Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097154 views
📖 Pagination options
- cogdao
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
cogdao
Nu m-am dat jos din masina sa vad cum sta treaba, in schimb era un nene care dadea din maini, probabil incerca sa ma faca sa inteles ca nu se poate trece. Vedem luni
Nu m-am dat jos din masina sa vad cum sta treaba, in schimb era un nene care dadea din maini, probabil incerca sa ma faca sa inteles ca nu se poate trece. Vedem luni
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Asfaltarea prin octombrie-noiembrie in colo, si banuiesc ca o fac si ei de la un cap la altul nu pe franturi. Avem inca mult pamant de scos din pasaj, ca sa nu mai vorbesc de turnat betoane la greu, si pe orizontala si pe verticala. Poate n-ar strica si ceva lumina in pasaj inainte de asfalt, nu de alta dar oricum pasajul va fi functional doar daca sunt ambele probleme rezolvate. Finisajele trebuie si ele efectuate anterior deschiderii pasajului.
danutzu_2910 wrote:
Eu mai inteleg faptul ca pe rampa Nitu Vasile vor fi parapeti NJ, drept separatoarede sens. Este un lucru intelept, avand in vedere ca este si in curba.
Dar de ce i-au coborat acum, inainte de asfaltare?
Oare va ramane neasfaltat pana la primavara, asa cum se vorbea?
Asfaltarea prin octombrie-noiembrie in colo, si banuiesc ca o fac si ei de la un cap la altul nu pe franturi. Avem inca mult pamant de scos din pasaj, ca sa nu mai vorbesc de turnat betoane la greu, si pe orizontala si pe verticala. Poate n-ar strica si ceva lumina in pasaj inainte de asfalt, nu de alta dar oricum pasajul va fi functional doar daca sunt ambele probleme rezolvate. Finisajele trebuie si ele efectuate anterior deschiderii pasajului.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
În dimineața asta se excava lângă planșeul proaspăt turnat, probabil la PP si era depozitat foarte mult fier.
În dimineața asta se excava lângă planșeul proaspăt turnat, probabil la PP si era depozitat foarte mult fier.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Aseară pe la ora 19 30 un utilaj robotea la breteaua de ieșire în Văcărești.
Aseară pe la ora 19 30 un utilaj robotea la breteaua de ieșire în Văcărești.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Cand ma uit la pozele facute de colegi sa vad ce mult mai au pana sa fie gata complet ,stau si ma intreb cum dadea termen de finalizare Primaria Capitalei sfarsitul anului sau mai frumos in septembrie !!!! Parca am fi idioti si nu ne pricepem la nimic ,asa ca merge sa spunem orice ca nu conteaza .
Ei abia lucreaza acum la excavatii pentru a uni tunelele. Termenele erau SF .
Cand ma uit la pozele facute de colegi sa vad ce mult mai au pana sa fie gata complet ,stau si ma intreb cum dadea termen de finalizare Primaria Capitalei sfarsitul anului sau mai frumos in septembrie !!!! Parca am fi idioti si nu ne pricepem la nimic ,asa ca merge sa spunem orice ca nu conteaza .
-
- adila
-
Posted:
-
adila
SF era ce a facut Ceausescu la Unirii, adica pasaj in 34 de zile. La Piata Sudului este de 100 de ori mai usor, si trebuia terminat pana acum daca s-ar fi lucrat cat de cat. S-a tras de timp din pacate.
serbanandrei wrote:
SF era ce a facut Ceausescu la Unirii, adica pasaj in 34 de zile. La Piata Sudului este de 100 de ori mai usor, si trebuia terminat pana acum daca s-ar fi lucrat cat de cat. S-a tras de timp din pacate.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Eu spun ca termenele date de Primaria Capitalei au fost aberatii de prostit oameni. Cand te uiti acum la cum lucreaza la sapaturi te miri cum ar fi putut sa fie gata la ce termene avansau.
