MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1492391 views

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex abc_XC

Shoppy, o sa urmaresc cu atentie in perioada urmatoare daca  e revizie sau moarte clinica. Eu merg pe ultima varianta, insa las timpul sa decida. Primeste 3 luni perioada de gratie, apoi verdictul final.  :D

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Nu mai verifica ca eu   ma invârt pe acolo de vreo 2 ani. E in moarte nu clinica ci  moarte definitiva. Kaput.

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Koncar-Croatia nu mai fabrica escalatoare, Transporta-Cehia nu mai fabrica nimic.

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Poate se apuca sa o demonteze sau poate s-a impiedicat unu si a facut plangere, la Universitate au stat zeci de ani oprite si fara bara dar nu erau ale Metrorex.

Re: Discutii diverse despre Metrorex chevic

Puteti sa ma ajutati explicatia acestei imagini din harta Metrorex ? Nu intelg ce reprezinta zonele inchise la culoare, atat in centru cat si pe margini.
Metrou.jpg (8.98 KB; downloaded 2609 times)

Asta este o enigma epocala, de cand a aparut prostia acea cum vreo 5 ani, nimeni nu stie cum se interpreteaza.

Re: Discutii diverse despre Metrorex survola

S-a lămurit, este o roză a vânturilor. Se folosește în aviație, de exemplu, arată direcția dominantă a vântului într-un anumit punct geografic. La București direcția dominantă este 070/250, de aici și orientarea pistei la Băneasa (07/25). La Otopeni este 080/260 (sau 08/26).
Care e legătura cu metroul? Nu știu.  :D

Simbolul a aparut cam cand s-au demarat constructiile la M5 care este cam pe aceasi orientare, initial am crezut ca reprezinta cererea de transport care va fi satisfacuta de M5, apoi M5 s-a limitat la Eroilor, s-a inceput lucrarile la M4, schema nu a mai fost updatata, si de cand cu planurile pentru M6 se pare ca a disparut in totalitate dupa metrorex.ro .

Re: Discutii diverse despre Metrorex Florinds

Nu cred ca este directia dominanta a vantului, trebuia sa avem simetrie fata de centru, plus ca avem reprezentare si in centru, pe directia SV-NE (sau invers). Cred ca mai degraba arata cum s-au gandit ei ca vor fi localizate lucrarile. Nu a mai fost actualizata probabil cu M4...

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

S-a discutat mai demult in cadrul forumului, e roza vanturilor, vanturile predominante pentru Bucuresti. De ce e pusa pe harta Metrorex ? Fix din aceleasi ratiuni cand am desenat eu merele rosii si strugurii cand am facut cateva referiri la structura de rezistenta a statiei C. Brâncoveanu / M 2.
9-9-2016 10-08-49 AM.png (88.68 KB; downloaded 2431 times)

Re: Discutii diverse despre Metrorex zapacitu

shoppy wrote:
Asta este o enigma epocala, de cand a aparut prostia acea cum vreo 5 ani, nimeni nu stie cum se interpreteaza.

E zona deservita de metrou :lol: Numai ca e in oglinda stanga-dreapta.

Re: Discutii diverse despre Metrorex 19jimmy84

Ce greu se circulă pe M1 spre Dristor 2. Am stat 11 min.in statie.

Pai si proiectul pentru M5 (si cam pentru orice magistrala) este in oglinda fata de centru.

Re: Discutii diverse despre Metrorex mcosmin

andrei11 wrote:
S-a discutat mai demult in cadrul forumului, e roza vanturilor, vanturile predominante pentru Bucuresti. De ce e pusa pe harta Metrorex ? Fix din aceleasi ratiuni cand am desenat eu merele rosii si strugurii cand am facut cateva referiri la structura de rezistenta a statiei C. Brâncoveanu / M 2.

Stii tu sigur asta sau iti dai cu parerea? Regula de aur a designului unei harti e sa nu pui chestii fara sens, ca incurca cititorul. Eu sunt 100% convins ca exista o logica mai buna pentru prezenta ei acolo.

Eu as zice mai degraba ca scopul ei e sa ajute la orientare, sa isi dea seama N-S-E-V in functie de cum bate vantul p-afara.

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463963 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”