Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1095714 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
survola
Ce știți, s-a scos pământul din pasaj? Cine are drum pe aici?
Ce știți, s-a scos pământul din pasaj? Cine are drum pe aici?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poze postate ieri de 133 313 pe... PUM...
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=30.msg130198#msg130198

-
- survola
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Din ciclul unul muncește si trei se uita si sprijină lopata. Așa e peste tot în tara asta... Si noi stam ca fraierii în trafic. Scuze, dar trec zilnic prin intersecția asta si vad foarte des sprijinitori de lopeți.
Din ciclul unul muncește si trei se uita si sprijină lopata. Așa e peste tot în tara asta... Si noi stam ca fraierii în trafic. Scuze, dar trec zilnic prin intersecția asta si vad foarte des sprijinitori de lopeți.
IMG_20160928_162025.jpg (1.98 MB; downloaded 3277 times)
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Vechiul nostru prieten, apropo când i se termina suspendarea, fără supărare, dar mi-e dor de reportajele lui.
TibiV wrote:
Vechiul nostru prieten, apropo când i se termina suspendarea, fără supărare, dar mi-e dor de reportajele lui.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
S-a terminat de o saptamana.
Dar s-a suparat pe noi si nu mai intra aici...
S-a terminat de o saptamana.
Dar s-a suparat pe noi si nu mai intra aici...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Chiar mai rau... nu mai are cont! L-a sters.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Deja e betonat pe acolo, la PP4, langa cimitir.
Dar evident ca au dat, iar, peste alte cabluri ... eu am tot zis ca astia cu cablurile sunt cei mai incompetenti pe care i-am vazut vreodata.
Dar evident ca au dat, iar, peste alte cabluri ... eu am tot zis ca astia cu cablurile sunt cei mai incompetenti pe care i-am vazut vreodata.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Tu ai tot spus, da noi tot nu te credem.
BIGRED1984 wrote:
Tu ai tot spus, da noi tot nu te credem.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Cred ca mai bine ar fi transformat in strada jumatate din trotuare, de pe fiecare parte, ca oricum sunt suficient de late, si atunci masinile s-ar fi parcat fara probleme pe margine drumului, ramanand doua benzi generoase. Problema ar fi fost de mutare a stalpilor de iluminat stradal, cheltuiala mare.
adila wrote:BIGRED1984 wrote:
Nu este nevoie si n-are nici o valoare sa faci sens unic acolo, mai rau incurci lucrurile.
Daca vii dinspre Brancoveanu si vrei sa ajungi in zona blocurilor din zona aia (BIG/Rond/Nitu Vasile) nu ai nicio sansa sa faci stanga legal , decat sa intorci la primul scuar, care e dincolo de Nitu Vasile apoi sa vii pana la strada Rezonantei. Treci prin 3 intersectii (Secuilor + 2x Nitu Vasile care e mai aglomerata) in loc de 1, plus ca bagi mai multe masini printre blocuri decat pe o strada dreapta.
Bine, vor mai fi si unii care vor prefera sa vina la strada Husi - iar bagi masinile printre blocuri si traversari de multe alte stradute, fie unii vor veni prin Piata Sudului, atragi trafic suplimentar care nu e necesar, doar un ocol inutil.
Asta este doar parerea ta ca nu trebuie. Este adevarat ca se complica putin situatia pentru riverani dar la ora actuala Secuilor este foarte mult ingustata in zona scolii si aproape nu se poate circula. Doua masini abia incap una pe langa cealalta. Daca sunt masini mai mari nu au nici o sansa sa treaca. In plus cel mai probabil nu vom mai avea semafor la intrarea pe Nitu si va fi foarte greu si periculos de facut dreapta. La iesirea din pasaj vom avea doua benzi care se unesc cu breteaua care vine de pe Oltenitei si ma astept la un trafic destul de important. Ar mai fi si varianta unui sens unic doar intre Nitu V. si complexul comercial de pe Secuilor. In dreptul complexului strada este suficient de lata pentru doua sensuri de circulatie.
Cred ca mai bine ar fi transformat in strada jumatate din trotuare, de pe fiecare parte, ca oricum sunt suficient de late, si atunci masinile s-ar fi parcat fara probleme pe margine drumului, ramanand doua benzi generoase. Problema ar fi fost de mutare a stalpilor de iluminat stradal, cheltuiala mare.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Atunci, asta ce e: https://forum.metrouusor.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5301&sid=d5e47b84c5f3b77a63e142ca1d22481a?
Hai ma, doar N-a muncit atâta, ca sa dea cu bătul in balta!
Scuze de Off.
danutzu_2910 wrote:
Atunci, asta ce e: https://forum.metrouusor.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5301&sid=d5e47b84c5f3b77a63e142ca1d22481a?
Hai ma, doar N-a muncit atâta, ca sa dea cu bătul in balta!
Scuze de Off.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Auci, m-am tzepuit, si am dezinformat. Scuze!
Eu am dat cautare doar 133, nu pe intreg...
Sau, fiindca i-a expirat perioada de ban, a reaparut si contul.
Eu stiu ca am dat si pe username dela o postare, si ziceaca utilizatorul nu exista....
In fine....nu mai are importanta
Auci, m-am tzepuit, si am dezinformat. Scuze!
Eu am dat cautare doar 133, nu pe intreg...
Sau, fiindca i-a expirat perioada de ban, a reaparut si contul.
Eu stiu ca am dat si pe username dela o postare, si ziceaca utilizatorul nu exista....
In fine....nu mai are importanta
📖 Pagination options