Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
817 posts, 331080 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
Adrian Rosca
^^Sub A1 au lucrat la utilitati, iar la intersectia cu drumul spre Carrefour se va realiza un sens giratoriu sub forma de ovoid.
^^Sub A1 au lucrat la utilitati, iar la intersectia cu drumul spre Carrefour se va realiza un sens giratoriu sub forma de ovoid.
- panzer01
-
Posted:
-
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
28 August 2016. Duminica. Traficul e surprinzator de aglomerat.
Incepem reportajul de pe Pasaj Chitila:
Rondul de la Cartierului: incerc sa fotografiez si cate utilaje sunt pe traseu.
Am trecut de Cartierului. Podet neatacat pe traseul existent:
28 August 2016. Duminica. Traficul e surprinzator de aglomerat.
Incepem reportajul de pe Pasaj Chitila:
Rondul de la Cartierului: incerc sa fotografiez si cate utilaje sunt pe traseu.
Am trecut de Cartierului. Podet neatacat pe traseul existent:
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Intram pe traseul nou pentru ca se poate:
Conducta si rondul de la Petrom:
De la Petrom, vedere spre Tehnologica:
Intram iarasi pe traseul nou si inca o intrerupere:
Podul peste apeduct este gata:
Intram pe traseul nou pentru ca se poate:
Conducta si rondul de la Petrom:
De la Petrom, vedere spre Tehnologica:
Intram iarasi pe traseul nou si inca o intrerupere:
Podul peste apeduct este gata:
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Rondul Dragomiresti: un pic balastat in plus.
Rampa Dragomiresti spre Rompetrol. Aici se va inchide DNCB.
Dupa Rompetrol situatia complet neschimbata:
Rondul Dragomiresti: un pic balastat in plus.
Rampa Dragomiresti spre Rompetrol. Aici se va inchide DNCB.
Dupa Rompetrol situatia complet neschimbata:
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
La Renault: un pic de balast in plus:
Ultima 100m spre A1 - nimic nou.
Sub pasaj la A1 nimic nou dar n-am putut sa ma opresc din cauza traficului.
La Renault: un pic de balast in plus:
Ultima 100m spre A1 - nimic nou.
Sub pasaj la A1 nimic nou dar n-am putut sa ma opresc din cauza traficului.
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Multumiri pentru poze.
Pe santier nu e agitatie,doar e weekend, mai e pana in decembrie 2016 (cand e termenul oficial estimat de CNADNR pentru finalizarea lucrarilor). Daca mentin acelasi ritm de lucru, chiar decembrie 2017 devine imposibil de respectat. Mare bataie de joc.
Multumiri pentru poze.
Pe santier nu e agitatie,doar e weekend, mai e pana in decembrie 2016 (cand e termenul oficial estimat de CNADNR pentru finalizarea lucrarilor). Daca mentin acelasi ritm de lucru, chiar decembrie 2017 devine imposibil de respectat. Mare bataie de joc.
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Am trecut si ieri noapte: echipa de asfaltat era mutata la Rompetrol. La pod la Chitila aceleasi 3 utilaje mari: 1 buldo, 1 excavator, 1 compactor si 2 buldo din cele foarte mici.
Nu imi permite timpul sa fac traseul in timpul zilei din pacate. Dar o sa merg in fiecare weekend pe cat posibil si sa fac poze cam din aceeleasi pozitii. Si eu cred ca nu o sa fie nimic gata anul asta din pacate. In nici un caz cu echipa asta de 10 oameni pe santier.
Am mai auzit un zvon: si-au negociat un calendar al lucrarilor pana in Iunie 2017.
Si se pare ca nici nu prea sunt platiti de CNADNR din cauze de restrictii bugetare.
Am trecut si ieri noapte: echipa de asfaltat era mutata la Rompetrol. La pod la Chitila aceleasi 3 utilaje mari: 1 buldo, 1 excavator, 1 compactor si 2 buldo din cele foarte mici.
