MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Laminorului

466 posts, 188645 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 34

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

Da, stiu, dar ar putea sa ne lamureasca daca se va deschide acum si bd. Laminorului.

Re: Discutii: statia Laminorului Inginerul

Se va deschide intersectia..

Bun asa  :bere: Am vazut de dimineata ca se faceau pregatiri de asfaltare.

Re: Discutii: statia Laminorului uvictor

Pe la ora 10 era deja turnat primul strat de asfalt

Re: Discutii: statia Laminorului SniperGuy

Din ce am observat vineri seara, nivelul stratului de asfalt proaspat asternut este la acelasi nivel cu cel vechi. Nu ar trebui sa vina mai jos pentru a avea loc si stratul de uzura sau a fost asternut si stratul de uzura?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii: statia Laminorului sab

Caramizile astea chiar au rol de protectie ? Vad ca pot sa lipseasca din loc in loc ...
Laminorului.jpg (491.96 KB; downloaded 3818 times)

^^Asfaltul nou e cu cativa centimetri mai jos decat cel vechi, mai e de asternut stratul de uzura.

^Caramizile nu lipsesc, acolo ar trebui sa fie strapungerile pentru conductele de apa.

Re: Discutii: statia Laminorului abc_XC

Intre Bd. Laminorului si benzinarie am observat astazi montati 6 stalpi din beton.

M-am uitat in seara aceasta mai bine si nu s-a lasat nici o diferenta intre asfaltul nou si cel vechi ceea ce inseamna ca au asternut ambele straturi vineri sau au asternut doar un strat (se practica asa ceva?). Pe langa faptul ca nu au lasat diferenta de nivel, in seara aceasta marcajul soselei era deja facut cu vopsea alba.

Pe partea de intrare in oras lipseste uzura si este o diferenta de nivel de cativa cm, vezi ultima poza din 28 august. Pe cealalta parte intr-adevar, asfaltul este la nivel.

Ai dreptate Adrian, eu doar la sensul de iesire ma refeream, nu am fost suficient de explicit. Deci aici au fost asternute ambele straturi de vineri. Avand in vedere ca marcajul a fost deja "pus" pe asfalt (pe sensul de iesire din oras) ma gandesc ca vom circula cat de curand pe acolo.

Re: Discutii: statia Laminorului uvictor

Azi a aparut si un marcaj pe asfalt, dinspre Episcopul Vulcan spre bulevard. Si se lucreaza asiduu la scuaruri. "Se strange latu'"!

De azi s-a deviat traficul dintre Episcop Vulcan si bd. Laminorului pe traseul initial, asa ca Somet are cale libera sa lucreze la accesul "A". In schimb pe sensul de intrare in oras asfaltarea nu e finalizata, asa ca intersectia nu e deschisa. Ne-a cam pacalit colegul @inginerul  ;)

Re: Discutii: statia Laminorului zapacitu

Andrei, vezi ca nu iti (mai) merg pozele.

Intrebare de la un copil, auzind discutiile despre statiile noi despre luminatoarele ce urmeaza a fi facute. "Tati, luminatoarele sunt la statia "luminorului"?"

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464084 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”