Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096581 views
📖 Pagination options
- BIGRED1984
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
BIGRED1984
Din cate am vazut azi, s-a terminat betonarea pentru parapetul dinspre scoala 190, mai ramane o bucata pe partea cu BIG-ul.
De asemenea, au pus cofrajele la PP4-cimitir si se astepta turnarea betonului.
Un excavator isi facea de lucru cu pamantul de langa parapetele dinspre BIG, unde era fosta bucla de intoarcere a troleibuzelor.
Probabil urmeaza o betonare langa parapet.
Din cate am vazut azi, s-a terminat betonarea pentru parapetul dinspre scoala 190, mai ramane o bucata pe partea cu BIG-ul.
De asemenea, au pus cofrajele la PP4-cimitir si se astepta turnarea betonului.
Un excavator isi facea de lucru cu pamantul de langa parapetele dinspre BIG, unde era fosta bucla de intoarcere a troleibuzelor.
Probabil urmeaza o betonare langa parapet.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cum să mai dureze lucrările un an? Ăștia sunt normali la cap?
Cum să mai dureze lucrările un an? Ăștia sunt normali la cap?
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
De mirare era dacă ziceau că mai durează o lună. Un an nu-i problemă, se pot face şi trei.
De mirare era dacă ziceau că mai durează o lună. Un an nu-i problemă, se pot face şi trei.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Poate nu un an, dar 6 - 8 luni ca popa mai este de lucru. Nici nu mai mir, avand in vedere ca orice proiect de infrastructura este in primul rand o unealta de manipulare a opiniei publice utilizata de oamenii din politica. Totul se invarte in jurul intereselor de partid. Pana acum ne-au mintit ca deviarea retelelor si nenorocitul de metrou sunt de vina pentru intarziere. Sa vedem acum cu ce mai vin.
Poate nu un an, dar 6 - 8 luni ca popa mai este de lucru. Nici nu mai mir, avand in vedere ca orice proiect de infrastructura este in primul rand o unealta de manipulare a opiniei publice utilizata de oamenii din politica. Totul se invarte in jurul intereselor de partid. Pana acum ne-au mintit ca deviarea retelelor si nenorocitul de metrou sunt de vina pentru intarziere. Sa vedem acum cu ce mai vin.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Eu in continuare cred ca vor termina mai repede, motiv ca madam primarita sa se laude. Nu uitati ca vine din zona "media", stie cum sa manipuleze ca sa-si construiasca o imagine pozitiva.
Ori asta ori scad considerabil ritmul de lucru in perioada imediat urmatoare.
Eu in continuare cred ca vor termina mai repede, motiv ca madam primarita sa se laude. Nu uitati ca vine din zona "media", stie cum sa manipuleze ca sa-si construiasca o imagine pozitiva.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Costin are perfecta dreptate...
Nu exista nici un motiv ca cel tarziu la sfarsit de septembrie (adica in 40 de zile de acum) sa NU dea in functiune macar pasajul rutier.
Si se poate lauda... ceva gen... "Era 40% cand am preluat mandatul, in 4 luni l-am terminat!" ...
Pe de alta parte...
Daca vrea sa arate cat de "in kko" a ramas proiectul din cauza "inaintasilor" poate sa o faca foarte usor...
Din nefericire, poti sa reglezi foarte simplu ritmul de lucru...
Ii spui constructorului "indiferent daca termini in toamna asta sau la primavara, eu nu iti platesc decat in martie. Daca te grabesti prea tare si termini acum, cand nu imi convine, s-ar putea sa iti platesc abia in septembrie - octombrie2018 !"
Sa dea
daca inteleg ce are femeia asta in cap... (In afara de bigudiuri, evident...
)
Am ajuns sa imi fie mai teama de ea decat de orice relocare de utilitati...
Costin are perfecta dreptate...
Costin wrote:
Eu in continuare cred ca vor termina mai repede, motiv ca madam primarita sa se laude.
Nu exista nici un motiv ca cel tarziu la sfarsit de septembrie (adica in 40 de zile de acum) sa NU dea in functiune macar pasajul rutier.
