche Nummer ist, wenn es in der Gegend ist, sehen Sie heute
(Nu stiu ce număr are, dacă mai e in zona, ma uit azi)
@TibiV
Expresia care a suparat pe colegu' este pentru folosirea dashcam-ului?
(ahhh, cum s-o traduce ca sa intelegem despre ce vorbim? Hai sa-i zicem camera de bord, dar dash, uzual inseamna ...liniuță)
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Dash = linie daca e un cuvant si nu o prescurtare de la dashboard care inseamna (panou de) bord (de masina). Deci Dash-cam se poate traduce bine-mersi ca dash-cam.
Dash = linie daca e un cuvant si nu o prescurtare de la dashboard care inseamna (panou de) bord (de masina). Deci Dash-cam se poate traduce bine-mersi ca dash-cam.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
O sa ne certe Andrei ca facem offtopic (na... alt englezism..)
O sa ne certe Andrei ca facem offtopic (na... alt englezism..)
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination