Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096542 views

Go to page:  1  ... 184 185 186 187 188 189 190  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Calea Piscului, a aparut in forma pe care o  vedem azi, in urma reamenajarii si exfinderiiOraselului Copiilor, din anul 2011 -2012. Inainte de asta,  nu a existat nimic, decat uracrea pana la Polivalenta.
(Vezi imaginile "istorice" de pe Google Earth.
Dupa ce s-a iaugurat parcul, si implicit Roata, accesul auto a fost oprit in dreptul Rotii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alchimistul

Eu ma refeream strict la portiunea dintre Polivalenta si "Mec". Nici nu stiam de bucata noua. Cu prima ocazie am s-o abordez, pana unde e permis.
Vechea bucata a fost odinioara deschisa circulatiei publice, zice bunica-miu, dar nu poate preciza exact cand a fost inchisa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

survola wrote:
Ruta pe care am folosit-o acum 3-4 ani era prin Calea Piscului și apoi ocolea parcul prin Intrarea Urcușului.
Ca în imaginea de mai jos, varianta albastră:

Si eu am folosit aceasta ruta pana sa o inchida.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Ar trebui montate bariere in locul acelor NJ, in caz de urgentă mașinile ISU si MAI ar putea folosi aceasta ruta, in special ambulantele care sunt blocate pe Vacaresti sau Tineretului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Foarte ok ruta alternativa. Ieri s-a mai turnat ceva beton. Cred că cel de pantă peste planșeul proaspăt turnat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

O să folosesc si eu acum această variantă, revin cu reacții :-)

Scurtătura e în regulă, se ajunge repede la semaforul de la intersecția Olteniței-Brancoveanu, însă s-au apucat de ceva lucrări pe Pridvorului (schimbă bordurile sau canalizarea) și este blocată jumătate de bandă spre Olteniței. Iar pe porțiunea de la intrarea in ștrand sunt mașini parcate care blochează o bandă. Și atenție. de la ștrand în sus e sens unic.

Ușor cam întortocheat traseul si intradevar se lucrează dar merge. La pasaj iarăși ca si ieri, se excava în lateral spre Castani si se turna beton la planșeu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cogdao

Nu a facut nimeni poze pe luna aceasta inca?
Scurtatura pare in majoritatea timpului libera, nu se inghesiue foarte multa lume pe acolo, desi am trecut la diferite ore.

Se excaveaza în continuare la breteaua pasajului cu ieșirea in Văcărești. Aseară se excava la lumina reflectoarelor pe la ora 20 00. Se observă în partea stângă parapetul de beton cofrat.
IMG_20160906_185747.jpg (1.69 MB; downloaded 2234 times)

Se lucrează și la compactare în vederea realizării bretelei Nitu Vasile.
IMG_20160906_191141.jpg (1.49 MB; downloaded 2225 times)

Si una de pe colt la Castani. În așteptarea așteptării finalizării :)
IMG_20160906_190057.jpg (1.57 MB; downloaded 2221 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Poze nu am dar pot sa va zic ca la PP4 cimitir s-a astupat cu pietris zona de la intrarea in cimitir, acolo unde acum cateva (5-10) zile se facuse izolarea.
Probabil ca urmeaza betonare.
De asemenea, la rampa Nitu Vasile s-a turnat si ultima portiune din parapet deci odata cu ridicarea cofrajelor, vom avea parapet complet pe ambele parti.

cogdao wrote:
Nu a facut nimeni poze pe luna aceasta inca?

Nu prea sunt lucruri interesante de pozat. Așteptăm avansuri la PP4 și PP3.

Go to page:  1  ... 184 185 186 187 188 189 190  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”