Si se poate lauda... ceva gen... "Era 40% cand am preluat mandatul, in 4 luni l-am terminat!" ...
Pe de alta parte...
Daca vrea sa arate cat de "in kko" a ramas proiectul din cauza "inaintasilor" poate sa o faca foarte usor...
Costin wrote:
Nu uitati ca vine din zona "media", stie cum sa manipuleze ca sa-si construiasca o imagine pozitiva.
Din nefericire, poti sa reglezi foarte simplu ritmul de lucru...
Ii spui constructorului "indiferent daca termini in toamna asta sau la primavara, eu nu iti platesc decat in martie. Daca te grabesti prea tare si termini acum, cand nu imi convine, s-ar putea sa iti platesc abia in septembrie - octombrie2018 !"
Sa dea
Am ajuns sa imi fie mai teama de ea decat de orice relocare de utilitati...
- ps4
-
Posted:
-
ps4
Vine campania electorală/alegeri (noi-dec). Probabil că la deschiderea pasajului din acea perioadă va merge de mana cu colegii de partid, si va spune ceva de genul "uite ce am făcut și ce vom face noi, acolo unde ceilalti nu au fost in stare". Cam atat de simplu.
Vine campania electorală/alegeri (noi-dec). Probabil că la deschiderea pasajului din acea perioadă va merge de mana cu colegii de partid, si va spune ceva de genul "uite ce am făcut și ce vom face noi, acolo unde ceilalti nu au fost in stare". Cam atat de simplu.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Nu prea merge, ceilalti (Oprescu) tot cu ei au cochetat. Dar probabil ca se dezic de el, daca are bratari.
Nu prea merge, ceilalti (Oprescu) tot cu ei au cochetat. Dar probabil ca se dezic de el, daca are bratari.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Buna ziua
Lasati deoparte scenariile optimiste cu terminarea pasajului pana la alegeri !!! Noul termen de "",,Modernizare infrastructură rutieră Piaţa Sudului" până la data de 31 decembrie 2018.""
Asa ca ,la revedere circulatie civilizata in Bucuresti si in Romania in general !!!!!!
Buna ziua
Lasati deoparte scenariile optimiste cu terminarea pasajului pana la alegeri !!! Noul termen de "",,Modernizare infrastructură rutieră Piaţa Sudului" până la data de 31 decembrie 2018.""
Asa ca ,la revedere circulatie civilizata in Bucuresti si in Romania in general !!!!!!
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Imposibil. Daca ar fi asa, sa zicem, iese lumea in strada. Pe bune.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
# serbanandrei,
în topicul de poze nu te uiți ?....
Ți se pare că mai este de lucru doi ani juma' ?
Şi dacă ar munci doar în weekenduri şi tot ar termina într -un an...
misterr, la ce ora ai facut pozele ?
In alta ordine de idei:

Sigur, au inceput lucrarile inainte sa semneze contractul (8 mai 2014) si inainte sa aiba ordin de incepere a lucrarilor...
@serbanandrei
Citeste cu mai multa atentie...
Termenul maxim de implementare a fost prelungit pana in dec. 2018 ca sa nu dam inapoi la UE amaratii aia de 19 milioane.
Mai pe romaneste, pasajul trebuie finalizat, receptionat si platit integral de PMB pana in dec. 2018. Daca nu sunt indeplinite toate cele 3 conditii - nashpa, banii pleaca inapoi la Bruxelles...
Iar cum primarul general se gandeste mai degraba sa dea RATB gratis "la tot poporul" decat sa plateasca facturile, partea cu plata va fi mai dificil...
Perioadade implementare a unui proiect cu fonduri europene NU este acelasi lucru cu perioada de executie...
Adica avem autostrazi pe care se circula bine-mersi de anul trecut, dar care sunt inca in perioada de implementare.
Ele sunt gata, dar inca nu au fost "incheiate socotelile" cu UE.
Dar asta nu il priveste (si nici nu il deranjeaza) pe cel care foloseste efectiv autostrada respectiva...
