Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096187 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
survola
In fiecare zi ar trebui să iasă lumea în stradă, dar nu iese.
In fiecare zi ar trebui să iasă lumea în stradă, dar nu iese.
-
- adila
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Spune-le ca raman in situatia asta pana in decembrie 2018, atunci sa vedem...
Sau nu le spune nimic, dar tine-i asa pana la Craciun...
Ce primari erau "pe cai mari" la PMB si PS4 in urma cu fix 1 an ?....
Stai sa inceapa scoala...
Spune-le ca raman in situatia asta pana in decembrie 2018, atunci sa vedem...
Sau nu le spune nimic, dar tine-i asa pana la Craciun...
Stai sa inceapa scoala...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Pai iti dau eu cateva motive:
- pana sa ajunga la placarea peretilor mai dureaza cel putin 2-3 saptamani, si asta daca se lucreaza.
- sti cumva ce solutie este pentru placarea peretilor, ca in functie de asta ar putea sa se intinda si 2-3 saptamani cu placatul?
- ar mai fi de lucru la instalatiile electrice de iluminat si forta plus la sistemele de evacuare apa pluviala, poate chiar si niste teste functionale.
- apoi mai avem PP4, despre care eu cred ca va fi el finalizat inainte si abia apoi vom avea masini in pasaj
In conditii ideale, sau mai degraba normale as spune, am putea avea masini in pasaj la 1 octombrie sunt de acord cu tine, dar din experienta de pana acum putem sa fim si pesimisti cu acest termen.
Eu zic ca este suspect ca nu au inceput tunelul la PP4, acum cat este inca perioada de vacante si se circula lejer in zona.
Stiu eu: Piedone, care de afectat ce era vroia sa mai candideze o data, si culmea avea si destui alegatori.
TibiV wrote:
Nu exista nici un motiv ca cel tarziu la sfarsit de septembrie (adica in 40 de zile de acum) sa NU dea in functiune macar pasajul rutier.
Pai iti dau eu cateva motive:
- pana sa ajunga la placarea peretilor mai dureaza cel putin 2-3 saptamani, si asta daca se lucreaza.
- sti cumva ce solutie este pentru placarea peretilor, ca in functie de asta ar putea sa se intinda si 2-3 saptamani cu placatul?
- ar mai fi de lucru la instalatiile electrice de iluminat si forta plus la sistemele de evacuare apa pluviala, poate chiar si niste teste functionale.
- apoi mai avem PP4, despre care eu cred ca va fi el finalizat inainte si abia apoi vom avea masini in pasaj
In conditii ideale, sau mai degraba normale as spune, am putea avea masini in pasaj la 1 octombrie sunt de acord cu tine, dar din experienta de pana acum putem sa fim si pesimisti cu acest termen.
Eu zic ca este suspect ca nu au inceput tunelul la PP4, acum cat este inca perioada de vacante si se circula lejer in zona.
TibiV wrote:
Stiu eu: Piedone, care de afectat ce era vroia sa mai candideze o data, si culmea avea si destui alegatori.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Prieteni, lasati pasajul fantoma! Voi nu vedeti ca s-a deschis Dristor kebap?!
Prieteni, lasati pasajul fantoma! Voi nu vedeti ca s-a deschis Dristor kebap?!
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Credeam că zici că s-a deschis al treilea pod peste Bosfor, construit în 3 ani
Credeam că zici că s-a deschis al treilea pod peste Bosfor, construit în 3 ani
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Placarea peretilor.... e ceva foarte complicat... Vor ramane asa cum sunt, sau (desi nu cred) o spoiala cu vinarom.
La PPL cum este, au placat cu ceva?
Al trei-lea pod peste Bosfor care a fost inaugurat pe 25.08.2016
https://youtu.be/kJMDOlwvEow
* desi nu are legatura cu subiectul, rog a nu sterge. Sa ramana pentru posteritate, sa se vada cum altii pot construi in 3 ani. (cand exista vointa!)
Placarea peretilor.... e ceva foarte complicat... Vor ramane asa cum sunt, sau (desi nu cred) o spoiala cu vinarom.
La PPL cum este, au placat cu ceva?
Al trei-lea pod peste Bosfor care a fost inaugurat pe 25.08.2016
https://youtu.be/kJMDOlwvEow
* desi nu are legatura cu subiectul, rog a nu sterge. Sa ramana pentru posteritate, sa se vada cum altii pot construi in 3 ani. (cand exista vointa!)
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Pentru Tibiv :
Nu stiu de ce crezi ca daca scrie "" termen implementare 2018 "" inseamna ca vor termina pana la alegeri !!!. Pentru mine este imposibil de inteles cum poti sa faci un pasaj de 365 m in 3-4 ani. Il sapi in munte ?
Avem destule experiente cu pasaje sau alte lucrari de infrastructura care aveau un termen si ele s-a dublat
Ti se pare ca se agita cineva sa termine mai devreme ? Aminteste-ti de Pasajul subteran Baneasa cat a durat ?
Un ultim exemplu de cum se lucreaza la alti : Noul pod suspendat din Turcia - 3 km in 3 ani, 3mld Euro.
