Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
710 posts, 205965 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Adrian Rosca
Apa Nova e stat in stat si nu se poate trece de cerintele lor, a patit-o si CNADNR-ul pe DNCB intre A1 si DN7, vezi cerinta de pasaje peste apeducte.
PS: La 1 Mai e PLS sau PSS?
Apa Nova e stat in stat si nu se poate trece de cerintele lor, a patit-o si CNADNR-ul pe DNCB intre A1 si DN7, vezi cerinta de pasaje peste apeducte.
PS: La 1 Mai e PLS sau PSS?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pana-si ia cineva inima-n dinti si-i baga in 'trebonal' ca sa le taie 'trompa'...cred in naivitatea mea ca nu mai e prea departe nici ziua aia!
Pana-si ia cineva inima-n dinti si-i baga in 'trebonal' ca sa le taie 'trompa'...cred in naivitatea mea ca nu mai e prea departe nici ziua aia!
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Continutul pare acelasi din proiectul de PUZ pe care il avem deja publicat la documentatie tehnica.
Continutul pare acelasi din proiectul de PUZ pe care il avem deja publicat la documentatie tehnica.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ce ne poti spune despre asta?
Cand, cum, unde ?....
TibiV wrote:
PDF-ul are si o mare lipsa...
Nu arata statia de la Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti ; dar este de inteles, acolo PUZ va trebui sa fie aprobat de Primaria Otopeni - guru, despre capatul ala nu ai nimic ?... Otopeniul nu va da nimic-nimic ?...
subway guru wrote:
Avizul de mediu nu se poate lua decat dupa definitivarea si aprobarea PUZ Bucuresti+PUZ Ilfov
Ce ne poti spune despre asta?
Cand, cum, unde ?....
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stiam eu ca am mai citit undeva parti din documentul asta, inclusiv am vazut si desenele.
Cel mai logic statia de la aeroport va trebui sa fie cat mai aproape de sosiri si plecari. Eu n-o vad in alta parte.
Stiam eu ca am mai citit undeva parti din documentul asta, inclusiv am vazut si desenele.
Cel mai logic statia de la aeroport va trebui sa fie cat mai aproape de sosiri si plecari. Eu n-o vad in alta parte.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tibi,
Vorbim despre astea dupa reconfirmarea avizelor precedente si pe PUZ Ilfov...n-am 'batut palma' impreuna ca nu discutam decat pe 'docomente' oficiale?
Putzintica rabdare stimabililor!!!

CSF,NCSF!!!
Tibi,
Vorbim despre astea dupa reconfirmarea avizelor precedente si pe PUZ Ilfov...n-am 'batut palma' impreuna ca nu discutam decat pe 'docomente' oficiale?
Putzintica rabdare stimabililor!!!

CSF,NCSF!!!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
In draftul de HG se zice ca sumele necesare exproprierilor in valoare de 117.519.849,00 lei se asigura de la bugetul de stat.
Eu stiu insa ca banii astia urmau sa se acorde printr-un HG separat, care insa momentan nu a fost supus adoptarii guvernului. Citez din texul draftului HG-ului respectiv:
Deci, banii acum ii vezi, dar nu "e".
In draftul de HG se zice ca sumele necesare exproprierilor in valoare de 117.519.849,00 lei se asigura de la bugetul de stat.
Eu stiu insa ca banii astia urmau sa se acorde printr-un HG separat, care insa momentan nu a fost supus adoptarii guvernului. Citez din texul draftului HG-ului respectiv:
Prin excepţie de la prevederile art. 12, din sumele obţinute în urma scoaterii la licitaţie prin platforma comună a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră repartizate potrivit art. 10 alin. (1) lit. b), se aprobă alocarea sumei de 234.000 mii lei Ministerului Transporturilor pentru finanţarea în anul 2016 a proiectelor de investiţii: Magistrala IV- Metrou cu suma de 64.000 mii lei,Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Otopeni cu suma de 130.000 mii lei şi Magistrala V. Metrou, Etapa I-A Drumul Taberei – Universitate, cu suma de 40.000 mii lei.
Deci, banii acum ii vezi, dar nu "e".
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Wrong!!!
Nu esti la curent cu ultimele reglementari legale!!!
Lasa-ne pe noi, astia ce 'lucreaza cu statul pentru stat' sa stim mai bine ca 'imobiliarii'...
Si oricum, te asigura 'guru' ca nu se vor cheltui nici macar jumatate din sumele prevazute acolo!!!
Parole d'honeur!!!
Stiu eu ce stiu...
Wrong!!!
Nu esti la curent cu ultimele reglementari legale!!!
Lasa-ne pe noi, astia ce 'lucreaza cu statul pentru stat' sa stim mai bine ca 'imobiliarii'...
Si oricum, te asigura 'guru' ca nu se vor cheltui nici macar jumatate din sumele prevazute acolo!!!
Parole d'honeur!!!
Stiu eu ce stiu...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Daca nu sunt bani alocati la buget, poti sa ai reglementari si parareglementari legale, tot degeaba.
Sau s-au alocat bani la rectificare si nu stim noi?
Daca nu sunt bani alocati la buget, poti sa ai reglementari si parareglementari legale, tot degeaba.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ba da...
Eu NU am inceput vreo discutie despre ele.
Doar am intrebat cand, cum si unde se vor intampla 'docomentele oficiale de Ilfov...
Ca fara ele treaba este doar pe jumatate facuta: EL vrea, ramane sa o convinga si pe EA...
Vezi ciotul ala amarat de 3,3 km din A3 la intrarea in Bucuresti.
Blocat tot de Ilfov-Pandele-Voluntari-Firea...
If you know what I mean...
(Desi in cazul particular... hmmm...
Cum sa spun intr-o forma decenta...
Aha...
Voluntari-Bucuresti ! Da...
Aici convingerea se pare ca a mers usor si repede... Deh, ca inte tovarasi !...
)
subway guru wrote:
n-am 'batut palma' impreuna ca nu discutam decat pe 'docomente' oficiale?
Ba da...
Eu NU am inceput vreo discutie despre ele.
Doar am intrebat cand, cum si unde se vor intampla 'docomentele oficiale de Ilfov...
Ca fara ele treaba este doar pe jumatate facuta: EL vrea, ramane sa o convinga si pe EA...
Vezi ciotul ala amarat de 3,3 km din A3 la intrarea in Bucuresti.
Blocat tot de Ilfov-Pandele-Voluntari-Firea...
If you know what I mean...
(Desi in cazul particular... hmmm...
Aha...
Voluntari-Bucuresti ! Da...
Aici convingerea se pare ca a mers usor si repede... Deh, ca inte tovarasi !...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Fara un HG in buna regula nu poti aloca nimic!...e chiar asa de greu de pricipit?

