Topic: Dialog cu administrația
2344 posts, 510355 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administratia
andrei11
Stimate coleg abc_XC
In legatură cu sesizarea facută de dvs aici :
viewtopic.php?f=225&t=2250&p=217412#p217412
Am considerat ca mesajul colegului t530 nu incalca in mod flagrant nici un punct din regulament asa ca ramane acolo. Cat priveste afirmatia :
...s-au gandit bine, borosogii nu prea folosesc apa calda
a fost scrisa in mod evident ca si un pamflet, trebuie inteles contrariul...
Daca ceilalti colegi din echipa o sa aiba o alta parere se va proceda in consecinta.
Cu respect, Andrei Ciocan / andrei11.
Stimate coleg abc_XC
In legatură cu sesizarea facută de dvs aici :
viewtopic.php?f=225&t=2250&p=217412#p217412
Am considerat ca mesajul colegului t530 nu incalca in mod flagrant nici un punct din regulament asa ca ramane acolo. Cat priveste afirmatia :
...s-au gandit bine, borosogii nu prea folosesc apa calda
a fost scrisa in mod evident ca si un pamflet, trebuie inteles contrariul...
Daca ceilalti colegi din echipa o sa aiba o alta parere se va proceda in consecinta.
Cu respect, Andrei Ciocan / andrei11.
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Observatia este corecta. Recitind mesajul, consider ca am facut exces de zel. Promit sa reflectez mai mult pe viitor inainte de a apasa pe butonul magic.
Observatia este corecta. Recitind mesajul, consider ca am facut exces de zel. Promit sa reflectez mai mult pe viitor inainte de a apasa pe butonul magic.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Am o simpla curiozitate legata de atasarea pozelor: a mai intampinat vreun utilizator problema nefunctionarii butonului "aseaza in linie" pe varianta de mobil a forumului? Eu cand pun orice poza si apas butonul, o fac in zadar, neexistand nici o reactie...
Am o simpla curiozitate legata de atasarea pozelor: a mai intampinat vreun utilizator problema nefunctionarii butonului "aseaza in linie" pe varianta de mobil a forumului? Eu cand pun orice poza si apas butonul, o fac in zadar, neexistand nici o reactie...
- Costin
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Sau cand dai reply de pe telefon si te trezesti ca reply-ul nu ajunge si te da pe prima pagina a topicului unde doresti sa scrii cand apesi pe "Trimite".
Folosesc Chrome in cazul in care se intreaba cineva.
Sau cand dai reply de pe telefon si te trezesti ca reply-ul nu ajunge si te da pe prima pagina a topicului unde doresti sa scrii cand apesi pe "Trimite".
Folosesc Chrome in cazul in care se intreaba cineva.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si eu tot Chrome. O sa incerc si cu browser-ul telefonului sa vad daca face la fel...
L.E Nici pe browserul telefonului si nici pe Firefox nu merge...
Si eu tot Chrome. O sa incerc si cu browser-ul telefonului sa vad daca face la fel...
L.E Nici pe browserul telefonului si nici pe Firefox nu merge...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu vreau sa aprind aici o polemica existenta de ani de zile prin restul internetului... dar eu nu am nici una din problemele de mai sus si folosesc Firefox
Nu vreau sa aprind aici o polemica existenta de ani de zile prin restul internetului... dar eu nu am nici una din problemele de mai sus si folosesc Firefox
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Mutam totul la PC Zone ? E doar o propunere...
Nu mai e dialog cu administratia, e mai mult PC Zone.
Mutam totul la PC Zone ? E doar o propunere...
Nu mai e dialog cu administratia, e mai mult PC Zone.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Eu as vrea sa ma lamuresc daca e o problema a forumului sau a browserului... ca daca e prima varianta, e dialog cu administratia (si problema trebuie rezolvata).
Eu as vrea sa ma lamuresc daca e o problema a forumului sau a browserului... ca daca e prima varianta, e dialog cu administratia (si problema trebuie rezolvata).
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
Ar fi frumos ca sectoarele sa fie sortate crescator aici viewforum.php?f=24
Ar fi frumos ca sectoarele sa fie sortate crescator aici viewforum.php?f=24
- Costin
-
Posted:
-
Costin
O sa ma uit. Nu stiu daca se poate si la subiecte, la subforumuri da...
O sa ma uit. Nu stiu daca se poate si la subiecte, la subforumuri da...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
In ultimul timp m-am confruntat cu o situatie dubioasa,nu-mi mai sunt semnalate de multe ori postarile nou aparute. Prima data am spus ca n-am fost eu atent , a doua oara mi-am propus sa fiu mai atent ca poate am butonat eu gresit, deja la a treia oara am spus ca nu mai e o intamplare. Astazi ( 22 septembrie ) e a patra oara.
Treaba asta e de cateva zile, deci recent.
A mai sesizat cineva problema semnalata ?
Multumesc.
In ultimul timp m-am confruntat cu o situatie dubioasa,nu-mi mai sunt semnalate de multe ori postarile nou aparute. Prima data am spus ca n-am fost eu atent , a doua oara mi-am propus sa fiu mai atent ca poate am butonat eu gresit, deja la a treia oara am spus ca nu mai e o intamplare. Astazi ( 22 septembrie ) e a patra oara.
Treaba asta e de cateva zile, deci recent.
A mai sesizat cineva problema semnalata ?
Multumesc.
- 19jimmy84
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
De obicei se rezolva cu un logout-login. O sa fac cateva optimizari prin baza de date in weekend si asta probabil o sa rezolve problema momentan (asta e "intretinere curenta", nu va ganditi la ceva exceptional, o fac cam o data pe luna).
De obicei se rezolva cu un logout-login. O sa fac cateva optimizari prin baza de date in weekend si asta probabil o sa rezolve problema momentan (asta e "intretinere curenta", nu va ganditi la ceva exceptional, o fac cam o data pe luna).
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination