Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 624146 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
...chiar atunci, Tibi! Am trecut prin zona putin dupa opt si jumatate si era un nor gros de fum, relativ localizat in zona noii artere.
...chiar atunci, Tibi! Am trecut prin zona putin dupa opt si jumatate si era un nor gros de fum, relativ localizat in zona noii artere.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Imi place ca au facut o rampa absolut decenta pentru handicapati....
Vai, Pinky, timp de 9 zile am fost singurul contributor cu poze...
De fapt am trecut pe acolo zilnic (fortat de imprejurari...
Din fericire ieri a fost ultima trecere "fortata" pe acolo...) si am observat noutatile, dar nu am mai mai avut niciodata timp sa opresc pentru poze, si nu am vrut sa-ti "stric" surprizele doar cu vorbe...
Bine ca te-ai intors, pentru ca iti spun sincer ca nu mai "duc" un al treilea santier...
PinkyHog wrote:
Se prefigureaza un acces si inainte de intrarea la restaurant.
Imi place ca au facut o rampa absolut decenta pentru handicapati....
Vai, Pinky, timp de 9 zile am fost singurul contributor cu poze...
De fapt am trecut pe acolo zilnic (fortat de imprejurari...
Bine ca te-ai intors, pentru ca iti spun sincer ca nu mai "duc" un al treilea santier...
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Din pacate, ritmul de lucru e slab, asa cum ai vazut, caci ca fiin'ca, o parte din echipa portocalie s-a mutat la mall (fara comentarii).
Din pacate, ritmul de lucru e slab, asa cum ai vazut, caci ca fiin'ca, o parte din echipa portocalie s-a mutat la mall (fara comentarii).
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Care mall ?
Mi se pare corect, daca ăia puncteaza cu banu' la timp, asta e.
Mall-ul asta nou din Titan din parc ? Ma rog, in acte cica n-ar fi parc, dar asta e o alta discutie.
Care mall ?
Mi se pare corect, daca ăia puncteaza cu banu' la timp, asta e.
Mall-ul asta nou din Titan din parc ? Ma rog, in acte cica n-ar fi parc, dar asta e o alta discutie.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, ala.
La radio este plin de anunturi/reclame ca se deschide pe 1 septembrie.
Adica joia viitoare, fix de astazi (25 august) intr-o saptamana...
Nu vreau sa ma gandesc cum vor fi intersectiile Rebreanu-Ressu si Rebreanu-Libertatii de saptamana viitoare...
andrei11 wrote:
Mall-ul asta nou din Titan din parc ?
Da, ala.
La radio este plin de anunturi/reclame ca se deschide pe 1 septembrie.
Adica joia viitoare, fix de astazi (25 august) intr-o saptamana...
Nu vreau sa ma gandesc cum vor fi intersectiile Rebreanu-Ressu si Rebreanu-Libertatii de saptamana viitoare...
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Acum o jumatate de ora, la intersectia cu Lunca Bradului, erau 4 muncitori care curatau canalul sinei. Cred ca erau de la RATB.
Acum o jumatate de ora, la intersectia cu Lunca Bradului, erau 4 muncitori care curatau canalul sinei. Cred ca erau de la RATB.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Alo, Alexandria se aude... Avem niște zăpada, pardon iarba de curățat, ne dați si noua un pic freza 01?
Alo, Alexandria se aude... Avem niște zăpada, pardon iarba de curățat, ne dați si noua un pic freza 01?
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Mersi pentru poze.
Am si eu o intrebare:
sinele arata destul de bine, borduri si trotuare sunt acceptabile(mai late ar fi fost si mai bine), dar m-ar interesa daca macazele care ar fi pe noul traseu sunt automate, sau se vor schimba tot manual, ca peste tot...
Si, daca se preconizeaza pentru achizitia de tramvaie moderne(nu doar autobuze noi articulate si cu aer conditionat - sic!) care sa aiba si aer conditionat.
Mersi pentru poze.
Am si eu o intrebare:
sinele arata destul de bine, borduri si trotuare sunt acceptabile(mai late ar fi fost si mai bine), dar m-ar interesa daca macazele care ar fi pe noul traseu sunt automate, sau se vor schimba tot manual, ca peste tot...
Si, daca se preconizeaza pentru achizitia de tramvaie moderne(nu doar autobuze noi articulate si cu aer conditionat - sic!) care sa aiba si aer conditionat.
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Toate macazele noi montate in Bucuresti pe tronsoanele reabilitate au fost automate. Lipsa de intretinere este principalul motiv pentru care acum aceste macaze sunt actionate manual.
Toate macazele noi montate in Bucuresti pe tronsoanele reabilitate au fost automate. Lipsa de intretinere este principalul motiv pentru care acum aceste macaze sunt actionate manual.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Doamna Primar, in speranta ca n-o trazni-o Doamne-Doamne, a dat muuuuulti bani la catedrala. Asa ca, tramvaie noi, la Sfantu' Asteapta.
Doamna Primar, in speranta ca n-o trazni-o Doamne-Doamne, a dat muuuuulti bani la catedrala. Asa ca, tramvaie noi, la Sfantu' Asteapta.
- clt
-
Posted:
-
clt
Si la ora aceasta se curatau sinele de tramvai de pe tronsonul finalizat, de la intersectia cu Campia Libertatii pana la Lunca Bradului.
Si la ora aceasta se curatau sinele de tramvai de pe tronsonul finalizat, de la intersectia cu Campia Libertatii pana la Lunca Bradului.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Vad ca se fereste lumea sa zica...
Pai daca s-au apucat sa curete linia... urmeaza probe.
Parca e catenara pe tot traseul.
Nu stiu cum e cu alimentarea, se vade ceva in sensul asta?
Normal ar trebui sa fie ceva puncte de alimentare.
Vad ca se fereste lumea sa zica...
Pai daca s-au apucat sa curete linia... urmeaza probe.
Parca e catenara pe tot traseul.
Nu stiu cum e cu alimentarea, se vade ceva in sensul asta?
Normal ar trebui sa fie ceva puncte de alimentare.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination