Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096719 views

Go to page:  1  ... 183 184 185 186 187 188 189  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Arată din ce în ce mai bine lucrarea. Dacă s-ar forța un pic nu ar mai fi mare lucru acolo zic eu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Budy187 wrote:
Mai ramane o zona, tampon, intre rampe si subteran, de turnat.

Acolo o să fie parapetul, nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Cel mai probabil, da.
Vom afla dupa ce dau la o parte 'cortina'. Sa vedem show-ul.
Funny news: imediat la iesirea de pe breteaua pasajului MB, spre Piata Sudului, a aparut un banner cum ca mareata PS4 a pus la dispozitia cetatenilor intre orele 6 (pare mi se) si 22 strada Cararuia, drept ruta ocolitoare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Budy187 wrote:
Cel mai probabil, da.
Vom afla dupa ce dau la o parte 'cortina'. Sa vedem show-ul.
Funny news: imediat la iesirea de pe breteaua pasajului MB, spre Piata Sudului, a aparut un banner cum ca mareata PS4 a pus la dispozitia cetatenilor intre orele 6 (pare mi se) si 22 strada Cararuia, drept ruta ocolitoare.

Primaria a facut un sondaj pentru redeschiderea acestei strazi ca ruta ocolitoare. Dupa parerea mea, aceasta mutarea a fost ceruta de primaria generala avand in vedere ca se asteapta la intarzieri mari cu finalizarea proiectului. Gasesti mai multe informatii la rubrica Stiri si articole din presa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Promit sa aflu ceva inside de la Drumuri si Poduri. Eu nu cred in intarzieri colosale.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Am (re)folosit eu azi Cărăruia, pe la ora 16.15. E mai bine decât înainte de a fi închisă. A fost asfaltată (era doar betonată nasol, din bucăţi), are trotuare şi iluminat stradal (n-avea) şi e destul de frecventabilă (câteva maşini parcate la bordură complică un pic, dar nu în mod serios). La ce bormaşini şi alte păcăneli se auzeau dintr-un bloc aflat în construcţie p-acolo nu cred să fie traficul cea mai mare sursă de zgomot din zonă.

Cu toate banner-ele, Văcăreştiul era plin până dincoace de semaforul de la Sun Plaza. iar traseul de pe Cărăruia a fost super lejer. Am ieşit imediat în Olteniţei, ca pe vremea când nu ştiam prea mulţi de varianta asta.
În concluzie, vă sfătuiesc să n-o luaţi pe acolo, e foarte nasol. Lăsaţi-mă doar pe mine. :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Chiar s-a dat drumul la Cararuia?  :shock:  :shock:
Eu aveam o varianta apropiata, si n-am mai luat-o drept inainte stiind ca e blocata (si pe waze este intrerupta)
De cand este deblocata?

Ai doua banere pe cele două intrări din Văcărești. Nu ai cum sa nu la vezi.

... dacă te uiți după ele.

Ieri s-a excavat toată ziua în zona proaspăt turnată, si un pic mai sus în partea cealaltă a pasajului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului someone

In ultimele luni am folosit Pajistei, cu bucata aia de drum pietruit. Dar daca s-a dat drumul la Cararuia, cu atat mai bine. Nu intelegeam de ce au scos semnul cu Acces permis doar riveranilor.

O variantă decentă, dinspre Blvd. Tineretului spre Blvd. Constantin Brâncoveanu, era Calea Piscului. Până să fie închisă de Piedone sau de riverani (cine poate ști?).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alchimistul

Calea Piscului are statut de drum public pana la Polivalenta si mai nou "Daimon". Am frecventat Oraselul de mic copil, nu-mi amintesc sa fi fost vreodata deschisa Piscului circulatiei publice, cel putin de la inceputul anilor '90. Doar masinile de aprovizionare, ADP-ul si Politia au acces de ani buni.

Ruta pe care am folosit-o acum 3-4 ani era prin Calea Piscului și apoi ocolea parcul prin Intrarea Urcușului.
Ca în imaginea de mai jos, varianta albastră:
Calea Piscului.jpg (284.19 KB; downloaded 2147 times)

Go to page:  1  ... 183 184 185 186 187 188 189  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”