P.S.
Tibi, tinem aproape, cum e ceva nou...vorbim!

Si nu-ti mai tot face 'autoanalize retrospective', discutam liber pe ce avem la indemana, important e ca am reinfiripat un dialog constructiv de oameni normali la cap!

Stam cu fata spre viitor sau...cu spatele spre el???
Exista o vorba de duh...Romania e pe drumul cel bun...dar nu se stie daca a luat-o si in directia care trebuie!!!
A bon entendeur, salut!
Adrian Rosca wrote:
Daca nu sunt bani alocati la buget, poti sa ai reglementari si parareglementari legale, tot degeaba.Sau s-au alocat bani la rectificare si nu stim noi?
Fara un HG in buna regula nu poti aloca nimic!...e chiar asa de greu de pricipit?
P.S.
Tibi, tinem aproape, cum e ceva nou...vorbim!
Si nu-ti mai tot face 'autoanalize retrospective', discutam liber pe ce avem la indemana, important e ca am reinfiripat un dialog constructiv de oameni normali la cap!

Stam cu fata spre viitor sau...cu spatele spre el???
Exista o vorba de duh...Romania e pe drumul cel bun...dar nu se stie daca a luat-o si in directia care trebuie!!!
A bon entendeur, salut!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Corect !
Cheia unui astfel de dialog este sa ne respectam unii pe altii...
Ceea ce, se dovedeste acum, nu e deloc greu...
Ba dimpotriva, este chiar placut, cu usoare tonuri de amuzament (si ironie, uneori auto-ironie), dar fara bascalie...
This is the way !...
bere:
subway guru wrote:
important e ca am reinfiripat un dialog constructiv de oameni normali la cap!
Corect !
Cheia unui astfel de dialog este sa ne respectam unii pe altii...
Ceea ce, se dovedeste acum, nu e deloc greu...
Ba dimpotriva, este chiar placut, cu usoare tonuri de amuzament (si ironie, uneori auto-ironie), dar fara bascalie...
This is the way !...
bere:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu as inclina sa spun 'cheia' e sa incercam mai intai sa ne intelegem unii pe altii...nu e chiar acelasi lucru, dar e poate chiar mai important pentru ca 'respectul' ar fi de la sine inteles...
Daca doar ne 'suspectam si suspicionam' unii pe altii...no way!
Ne vom 'ciorovai' la nesfarsit si nu vom avansa spre niciunde...
Eu as inclina sa spun 'cheia' e sa incercam mai intai sa ne intelegem unii pe altii...nu e chiar acelasi lucru, dar e poate chiar mai important pentru ca 'respectul' ar fi de la sine inteles...
Daca doar ne 'suspectam si suspicionam' unii pe altii...no way!
Ne vom 'ciorovai' la nesfarsit si nu vom avansa spre niciunde...
📖 Pagination options