Nu imi permite timpul sa fac traseul in timpul zilei din pacate. Dar o sa merg in fiecare weekend pe cat posibil si sa fac poze cam din aceeleasi pozitii. Si eu cred ca nu o sa fie nimic gata anul asta din pacate. In nici un caz cu echipa asta de 10 oameni pe santier.
Am mai auzit un zvon: si-au negociat un calendar al lucrarilor pana in Iunie 2017.
Si se pare ca nici nu prea sunt platiti de CNADNR din cauze de restrictii bugetare.
- indy2001ro
-
Posted:
-
indy2001ro
Eu am facut o sesizare pe site-ul CNADNR in iulie in care ii intrebam cand va fi gata centura.
Raspunsul lor a fost: trimestrul I al anului 2017.
Cum iarna nu se lucreaza, data de iunie 2017 pare mult mai fezabila decat decembrie 2016.
Eu am facut o sesizare pe site-ul CNADNR in iulie in care ii intrebam cand va fi gata centura.
Raspunsul lor a fost: trimestrul I al anului 2017.
Cum iarna nu se lucreaza, data de iunie 2017 pare mult mai fezabila decat decembrie 2016.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Asta in conditiile in care timp de 2 luni e inchisa centura poate. Altfel odata cu Piata Sudului.
Asta in conditiile in care timp de 2 luni e inchisa centura poate. Altfel odata cu Piata Sudului.
- gavid62
-
Posted:
-
gavid62
Nu inteleg de ce este nevoie de inchiderea circulatiei intre A1 si pasajul Dragomiresti. Podul peste viaductul de apa (din zona Rompetrol) ar putea fi construit în paralel (similar cu podul peste ramificatia spre Chitila a aceluiasi viaduct), cu mentinerea circulatiei asa cum (cu greu) se desfasoara acum. Asta daca nu exista si alte ratiuni tehnice (posibile) care-mi scapa.
Nu inteleg de ce este nevoie de inchiderea circulatiei intre A1 si pasajul Dragomiresti. Podul peste viaductul de apa (din zona Rompetrol) ar putea fi construit în paralel (similar cu podul peste ramificatia spre Chitila a aceluiasi viaduct), cu mentinerea circulatiei asa cum (cu greu) se desfasoara acum. Asta daca nu exista si alte ratiuni tehnice (posibile) care-mi scapa.
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Si noua ne scapa acest aspect. N-a explicat nimeni pe nicaieri de ce nu se poate executa mai intai breteaua noua si devia traficul pe ea pt ca apoi sa se remedieze si breteaua veche. Ca de obicei opacitate de la CNADNR si informatii "pe surse" in presa.
Oricum ritmul este "sublim" la Rompetrol. Sunt utilaje si oameni in zona dar nu se vede nici un progress.
Si noua ne scapa acest aspect. N-a explicat nimeni pe nicaieri de ce nu se poate executa mai intai breteaua noua si devia traficul pe ea pt ca apoi sa se remedieze si breteaua veche. Ca de obicei opacitate de la CNADNR si informatii "pe surse" in presa.
Oricum ritmul este "sublim" la Rompetrol. Sunt utilaje si oameni in zona dar nu se vede nici un progress.
- indy2001ro
-
Posted:
-
indy2001ro
Domnul Homor zice sa stam linistiti, vom circula la sfarsitul anului pe beton
http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-21259559-video-stadiu-sunt-lucrarile-extindere-doua-benzi-sens-centurii-capitalei-intre-chitila-autostrada-a1-pana-finalul-anului-traficul-deschis-toate-benzile.htm
Domnul Homor zice sa stam linistiti, vom circula la sfarsitul anului pe beton
http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-21259559-video-stadiu-sunt-lucrarile-extindere-doua-benzi-sens-centurii-capitalei-intre-chitila-autostrada-a1-pana-finalul-anului-traficul-deschis-toate-benzile.htm
📖 Pagination options