Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2344 posts, 510362 views

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 168

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia andrei11

Stimate coleg  abc_XC
In legatură cu sesizarea facută de dvs aici :
viewtopic.php?f=225&t=2250&p=217412#p217412
Am considerat ca mesajul colegului t530 nu incalca in mod flagrant nici  un punct din regulament asa ca ramane acolo. Cat priveste afirmatia :
...s-au gandit bine, borosogii nu prea folosesc apa calda
a fost scrisa in mod evident ca si un pamflet, trebuie inteles contrariul...
Daca ceilalti colegi  din echipa o sa aiba o alta parere se va proceda in consecinta.
Cu respect, Andrei Ciocan / andrei11.

Re: Dialog cu administratia abc_XC

Observatia este corecta. Recitind mesajul, consider ca am facut exces de zel. Promit sa reflectez mai mult pe viitor inainte de a apasa pe butonul magic.

Re: Dialog cu administratia cris_m

Am o simpla curiozitate legata de atasarea pozelor: a mai intampinat vreun utilizator problema nefunctionarii butonului "aseaza in linie" pe varianta de mobil a forumului? Eu cand pun orice poza si apas butonul, o fac in zadar, neexistand nici o reactie...

Re: Dialog cu administratia Costin

E o problema cu JavaScript in browserul pe care il folosesti...

Re: Dialog cu administratia punmeister

Sau cand dai reply de pe telefon si te trezesti ca reply-ul nu ajunge si te da pe prima pagina a topicului unde doresti sa scrii cand apesi pe "Trimite".
Folosesc Chrome in cazul in care se intreaba cineva.

Re: Dialog cu administratia cris_m

Si eu tot Chrome. O sa incerc si cu browser-ul telefonului sa vad daca face la fel...

L.E Nici pe browserul telefonului si nici pe Firefox nu merge... :?

Nu vreau sa aprind aici o polemica existenta de ani de zile prin restul internetului... dar eu nu am nici una din problemele de mai sus si folosesc Firefox :)

Mutam totul la PC Zone ? E doar o propunere...
Nu mai e dialog cu administratia, e mai mult PC Zone.

Eu as vrea sa ma lamuresc daca e o problema a forumului sau a browserului... ca daca e prima varianta, e dialog cu administratia (si problema trebuie rezolvata).

Re: Dialog cu administratia bercenicity

Ar fi frumos ca sectoarele sa fie sortate crescator aici viewforum.php?f=24

O sa ma uit. Nu stiu daca se poate si la subiecte, la subforumuri da...

In ultimul timp m-am confruntat cu o situatie dubioasa,nu-mi mai sunt semnalate de multe ori postarile nou aparute. Prima data am spus ca n-am fost eu atent , a doua oara mi-am propus sa fiu mai atent ca poate am butonat eu gresit, deja la a treia oara am spus ca nu mai e o intamplare. Astazi ( 22 septembrie ) e a patra oara.
Treaba asta e de cateva zile, deci recent.
A mai sesizat cineva problema semnalata ?
Multumesc.

Re: Dialog cu administratia 19jimmy84

Da, si eu am sesizat asta.

De obicei se rezolva cu un logout-login. O sa fac cateva optimizari prin baza de date in weekend si asta probabil o sa rezolve problema momentan (asta e "intretinere curenta", nu va ganditi la ceva  exceptional, o fac cam o data pe luna).

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 168

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433723 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”