La fel si la nou: 365 m Pasajul Piata Sudului -incepere 2014 - finalizare - nu stie dar se aproximeaza .
Nu vedeti ca la tot ce se contruieste se cam dubleaza timpul de executie , ca sa nu mai zi de calitatea lucrarilor.
Asadar : Sunteti mult prea optimisti !! As vrea sa vad cand vor termina intrarea in Bucuresti la Autostrada de la Ploiesti , sau autostrada SIBIU -PITESTI ca termenul pe care l-au dat este fantezist pentru mine avand in vedere cum se lucreaza.
Pentru Tibiv :
Nu stiu de ce crezi ca daca scrie "" termen implementare 2018 "" inseamna ca vor termina pana la alegeri !!!. Pentru mine este imposibil de inteles cum poti sa faci un pasaj de 365 m in 3-4 ani. Il sapi in munte ?
Avem destule experiente cu pasaje sau alte lucrari de infrastructura care aveau un termen si ele s-a dublat
Ti se pare ca se agita cineva sa termine mai devreme ? Aminteste-ti de Pasajul subteran Baneasa cat a durat ?
Un ultim exemplu de cum se lucreaza la alti : Noul pod suspendat din Turcia - 3 km in 3 ani, 3mld Euro.
La fel si la nou: 365 m Pasajul Piata Sudului -incepere 2014 - finalizare - nu stie dar se aproximeaza .
Nu vedeti ca la tot ce se contruieste se cam dubleaza timpul de executie , ca sa nu mai zi de calitatea lucrarilor.
Asadar : Sunteti mult prea optimisti !! As vrea sa vad cand vor termina intrarea in Bucuresti la Autostrada de la Ploiesti , sau autostrada SIBIU -PITESTI ca termenul pe care l-au dat este fantezist pentru mine avand in vedere cum se lucreaza.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La noi, principala cauza a 'chixurilor' e insuficienta pregatire a proiectelor...
La noi, principala cauza a 'chixurilor' e insuficienta pregatire a proiectelor...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Apropo de turnări, pentru cine vrea să urmărească cum se lucrează:
9 greşeli făcute la turnarea betonului
Click dreapta -> Proprietăți imagine:
Sau, dacă browser-ul nu știe, atunci sigur știe Windows-ul:
TibiV wrote:Poate să fie turnare sîmbătă după amiază (dacă lucrează și sîmbătă), ca să plece liniștiți acasă duminică (și în timpul ăsta betonul... „lucrează” singur!).
Am intrebat pentru ca daca ar fi fost 10-11, atunci maine ar fi fost sanse de turnare beton la PS central.
Dar asa nu prea cred...
Apropo de turnări, pentru cine vrea să urmărească cum se lucrează:
9 greşeli făcute la turnarea betonului
TibiV wrote:Poate e un browser mai rudimentar, și nu știe să le afișeze.
Da, dar cand le incarci pe forum informatiile alea nu mai apar.
Eu cel putin nu le gasesc, desi le-am cautat.
Click dreapta -> Proprietăți imagine:
1.png (79.01 KB; downloaded 2753 times)
Sau, dacă browser-ul nu știe, atunci sigur știe Windows-ul:
2.png (56.34 KB; downloaded 2753 times)
3.png (33.64 KB; downloaded 2752 times)
TibiV wrote:Ba da, e mereu la aceeași oră (vinerea, cînd vin de la serviciu) și cam în aceeași ordine, numai că ieri a fost ultima zi de concediu și am trecut mai devreme (și am venit din altă direcție).
Si nu aveam de unde sa stiu ca faci "turul" mereu la aceeasi ora.
La mine sunt diferente de +/- 6 ore intre diferitele reportaje...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
IE

(Chrome nici macar nu stie d'astea...)
Windows-ul stie, dar pentru asta trebuie ca mai intai sa salvez poza local, pe computatorul meu...
IE

(Chrome nici macar nu stie d'astea...)
Windows-ul stie, dar pentru asta trebuie ca mai intai sa salvez poza local, pe computatorul meu...
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Astazi pe la orele 12 se lucra in rampa Nitu Vasile si in centru, la armari.
Astazi pe la orele 12 se lucra in rampa Nitu Vasile si in centru, la armari.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Pentru continuarea lucrărilor la PP4, după ce se acoperă ce s-a lucrat pînă acum lîngă cimitir și se trece circulația pe deasupra, vor rămîne libere benzile 1 pe fiecare sens și va trebui lucrat într-o insulă în mijlocul str. Nițu Vasile (benzile 2 și 2 de pe fiecare sens). Va fi destul de dificil accesul în șantier în aceste condiții, mereu vor fi utilaje care vor bloca drumul (adică se va circula mai prost ca pînă acum).
Pentru continuarea lucrărilor la PP4, după ce se acoperă ce s-a lucrat pînă acum lîngă cimitir și se trece circulația pe deasupra, vor rămîne libere benzile 1 pe fiecare sens și va trebui lucrat într-o insulă în mijlocul str. Nițu Vasile (benzile 2 și 2 de pe fiecare sens). Va fi destul de dificil accesul în șantier în aceste condiții, mereu vor fi utilaje care vor bloca drumul (adică se va circula mai prost ca pînă acum).
📖 Pagination options