Si da, SF este ce a facut Ceausescu la Pasajul UNIRII . Si minunea asta nu se va mai repeta niciodata in Romania. Mai mult ( de 20 de ori ) se poate.
Cate exemple vreti !!! Doar unul de care ma lovesc eu. 3 KM in 5 ani si nu s-a terminat.( tronsonul Liviu Rebreanu - AUCHAN , de reabilitare sosea si linie tramvai)
Eu spun ca termenele date de Primaria Capitalei au fost aberatii de prostit oameni. Cand te uiti acum la cum lucreaza la sapaturi te miri cum ar fi putut sa fie gata la ce termene avansau.
Si da, SF este ce a facut Ceausescu la Pasajul UNIRII . Si minunea asta nu se va mai repeta niciodata in Romania. Mai mult ( de 20 de ori ) se poate.
Cate exemple vreti !!! Doar unul de care ma lovesc eu. 3 KM in 5 ani si nu s-a terminat.( tronsonul Liviu Rebreanu - AUCHAN , de reabilitare sosea si linie tramvai)
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Nu știu de unde ai luat termenele astea.
Termenul dat la începutul lunii iunie de primarul interimar Răzvan Sava era 30.06.2016 („Pînă la sfîrșitul lunii pasajul va fi gata!”). Eu asta nu înțelegeam.
Mai e unul la fel și în partea cealaltă, de-a latul rampei Nițu Vasile, care a rămas atîrnat de niște papainoage.
serbanandrei wrote:???????
Nu știu de unde ai luat termenele astea.
Termenul dat la începutul lunii iunie de primarul interimar Răzvan Sava era 30.06.2016 („Pînă la sfîrșitul lunii pasajul va fi gata!”). Eu asta nu înțelegeam.
TibiV wrote:Cablul acela care „taie” în diagonală PP2 e pe aceeași direcție cu „șanțul” săpat la un moment dat (înainte de betonare) de-a latul pasajului rutier (și care nu fusese acoperit inițial cu beton de egalizare). Probabil cablul continuă acum și în pasajul rutier și se vor împiedica de el. Nu știu de ce e atît de important de nu s-a putut devia. Leagă Washingtonul cu Moscova?
Singura modificare notabila fata de pozele lui misterr de vineri se refera tot la PP2.
Daca vineri se sapa inca, duminica se vedea cum galeria dinspre Castani a dat in tunelul dinspre BIG.
Camera nu este asa desteapta ca ochiul, dar credeti-ma ca se vedea efectiv in galeria PP2 spre BIG...
Ah, si turnasera ceva beton de egalizare sau radier...
Mai e unul la fel și în partea cealaltă, de-a latul rampei Nițu Vasile, care a rămas atîrnat de niște papainoage.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
In mod sigur au gasit firul telefonului rosu Moscova-Washington...
Daca nu o fi firul Moscova-Beijing...
misterr wrote:
Nu știu de ce e atît de important de nu s-a putut devia. Leagă Washingtonul cu Moscova?
In mod sigur au gasit firul telefonului rosu Moscova-Washington...
Daca nu o fi firul Moscova-Beijing...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Bune poze intr-adevar.
La cum vad ca stau lucrurile, parca vad ca termina pasajele pietonale inaintea celui auto, desi noi am fi vrut invers.
Bune poze intr-adevar.
La cum vad ca stau lucrurile, parca vad ca termina pasajele pietonale inaintea celui auto, desi noi am fi vrut invers.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Imposibil, la PP4 nu e structura gata. Pe cand la pasajul auto este (trebuie doar evacuat pamantul din interior).
Imposibil, la PP4 nu e structura gata. Pe cand la pasajul auto este (trebuie doar evacuat pamantul din interior).
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Multumim, Vasile!
Pe mine ma cam sperie fierul ala care se vede in pereti.
Sper ca rezista betonul din mai multe bucati...
Multumim, Vasile!
Pe mine ma cam sperie fierul ala care se vede in pereti.
📖 Pagination options