Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096856 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
misterr
Păi nefiind cerere și fiind ploaie, n-am mai luat aparatul și n-am mai trecut pe acolo. Probabil că nici nu se lucrează, deci nu prindeam „furnicile”.
Păi nefiind cerere și fiind ploaie, n-am mai luat aparatul și n-am mai trecut pe acolo. Probabil că nici nu se lucrează, deci nu prindeam „furnicile”.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ba chiar e lucra. Pe la ora 17.30, la armarea PS pe zona centrala.
Ba chiar e lucra. Pe la ora 17.30, la armarea PS pe zona centrala.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cat i-o tine cureaua...fara 'indirecte'!
Cat i-o tine cureaua...fara 'indirecte'!
- thor5
-
Posted:
-
thor5
Felicitari @TibiV pentru pozele de azi !!
Se pare ca au luat viteza la armari. Se simte ca Primaria a platit niscaiva facturi restante. Judecand dupa padurea de snopuri de armaturi,se pare ca vor sa betoneze tot planseul pana la 15 septembrie (cand incep scolile). Probabil vor incerca sa imbunatateasca traficul teran (sa deschida mai multe benzi) pana la sfarsitul anului. Odata terminate rampele si peretii aferenti rampelor auto, se vor retrage intr-o insula din mijlocul intersectiei. Pasajele pietonale sunt lucrari "mici" ca volum de lucru, ar putea fi "hacuite" primele. Parerea mea!
Felicitari @TibiV pentru pozele de azi !!
Se pare ca au luat viteza la armari. Se simte ca Primaria a platit niscaiva facturi restante. Judecand dupa padurea de snopuri de armaturi,se pare ca vor sa betoneze tot planseul pana la 15 septembrie (cand incep scolile). Probabil vor incerca sa imbunatateasca traficul teran (sa deschida mai multe benzi) pana la sfarsitul anului. Odata terminate rampele si peretii aferenti rampelor auto, se vor retrage intr-o insula din mijlocul intersectiei. Pasajele pietonale sunt lucrari "mici" ca volum de lucru, ar putea fi "hacuite" primele. Parerea mea!
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Părerea mea e - şi mă repet - că după 15 septembrie o să-i apuce să sape pasajul de la Secuilor. Că şi-aşa se circulă prea bine pe acolo.
Părerea mea e - şi mă repet - că după 15 septembrie o să-i apuce să sape pasajul de la Secuilor. Că şi-aşa se circulă prea bine pe acolo.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Hai sa supralicitez si eu...asfaltari in noiembrie-decembrie si semanat gazon in ianuarie-februarie!
Ca doar iarna nu-i ca vara!!!
Hai sa supralicitez si eu...asfaltari in noiembrie-decembrie si semanat gazon in ianuarie-februarie!
Ca doar iarna nu-i ca vara!!!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Plus reparatii capitale la asfaltari prin martie-aprilie, nu?
Plus reparatii capitale la asfaltari prin martie-aprilie, nu?
-
- adila
-
Posted:
-
adila
In aprilie isi aduc aminte aia de la gaze ca au uitat sa schimbe o conducta
In aprilie isi aduc aminte aia de la gaze ca au uitat sa schimbe o conducta
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
In zona centrala fac ceva, sau deocamdata trag tare la casetati si atat?
In zona centrala fac ceva, sau deocamdata trag tare la casetati si atat?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ceva 'efecte' ale ploii torentiale de azi noapte?
Ceva 'efecte' ale ploii torentiale de azi noapte?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
M-am uitat în groapă, nu era inundată.
În rest, la dala de beton nu s-a turnat încă nimic (deci nu putea fi afectat betonul turnat pe ploaie), iar la pereți (pasaj rutier + pasaje pietonale) n-am văzut nimic proaspăt turnat, astăzi abia se cofra. Or avea și ei pe cineva care știe să se uite pe prognozele meteo.
Pînă se pune în funcțiune sistemul de drenare al pasajului, propun să se dea o gaură pînă în tunelul metroului, și apa să fie preluată de pompele de acolo.
M-am uitat în groapă, nu era inundată.
În rest, la dala de beton nu s-a turnat încă nimic (deci nu putea fi afectat betonul turnat pe ploaie), iar la pereți (pasaj rutier + pasaje pietonale) n-am văzut nimic proaspăt turnat, astăzi abia se cofra. Or avea și ei pe cineva care știe să se uite pe prognozele meteo.
Pînă se pune în funcțiune sistemul de drenare al pasajului, propun să se dea o gaură pînă în tunelul metroului, și apa să fie preluată de pompele de acolo.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
In tunelele de metrou nu se admit decat infiltratii de la noroaiele bentonitice pentru mazgalirea REM'!!!
Apele da ploi doar...la Apili lu'' Nova!
In tunelele de metrou nu se admit decat infiltratii de la noroaiele bentonitice pentru mazgalirea REM'!!!
Apele da ploi doar...la Apili lu'' Nova!
📖 Pagination options