MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou

2636 posts, 736552 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 189

📖 Pagination options
Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou mcosmin

Nu si daca exista un monitor avansat tehnologic bazat pe magie neagra care iti spune care tren pleaca primul.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou sab

Ai dreptate, insa, din pacate, calatorii nu sunt la fel de avansati :( . Cu toate monitoarele si anunturile, tot mai gresesc unii metroul la Eroilor.
Este o solutie care trebuie analizata, insa dificil de aplicat, cum a fost la Eroilor cu M3, care avea si peron unde putea stationa cat voia, sa nu incurce M1.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou punmeister

mcosmin wrote:
Eu de ficare data cand am vazut-o trecand pe la Gara de Nord erau doar cativa pasageri stingheri in ea. (..)

Pai da, ca la vremea accea daca vedea cineva IVA pe M1, zicea: Eu nu ma urc in japita asta de tren! Ca fapt divers, cand am mai prins eu ultima data IVA pe M1 (asta fiind prin 2009 parca) erau niste tineri care il intrebau pe mecanic daca mai circula trenurile noi si care refuzau sa se urce in acel cazan.  :twisted:

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou Costin

Voi ati vazut cum e pe la 8-8.30 pe M1 intre D2 si Victoriei? Oamenii aia cred ca s-ar urca si intr-o roaba, numai sa vina mai des decat o data la 7-8 minute...

Sunt trenurile atat de pline incat se face coada la urcare la Victoriei spre M2. Daca trenurile ar fi mai dese atunci ar fi mai putini oameni la un "transport" si ar deveni si transferul M1-M2 mai decent.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou andrei11

Nu ma bag ca nu circul cu metroul.
Deci problema este intre D 2 si Victoriei, nu intre D2 si Crângaşi ?
Atunci e si mai simplu, << ranforsarea >> poate sa intoarca bine mersi in tunelul de legatura intre M 1 si M 4 de la GdN. Nu incurca pe nimeni. Rareori intra un metrou pe M 4 ( sau iese ). Si oricum cand se va da in functiune depoul de la Straulesti legatura M 1 / M 4 nici nu va mai fi folosita decât accidental.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou subway guru

@andrei11, @sab, @all
Nu mai retin exact cine si unde facea planuri 'din cutite si pahare' de modificare a structurii statiei Piata Romana si cerea sau necesita 'lamuriri'..dar le pun aici:
Daca se doreste 'umblarea' la structura de rezistenta si 'reconformarea' radicala a statiei, aceasta nu se poate face din 'carpeli improvizate', inseamna doar demolarea structurii existente si reconstruirea totala de la radier si pana la planseu (de fapt sunt trei plansee, trei radiere, trei structuri alipite, nu una singura), evident cu intreruperea totala a circulatiei!
:popa:
Daca vreti explicatii pentru acest verdict ce este evident pentru orice structurist, putem detalia si pentru 'publicul larg', dar mi se pare pierdere totala si inutila de timp...
:ugeek:

Nu e cazul, e clara problema.
Ori lasam asa ori dinamitam totul si construim de la zero.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou aztec

Eu zic asa..
Se poate face, chiar si cu ramanerea in functiune a magistralei.. Nimic nu este imposibil inginereste.
Totul tine de bani si vointa.
La noi nu sunt...niciunele.
Deci la noi nu se poate face.
Si nu se va face.

Nu se poate face nimic cu trenurile in circulatie. Si nu spun ca asa a spus guru. E evident ca nu se pot  face modificari cu trenurile in miscare.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou shoppy

Cred ca Victoriei nu Romana.
La ora de varf M1 ajunge plin la Victoriei si din celalalt sens, la Basarab ajunge ocupat peste 50% si se umple datorita celor de pe M4.

Pune un  /
/  ca sa stim la ce  te referi.
Eu cel putin n-am inteles, desi intuiesc.
Dupa aceea ma ocup eu sa cosmetizez mesajele ca sa aiba un fir logic discutia.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou Costin

S-au intercalat discutiile. Colegii mai sus vorbeau de recinfigurarea statiei Piata Romana. Eu vorbeam de aglomeratia de pe M1 si shoppy cred ca mie mi-a raspuns. Andrei - aglomeratia este pe D2-Victoriei si Crangasi-Victoriei (sensul opus) deci nu merge....

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou zapacitu

Aglomeratia Crangasi-Victoriei se rezolva cu M5 (adica peste 10 ani cand ajunge la Universitate). Aglomeratia D2-Victoriei se rezolva cu mai multe trenuri care rebusaza "undeva". Victoriei, GdN, oricum.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou thor5

Am si eu o curiozitate!! Merge careva dimineata pana la statia Pipera si urmareste hoardele migratoare de corporatisti unde se duc? Ati observat cum corporatiile din zona Pipera-Tunari isi trimit flotilele de autocare si microbuze sa colecteze corporatisti? Haos total! Bd. Dimitrie Pompeiu blocat de zeci de microbuze care vor sa intoarca spre Sos Petricani (Sos. Bucuresti Nord).

Eu propun prelungirea M2 cu o statie (sau 2) pana la intersectia Sos. Pipera cu Sos. Bucuresti Nord si chiar pana la str. Erou Iancu Nicolae. In mod sigur nu vor duce lipsa de clienti.  8-)  8-)

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 189

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”