Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695616 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mi-am amintit de postarea asta:
survola wrote:
De aici începe betonelul, podul din aval este la 4,7 km.
Se plantează şi pomi, dar nu stiu dacă se sparge trotuarul "antic", doar se îngustează.

by survola, on Flickr

Pai daca asa va arata la final, sa vedeti voi pietoni "acrosati" de masini...
Si parca seamana un pic si cu asta...
PinkyHog wrote:
Domnilor, eu nu ma gandesc decat la o rampa de lansare in Dambovita. Sper sa nu faca asa.  :popa:

2ycyddg by Pinkyhog, on Flickr

danutzu_2910 wrote:
@TibiV, tevile RADET, tevile astea, pe unde or trece???? Treaba nu e clada deloc, iar faptul ca la groapa de la culee nu au inceput sa umple, asta imi spune ca pe acolo vor trece tevile. Subteran, printr-un tunel.

Asa m-am gandit si eu, danutzu, dar in cazul asta m-as fi asteptat sa lase din start niste "gauri" in armatura pentru tevi la peretele dinspre pasaj...
"Gauri" care nu exista. (Si imi vine greu sa cred ca vor taia "cutia" aia de beton cu atata armatura in ea - dar mai stii ?...)
Iar varianta cu conductele plecand de deasupra noii structuri nu merge pentru ca ar fi prea sus, practic la nivelul bretelei Vitan-Barzesti -> Splai...
Vorbesc acum despre structura dinspre sere, cea mai avansata, dar este valabil si pentru sora "geamana" dinspre Autovit.

Iata structura dinspre sere cu o saptamana mai devreme, se vede bine armatura:
TibiV wrote:

Este clar ceva legat de conductele RADET, dar nu imi dau seama ce...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului someone

TibiV wrote:
Pe Sos. Giurgiului imparele în S4, parele în S5...

Pe Giurgiului tot frontul de blocuri pe partea cu sct 5 apartine de fapt de sectorul 4, ce este in spate tine de sct 5. Toate spatiile verzi si parcurile din acest aliniament sunt ingrijite de PS4, la fel si aleile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Din cate mi-a explicat mai demult un inginer care se ocupa de lucrare, lira verticala a RADET-ului va fi refacuta ingropat, in plan orizontal, dar am uitat sa il intreb pe ce traseu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Acea era lira sau supratraversare? Daca era lira o face spre exterior.

A fost si supratraversare si lira, si se pare ca le-au demontat pe amandoua, deci o lira tot trebuie sa faca.

Sunt curios cum va fi preluata dilatatia conductelor daca le ingroapa in chestiile alea de beton...
Cea verticala, care coboara de la actualul nivel la nivelul subteran, va trebuie etansata cumva (nu vrem sa ploua in galeria subterana), deci va fi cumva fixa...
Conducta subterana are vreo 50 de metri, deci va lucra destul de serios.
Se vor curba conductele  verticale ?...
Si mi se pare destul de clar ca rampa Vitan-Barzesti sta exact in amaratele astea de conducte care vor deveni subterane.
Ma rog, sta in ele de un an 'juma... :(

Acum exista si materiale cu dilatatie liniara scazuta, deci nu sunt probleme, chiar pe Palladi urmeaza sa se inlocuiasca reteaua si lirele vor fi mai mici.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV
Gaurile in peretele caminului vor fi date acolo unde trebuie, adica unde le vine bine cand vor baga tevile. Nu cred ca vrea nimeni sa se trezesca cu niste gauri din turnare, care sa nu fie folositoare pentru ca "pica" la jumatatea diametrului de teava.

Haide mai, ca doar nu lucreaza acolo frizer-cofetari... :D
Eu nu am vazut inca bloc (si am vazut sute in contructie pe vremea ailalta', ma jucam in santiere duminica...) la care sa se sparga peretii subsolului dupa turnare pentru conductele de termoficare, apa, canalizare...
Dar na...
Cu noile tehnologii, taiere cu fir de diamant etc. se poate orice...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Lasati asta. Cand deschideti topic pentru pasajul Oltenitei / Vitan Barzesti ?
Berceni / Tr. Magurele ?
Pantelimonul / Colentina, blablabla ?

viewtopic.php?f=16&t=273

@Andrei
Daca vrei sa umplem forumul cu subiecte SF... putem sa o facem, dar are rost?
Inaintea oricarui pasaj din cele mentionate, trebuie largita str. Turnu Magurele, incepand de la Aparatori. Altfel.... o sa aud numai claxoane afara.

@TibiV
Alta idee nu am. Teoretic ceva de genul asta trebuie sa fie. Captura este de pe centura Vest Ploiesti.
Cum este facuta traversarea subteran, nu stiu, dar aici poate sa fie fara galerie.
tmp_7182-Screenshot_20160830-0925421055882397.png (1.78 MB; downloaded 3114 times)

:) Mai, cine a semnat cererea de CO pentru @TibiV???
Sa faca un pas inainte!!  :D  :D
:lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”