Topic: Reconstructie pod CFR Mogosoaia / DN1A
236 posts, 102931 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Supralargire DN1A / Pod CFR Mogosoaia
TibiV
Am gasit niste poze pe contul FB al CFR Infrastructura.
https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/posts/1252199294814936
Este drept, sunt postate pe 23 iunie, iar unele poze sunt datate 14 si 16 iunie, dar stam slabut la topicul asta, iar unghiurile sunt inedite...
Am gasit niste poze pe contul FB al CFR Infrastructura.
https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/posts/1252199294814936
Este drept, sunt postate pe 23 iunie, iar unele poze sunt datate 14 si 16 iunie, dar stam slabut la topicul asta, iar unghiurile sunt inedite...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Doar prima poza este de acolo.
La ultimele 2 iesiri m-a sabotat materialul de concurs asa ca plimbarea a trebuit scurtata.
Doar prima poza este de acolo.
La ultimele 2 iesiri m-a sabotat materialul de concurs asa ca plimbarea a trebuit scurtata.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Am trecut eu duminica pe acolo: s-a turnat o girnda pe cilindrii aia de beton pe fiecare parte.
Am trecut eu duminica pe acolo: s-a turnat o girnda pe cilindrii aia de beton pe fiecare parte.
- paca
-
Posted:
-
paca
S-au turnat acele grinzi pe trei din cele patru siruri de piloni, acum vreo saptamana si ceva, iar de atunci s-a intamplat mare lucru.
Au cam disparut.
S-au turnat acele grinzi pe trei din cele patru siruri de piloni, acum vreo saptamana si ceva, iar de atunci s-a intamplat mare lucru.
Au cam disparut.
- paca
-
Posted:
-
paca
Au reaparut muncitorii pe santier de luni.
Continua lucrarile la armatura.
Au reaparut muncitorii pe santier de luni.
Continua lucrarile la armatura.
20160727_085158__.jpg (1.42 MB; downloaded 5259 times)
20160727_085244__.jpg (1.22 MB; downloaded 5259 times)
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
Pe aici am trecut vineri de nu mai putin de 4 ori prin dreptul lucrarii si nu am zarit nici picior de muncitor.Astazi in schimb,desi duminica ora 14,o echipa de 6 oameni lucrau de zor la armare.Suntem ceva de speriat,nu alta.
Pe aici am trecut vineri de nu mai putin de 4 ori prin dreptul lucrarii si nu am zarit nici picior de muncitor.Astazi in schimb,desi duminica ora 14,o echipa de 6 oameni lucrau de zor la armare.Suntem ceva de speriat,nu alta.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
S-a facut o luna de la ultima postare; nimic interesant; cateva sarme in plus...
S-a facut o luna de la ultima postare; nimic interesant; cateva sarme in plus...
- paca
-
Posted:
-
paca
Eu nu am mai vazut pe nimeni lucrand aici de vreo doua saptamani
Eu nu am mai vazut pe nimeni lucrand aici de vreo doua saptamani
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Mie mi se pare ca au cam armat aproape complet ambele pile. Probabil va trebui sa cofreze ca urmator pas.
Mie mi se pare ca au cam armat aproape complet ambele pile. Probabil va trebui sa cofreze ca urmator pas.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Mai trece o luna si dupa aia fac cofrajul; poate pana la iarna apar ceva schimbari; am trecut si eu astazi pe acolo si va asigur ca de o luna de zile nu s-a lucrat
Mai trece o luna si dupa aia fac cofrajul; poate pana la iarna apar ceva schimbari; am trecut si eu astazi pe acolo si va asigur ca de o luna de zile nu s-a lucrat
- paca
-
Posted:
-
paca
Armatura nu pare finalizata. Partea de sus mai are nevoie de lucru, deci mai e pana la cofrare.
Arata la fel pe ambele parti.
In continuare nu e nimeni pe santier.
Armatura nu pare finalizata. Partea de sus mai are nevoie de lucru, deci mai e pana la cofrare.
Arata la fel pe ambele parti.
In continuare nu e nimeni pe santier.
20160905_084618.jpg (953.42 KB; downloaded 4585 times)
- paca
-
Posted:
-
paca
Minune! Azi dimineata pe la 9 fara un sfert erau vreo 4 muncitori ... nu mi-am dat seama ce aveau de gand sa faca.
Minune! Azi dimineata pe la 9 fara un sfert erau vreo 4 muncitori ... nu mi-am dat seama ce aveau de gand sa faca.
- paca
-
Posted:
-
paca
Au inceput sa cofreze.
Au inceput sa cofreze.
20160913_084801.jpg (1.01 MB; downloaded 4201 times)
- Shogom
-
Posted:
-
📖 Pagination options