O sa "te dai" pe M5,dar "implementarea" proiectului va mai dura pana la un an sau chiar doi dupa ce primii calatori se vor fi urcat in vagoane la Eroilor 2...
Daca iti spune cineva ca termenul de implementare a proiectului M5 este dec.2022 (ceea ce este perfect adevarat), tu vei crede ca se va lucra acolo inca 6 ani ?...
# serbanandrei,
în topicul de poze nu te uiți ?....
Ți se pare că mai este de lucru doi ani juma' ?
Şi dacă ar munci doar în weekenduri şi tot ar termina într -un an...
In alta ordine de idei:
misterr wrote:
Perioada de implementare a proiectului de la Piaţa Sudului, prelungită până la 31 decembrie 2018
...
Lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului, a cărui lungime este de 356 de metri, au început în primăvara anului 2014 şi ar fi trebuit să se încheie în decembrie 2015.
Sigur, au inceput lucrarile inainte sa semneze contractul (8 mai 2014) si inainte sa aiba ordin de incepere a lucrarilor...
icelexy wrote:
In aceasta dimineata era ceva activitate pe santier. Au inceput sa taie santuri, probabil lucrari de deviere retele.
subway guru wrote:
Sunt sondaje de identificare a retelelor de pe traseul peretilor mulati.
Nightwolf wrote:
Deci 05.08.2014 marcam inceputul....
@serbanandrei
Citeste cu mai multa atentie...
Termenul maxim de implementare a fost prelungit pana in dec. 2018 ca sa nu dam inapoi la UE amaratii aia de 19 milioane.
Mai pe romaneste, pasajul trebuie finalizat, receptionat si platit integral de PMB pana in dec. 2018. Daca nu sunt indeplinite toate cele 3 conditii - nashpa, banii pleaca inapoi la Bruxelles...
Iar cum primarul general se gandeste mai degraba sa dea RATB gratis "la tot poporul" decat sa plateasca facturile, partea cu plata va fi mai dificil...
Perioadade implementare a unui proiect cu fonduri europene NU este acelasi lucru cu perioada de executie...
Adica avem autostrazi pe care se circula bine-mersi de anul trecut, dar care sunt inca in perioada de implementare.
Ele sunt gata, dar inca nu au fost "incheiate socotelile" cu UE.
Dar asta nu il priveste (si nici nu il deranjeaza) pe cel care foloseste efectiv autostrada respectiva...
O sa "te dai" pe M5,dar "implementarea" proiectului va mai dura pana la un an sau chiar doi dupa ce primii calatori se vor fi urcat in vagoane la Eroilor 2...
Daca iti spune cineva ca termenul de implementare a proiectului M5 este dec.2022 (ceea ce este perfect adevarat), tu vei crede ca se va lucra acolo inca 6 ani ?...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
În orice caz, cam între 15 și 16.
TibiV wrote:Am mai zis: data și ora apar în fiecare poză, sînt setate în aparat.
În orice caz, cam între 15 și 16.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am intrebat pentru ca daca ar fi fost 10-11, atunci maine ar fi fost sanse de turnare beton la PS central.
Dar asa nu prea cred...
Da, dar cand le incarci pe forum informatiile alea nu mai apar.
Eu cel putin nu le gasesc, desi le-am cautat.
Si nu aveam de unde sa stiu ca faci "turul" mereu la aceeasi ora.
La mine sunt diferente de +/- 6 ore intre diferitele reportaje...
Am intrebat pentru ca daca ar fi fost 10-11, atunci maine ar fi fost sanse de turnare beton la PS central.
Dar asa nu prea cred...
misterr wrote:
data și ora apar în fiecare poză, sînt setate în aparat.
Da, dar cand le incarci pe forum informatiile alea nu mai apar.
Eu cel putin nu le gasesc, desi le-am cautat.
Si nu aveam de unde sa stiu ca faci "turul" mereu la aceeasi ora.
La mine sunt diferente de +/- 6 ore intre diferitele reportaje...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Esti copil
Budy187 wrote:
Esti copil
📖 Pagination options